De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

HiSmith mașini nenorocite

Buletin informativ

HiSmith mașini nenorocite 

Hismith este o marcă renumită în sectorul jucăriilor erotice, specializată în fabricarea de mașini de sex de înaltă calitate. Mașinile de futut de la Hismith sunt sinonime cu experiențe sexuale unice și intense. Mașinile lor de futut sunt caracterizate de putere, durabilitate și versatilitate și oferă o gamă largă de viteze și modele de mișcare.

 

Hismith este o marcă renumită în sectorul jucăriilor erotice, specializată în fabricarea de mașini de sex de înaltă calitate. Mașinile de futut de la Hismith sunt sinonime cu experiențe sexuale unice și intense. Mașinile lor de futut sunt caracterizate de putere, durabilitate și versatilitate și oferă o gamă largă de viteze și modele de mișcare.

 

Mai mult
12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 28 elemente
Afișează 1 - 12 din 28 elemente

Hismith este o marcă renumită în sectorul jucăriilor erotice, specializată în fabricarea de mașini de sex de înaltă calitate. Mașinile de futut de la Hismith sunt sinonime cu experiențe sexuale unice și intense. Mașinile lor de futut sunt caracterizate de putere, durabilitate și versatilitate și oferă o gamă largă de viteze și modele de mișcare.

 

Multe dintre mașinile de futut de la Hismith au un design personalizabil care permite utilizatorilor să ajusteze unghiul și poziția pentru a se potrivi nevoilor lor individuale. În plus, cele mai multe mașini de futut sunt compatibile cu o varietate de accesorii și accesorii pentru o varietate și flexibilitate suplimentare.

 

De remarcat în mod special accentul pus de Hismith pe discreție. În ciuda performanțelor lor ridicate, majoritatea mașinilor sunt surprinzător de silențioase. De asemenea, compania pune accentul pe utilizarea unor materiale de înaltă calitate, durabile și prietenoase cu corpul.

 

Fie că sunteți la început în lumea aparatelor de futut sau sunteți deja un utilizator experimentat al acestui tip de aparat, Hismith are un model care se potrivește nevoilor și preferințelor individuale ale fiecăruia.

Mașini de futut de la HiSmith cu control prin aplicație

 

Cum funcționează noua aplicație inteligentă HiSmith Smart App?

 

Pentru dispozitivele Android, accesați Google Play Store. Pentru dispozitivele iOS, deschideți Apple Store. După ce ați deschis App Store, căutați Hismith și descărcați aplicația HiSmith Smart App corespunzătoare. Aplicația poate fi instalată în diferite limbi, de exemplu, engleză, olandeză, germană, franceză, chineză și japoneză. Vă recomandăm să selectați setarea în limba engleză, deoarece aplicația a fost dezvoltată special pentru a fi utilizată în limba engleză: În acest fel, funcționează cât mai ușor posibil. În plus, platforma interactivă a aplicației, pe care utilizatorii își pot împărtăși experiențele, este, de asemenea, predominant în limba engleză - astfel încât să puteți face networking cel mai bine în această limbă. Cu toate acestea, puteți trece cu ușurință de la o limbă la alta prin modificarea setărilor de limbă din aplicație.

 

Distracție fără sfârșit

 

Aplicația oferă o gamă largă de funcții și caracteristici. De exemplu, aveți întotdeauna o privire de ansamblu asupra a 8 frecvențe, iar noi variante sunt adăugate zilnic. Aplicația este, de asemenea, singura modalitate de a vă selecta propriile frecvențe și viteze. În plus, puteți utiliza aplicația pentru a controla aparatul de la distanță și chiar să predați controlul unei alte persoane aflate într-un loc complet diferit din lume și să o lăsați să opereze aparatul. Acest lucru înseamnă că, chiar dacă tu și partenerul tău sexual sunteți departe unul de celălalt, vă puteți simți în continuare strâns conectați prin intermediul aplicației. Iar dacă vă simțiți deosebit de "aventuros", puteți chiar să lăsați un străin să preia controlul plăcerii și satisfacției dvs. pe platforma dedicată a aplicației...

 

Alegeți-vă plăcerea

 

Cu aplicația Hismith Smart App, puteți să vă setați propriile frecvențe și viteze de împingere și să vă salvați setările preferate pentru utilizare ulterioară. De asemenea, poți explora programele create de alți utilizatori (iar aceștia pot folosi programele tale) - oferindu-ți o varietate nesfârșită atunci când faci sex cu mașina ta de futut! Utilizatorii platformei comunitare Hismith pot, de asemenea, să se "aprecieze" virtual, să discute, să împărtășească programele pe care le-au creat și multe altele.

 

Avantajele aplicației Hismith® Smart App

 

 • Sex! Cu tine, cu partenerul tău sau cu necunoscuți! Oricând și oriunde!
 • Controlează mașina de sex HiSmith de oriunde din lume
 • Alegeți-vă propriile viteze
 • Creează-ți propriile programe și frecvențe
 • Control live: glisați în sus și în jos pe ecran pentru a mări/diminua viteza
 • Lăsați partenerul, amantul sau un utilizator terț al aplicației Hismith Smart să preia controlul plăcerii dvs
 • Lasă-te inspirat de alți utilizatori și împărtășește-ți sfaturile și trucurile

 

Doriți să cumpărați un aparat de sex HiSmith în Germania, Austria, Elveția, Luxemburg sau Italia? Aici puteți găsi diferite modele, avantaje și date tehnice ale mașinilor de futut HiSmith:

 

2916

HiSmith Premium fucking machine 2.0 cu control prin aplicație

 

HiSmith Premium Fucking Machine 2.0 este minunat de compact și discret, dar puterea sa de împingere este mai mare decât vă puteți imagina. O mașină de futut cu o putere impresionantă și poate fi chiar operată la nivel mondial prin intermediul aplicației; de către prieteni sau străini, așa cum vă place.

 

Această mașină de futut știe cum să inspire și, datorită tehnologiei inovatoare, puteți personaliza complet plăcerea de futut în funcție de nevoile dumneavoastră! HiSmith Premium Fucking Machine 2.0 vine cu un accesoriu de dildo interschimbabil și poate împinge până la 5 cm în tine la 3 viteze diferite. Mașina de futut poate fi ținută în mână sau înșurubată pe ventuza furnizată. Această ventuză se prinde în mod fiabil pe toate suprafețele netede și permite o partidă de sex fără mâini. Unghiul poate fi, bineînțeles, reglat individual (0 - 90 de grade), astfel încât să puteți fi futută pe cale anală sau vaginală în peste 9 poziții diferite, de exemplu în mașină, în baie, la duș sau în fața oglinzii. Telecomanda inclusă are nevoie doar de o baterie AAA pentru a vă oferi o varietate de posibilități, singur sau în pereche. În loc de telecomandă, puteți, de asemenea, să folosiți în mod convenabil aplicația inovatoare HiSmith de pe smartphone și să decideți singură dacă doriți să fiți futută de prieteni sau de persoane complet străine. Nu ar fi un gând absolut excitant să te predai total unor străini și să îi lași să te folosească?

 

Mai multe detalii:

 

 • HiSmith Premium Travel Fuck Machine 2.0 (Mașina de futut de călătorie 2.0)
 • Această mașină de futut poate fi controlată prin intermediul unui smartphone
 • APP pentru Android și iPhone
 • Sistemul KlicLock permite conectarea rapidă și ușoară a suportului, a mașinii și a accesoriului.
 • Dimensiunile produsului 35 x 10,5 x 7,4 cm
 • Material RVS, plastic, aluminiu
 • Telecomandă cu o rază de acțiune de 10 m
 • Alimentare electrică: AC 100-240 V 50-60 Hz
 • RMP: 3700
 • Baterie pentru telecomandă: baterie AAA (nu este inclusă)
 • Puterea de transmisie a telecomenzii: 10m
 • Bază de aspirare foarte puternică
 • Suport de montare reglabil de la 0 la 90
 • Trage până la o adâncime de 5 cm
 • 3 viteze
 • 1 dildo cu gland pronunțat
 • Lungimea totală a dildo-ului: aprox. 17,5 cm
 • Lungime inserabilă: aprox. 16 cm; Ø aprox. 3,5 cm
 • Sistem KlicLock pentru o asamblare ușoară
 • Compatibil cu alte produse HiSmith
 • Motor puternic și silențios (12V/2A DC)
 • Funcționare: adaptor de rețea (inclus)
 • Telecomandă: baterie AAA - nu este inclusă
 • Instrucțiuni incluse
 • Material: RVS, plastic, aluminiu

 

2917

HISMITH Quadruple Penetration - Fucking Machine 360 Premium Sex Machine

 

Cu această incredibilă mașină de futut cu 4 ori de la HiSmith, puteți aduce orgia direct în casa dvs. O mașină de futut impresionantă și poate fi chiar controlată la nivel mondial prin intermediul aplicației; de către prieteni sau străini, exact așa cum vă place!

 

Puncte de atracție:

 

 • Mașină de futut unică pentru penetrare dublă pentru doi!
 • Poate fi controlată prin intermediul aplicației de către partenerul tău, prieteni sau persoane complet necunoscute!
 • Motor extrem de puternic - atinge până la 240 de împingeri pe minut
 • reglabil la 360 de grade - permite o varietate de poziții diferite
 • Adâncime de penetrare între 1,2 și 6 inci
 • Design ergonomic - ușor de asamblat și de utilizat

 

HiSmith Quadruple Penetration Fucking Machine 360 Premium este proiectat pentru varietate și va satisface apetitul chiar și al celor mai pofticioase găuri! Este ideal pentru jocul în cuplu, deoarece oferă împingeri perfecte ambilor parteneri simultan și sincronizat. Cu motorul său extrem de puternic, această mașină de futut fantastică este necruțătoare în misiunea sa de a satisface pe toată lumea! Ajunge la un număr impresionant de 240 de împingeri pe minut și este ideal pentru sesiunile BDSM. Cel care este la conducere poate privi cum sclavul său este futut până când nu mai poate suporta mai mult! HiSmith Quadruple Penetration Fucking Machine este reglabil la 360 de grade și permite o varietate de poziții diferite - posibilitățile sunt cu adevărat infinite. Vine chiar și cu două dildo-uri din silicon, astfel încât să puteți începe imediat!

 

Telecomanda are nevoie doar de o baterie AAA pentru a vă oferi o multitudine de posibilități, singur sau în pereche. În loc de telecomandă, puteți, de asemenea, să folosiți în mod convenabil aplicația inovatoare HiSmith de pe smartphone și să decideți singur dacă doriți să fiți futut de prieteni sau de persoane complet necunoscute. Nu ar fi un gând absolut excitant să te predai total unor străini și să îi lași să te folosească?

 

HiSmith Quadruple Penetration Fucking Machine este ergonomică și ușor de asamblat, astfel încât festivalul de futai poate începe imediat ce primești pachetul nostru discret. Tot ce ai nevoie este o cheie Allen! Avansată tehnologic și construită din materiale de înaltă calitate și durabile, această mașină este perfectă pentru cei cărora le place mai tare sau mai tare în timpul sexului, deoarece baza de 8,3 kg a mașinii asigură că mașina de sex rămâne la locul ei pe toată durata plăcerii tale de futut, în timp ce funcționarea surprinzător de silențioasă asigură că vecinii tăi nu vor observa orgia ta privată! Lungimea cursei poate fi ajustată între 3 cm și 15 cm, în funcție de cum doriți.

 

Nu uitați să comandați adaptorul nostru cu ventuză sau adaptorul Vac-U-Lock, astfel încât să puteți atașa la aparat toate dildo-urile sau butt plugurile preferate.

 

Mai multe detalii:

 

 • HISMITH Quadruple Penetration - Fucking Machine 360 Premium Sex Machine
 • Această mașină de futut poate fi controlată prin intermediul unui smartphone
 • APP pentru Android și iPhone
 • Lungime 44 cm
 • Greutatea produsului 16,2 kg
 • Lățime 90 cm (35,43 cm)
 • Tip de alimentare: Funcționare de la rețeaua electrică
 • Componența livrării: Mașină de futut, bază metalică grea, tijă principală verticală, 2 x tije verticale, 4 x tije cu conectare rapidă, unitate de alimentare, telecomandă cu fir, 2 dildo-uri
 • Material: silicon, oțel

 

2918

HiSmith Premium 3 Fuck Machine 2.0 (HiSmith Premium 3 Fuck Machine 2.0)

 

HiSmith Premium 3 Fuck Machine 2.0 poate fi mic, dar puterea și forța sa de împingere este mai mare decât îți poți imagina în cele mai nebunești vise! Această mașină de futut compactă și ultraputernică poate genera până la 240 de împingeri pe minut și te poate trimite în nirvana futaiului!

 

Designul aerodinamic este impresionant, iar tehnologia revoluționară din interiorul mașinii asigură o penetrare profundă, senzuală și incitantă - răsfățându-ți zonele erogene cu o plăcere puternică și complet automată. O mașină de futut impresionantă și poate fi controlată chiar și la nivel mondial prin intermediul aplicației; de către prieteni sau străini, așa cum vă place vouă!

 

Mașina de futut poate fi ușor de personalizat în funcție de preferințele tale, astfel încât să îți poți personaliza propria experiență de futut. Mașina de futut compactă poate fi folosită pentru orice tip de penetrare (vaginală, anală) și este potrivită atât pentru sexul solo, cât și ca o completare la sexul cu partenerul tău.

 

Telecomanda are nevoie doar de o baterie AAA pentru a vă oferi o varietate de posibilități, singur sau în cuplu. În loc de telecomandă, puteți, de asemenea, să folosiți în mod convenabil aplicația inovatoare HiSmith de pe smartphone și să decideți singur dacă doriți să fiți futut de prieteni sau de persoane complet necunoscute. Nu ar fi un gând absolut excitant să te predai total unor bărbați complet străini și dominanți și să-i lași să ți-o tragă fără milă?

 

Mașina de futut HiSmith este echipată cu un control intuitiv al vitezei, care este conectat la mașină prin intermediul unui cablu. Acest control vă permite să măriți sau să micșorați continuu forța de împingere în câteva secunde. Discreta mașină de futut Premium 3 2.0 este, de asemenea, surprinzător de silențioasă. Nivelul de zgomot al mașinii este cuprins între 30 și 54 de decibeli: relativ scăzut în comparație cu alte mașini de futut de pe piață. Unghiul de cursă al mașinii poate fi ajustat de la -90° la 80°: Acest lucru oferă scenarii nesfârșite pentru o penetrare profundă și plăcută.

 

În plus, mașina de futut HiSmith Premium 3 2.0 este însoțită de un dildo realist pentru a completa acest set sexy all-in-one. Dacă doriți sex deosebit de fierbinte, dar nu aveți loc pentru o mașină de sex mare, atunci această mașină de futut compactă de la HiSmith este exact ce vă trebuie - puternică, plăcută și discretă!

 

Nu uitați să comandați adaptorul nostru cu ventuză sau adaptorul Vac-U-Lock, astfel încât să puteți atașa la mașină toate dildo-urile sau dopurile de fund preferate.

 

Mai multe detalii:

 

 • HiSmith Premium 3 Fuck Machine 2.0 (HiSmith Premium 3 Fuck Machine 2.0)
 • Controlată de smartphone prin intermediul unei aplicații
 • Până la 240 de mișcări de împingere pe minut - Forța de împingere: 12 cm (+ lungimea dildo-ului)
 • Dimensiunile produsului: 35 x 38 x 20 cm
 • Greutate: aprox. 10 kg
 • Material: Fucking machine: oțel inoxidabil cromat, plastic, aluminiu. Dildo: 100% silicon premium de calitate medicală
 • Sursă de alimentare: Conexiune la rețea
 • Telecomandă

 

2919

HiSmith Premium 1 fucking machine 2.0 cu telecomandă

 

Următoarea generație de mașini de futut! Mașina noastră de sex HiSmith utilizează o tehnologie de sex revoluționară pentru a vă asigura că veți obține satisfacția pe care o meritați la sfârșitul zilei! Poate fi controlată chiar și la nivel mondial prin intermediul aplicației; de către prieteni sau străini, exact așa cum îți place ție!

 

Puncte de atracție:

 

 • Mașină de futut puternică, cu până la 240 de lovituri pe minut.
 • Poate fi controlată prin intermediul aplicației de către partenerul tău, prieteni sau persoane complet necunoscute!
 • Unghi și înălțime reglabile pentru o plăcere personalizată.
 • Adâncimea de împingere poate fi ajustată între 1,2 și 6 inci
 • Design ergonomic - operare prin telecomandă sau aplicație & asamblare ușoară.
 • Construcție robustă cu montanți din oțel cromat.

 

Mașina de futut HiSmith Premium cu telecomandă împinge implacabil în canalul tău și oferă o intensitate cum nu ai mai experimentat până acum. Controlabil prin intermediul aplicației, acest fucking machine este complet sub controlul tău sau, dacă preferi, sub controlul prietenilor sau al unor persoane complet necunoscute!

 

Cu motorul său extrem de puternic, mașina de futut atinge viteze de împingere la care până acum puteai doar să visezi. Pur și simplu reglați cadranul de pe telecomandă pentru a seta viteza și bucurați-vă de o penetrare excepțional de profundă și remarcabil de fierbinte. Cât de mult poți suporta?

 

Complet cu un dildo de silicon premium, această mașină de sex fantastică are tot ce ai nevoie pentru a începe imediat. Dildo-ul din silicon are o lungime de introducere de 15 cm și dispune de un arbore cu nervuri, bile proeminente și un gland pronunțat. Dildo-ul poate fi introdus perfect și este ghidat exact acolo unde doriți de către această mașină de amor de înaltă calitate. De ce nu inviți un prieten la tine pentru a te vedea cum ești futut foarte bine?

 

Telecomanda are nevoie doar de o baterie AAA pentru a vă oferi o multitudine de posibilități, singur sau cu un partener. În loc de telecomandă, puteți, de asemenea, să folosiți în mod convenabil aplicația inovatoare HiSmith de pe smartphone și să decideți singur dacă doriți să fiți futut de prieteni sau de persoane complet necunoscute. Nu ar fi un gând absolut excitant să te predai total unor străini și să te lași futut fără niciun fel de "dacă" sau "dar"?

 

Mașina de futut HiSmith Premium cu design ergonomic este rapid și ușor de instalat și poate fi ajustată în înălțime pentru a te satisface individual. De asemenea, este reglabil în mai multe unghiuri, iar adâncimea de împingere poate fi variată între 3 cm și 15 cm, în funcție de cât de excitat ești. Designul ingenios înseamnă, de asemenea, că vă puteți bucura de această mașină de futut premium într-o varietate de poziții, cum ar fi stilul câine, călărind mașina pe pat, misionar sau în picioare - posibilitățile sunt cu adevărat infinite. Mașina de sex premium HiSmith este uimitor de silențioasă, dar nu putem promite că va fi așa odată ce începe fututul și țipi și gemi de plăcere.

 

Construcția robustă este realizată din montanți din oțel cromat, ceea ce face ca mașina de futut să fie durabilă și perfectă pentru oricine căruia îi place să o facă mai tare în timpul sexului!

 

Nu uitați să comandați adaptorul nostru cu ventuză sau adaptorul Vac-U-Lock, astfel încât să puteți atașa la mașină toate dildo-urile sau dopurile de fund preferate.

Și acum, în cel mai prietenos mod posibil: FUCKED!

Mai multe detalii:

 

 • HiSmith Premium 1 Fuck Machine 2.0 (HiSmith Premium 1 Fuck Machine 2.0)
 • Controlată de smartphone prin intermediul aplicației
 • Dimensiunile produsului: 46,8 x 26 x 44,9 cm
 • Greutatea produsului: 11,15 kg
 • Alimentare cu energie electrică: Conectare la rețeaua electrică
 • Telecomandă
 • Componența livrării: Mașină de futut, 1 x regulator de viteză, 1 x telecomandă, 1 accesoriu dildo din silicon
 • Material: Mașină de futut: oțel inoxidabil cromat, plastic, aluminiu. Dildo: 100% silicon premium de calitate medicală

 

Accesorii pentru mașinile de futut HiSmith

 

Conector de curea HiSmith pentru mașina de futut (conector de curea)

 

Cu conectorul practic pentru curele, puteți conecta masturbatoare standard, cum ar fi cele de la TENGA și Cruizr sau vibratoare și alte jucării sexuale de la MEO ® la o mașină de futut HiSmith.

 

Mai multe detalii:

 

 • Conector cu curea pentru mașina de sex HiSmith (Strap Connector)
 • Aliaj de aluminiu de înaltă calitate și curea foarte elastică.
 • Cu acest adaptor puteți atașa un masturbator sau un vibrator la mașina de futut HiSmith.
 • Material: Material: RVS, aluminiu, țesătură textilă

 

 

2908

Conector cu arc HiSmith pentru mașina de futut (Spring Connector)

 

Un upgrade senzațional pentru mașina de futut HiSmith! Acest adaptor cu arc pentru mașina dvs. de sex HiSmith Premium (mașini cu conexiune Klicklok) din oțel inoxidabil de înaltă calitate are o forță de recul extremă.

 

Cu siguranță o idee minunată pentru a avea și mai multă plăcere cu mașina de sex HiSmith Premium, deoarece cu acest adaptor cu arc vă puteți bucura în diferite poziții fără a fi nevoit să reajustați constant mașina.

 

Mai multe detalii:

 

 • Conector cu arc pentru mașina de sex HiSmith (Spring Connector)
 • Facilitează diferite poziții de penetrare.
 • Cu acest adaptor cu arc, vă puteți bucura de diferite tipuri de penetrare fără a fi nevoit să ajustați mereu aparatul.
 • Dimensiuni: Lungime totală: 12,2 cm, lungimea arcului: 5,6 cm
 • Material: aliaj de oțel pentru arcuri, oțel inoxidabil
 • Material: RVS, aluminiu
 • Vă rugăm să nu curățați cu agenți de curățare puternici. Vă recomandăm spray-ul nostru VERYCLEAN.

 

2909

Adaptor de clemă HiSmith pentru mașina de futut (Clamp Adaptor)

 

Cu adaptorul cu clemă HiSmith, puteți conecta în siguranță și ferm o varietate de vibratoare, jucării sexuale și vibratoare pentru punctul G la mașina de futut HiSmith.

 

Mai multe detalii:

 

 • Adaptor cu clemă pentru mașina de futut HiSmith (adaptor cu clemă)
 • Vibratoarele foarte mari nu sunt potrivite pentru această clemă,
 • Ușor de utilizat.
 • Durabilă și fermă! Material antiderapant de înaltă rezistență, poate ține bine vibratorul.
 • Material: RVS, aluminiu

 

2910

Bară de extensie HiSmith de 30 cm pentru mașina de futut (bară de extensie)

 

Acest accesoriu face posibile și mai multe poziții neobișnuite în timpul sexului. Datorită barei de extensie HiSmith, puteți prelungi cursa mașinii de sex cu până la 30 cm și vă puteți maximiza plăcerea futaiului!

 

Bara de extensie este un accesoriu de înaltă calitate pentru mașina dvs. de sex HiSmith. Este fabricată în întregime din oțel inoxidabil și este echipată cu un conector KlicLok.

 

Mai multe detalii:

 

 • Bară de extensie de 30 cm pentru mașina de sex HiSmith (bară de extensie)
 • Acest adaptor poate prelungi cursa pentru poziții speciale în timpul sexului.
 • Material: Oțel inoxidabil
 • Vă rugăm să nu curățați cu detergenți puternici. Vă recomandăm spray-ul nostru VERYCLEAN.

 

2911

Adaptor cu ventuză HiSmith pentru mașina de futut (Adaptor cu ventuză)

 

Cel mai popular accesoriu de la HiSmith. Acest adaptor universal vă permite să folosiți toate dildo-urile cu ventuză (diametru maxim de 11,4 cm) cu mașina de futut HiSmith. Datorită suprafeței din oțel inoxidabil lustruit și neted ca o oglindă, dildo-urile cu ventuză aderă deosebit de bine și fără alunecare la acest adaptor.

 

Mai multe detalii:

 

 • Adaptor cu ventuză pentru mașina de futut HiSmith (Adaptor cu ventuză)
 • Compatibil cu toate dildo-urile cu un diametru al ventuzei mai mic de 11,4 cm
 • Conexiune cu auto-blocare: rapid și ușor de asamblat și dezasamblat.
 • Robust și durabil, nu ruginește.
 • Acest adaptor este potrivit doar pentru mașinile de sex HiSmith Premium sau pentru mașinile cu conexiune KlicLok!
 • Vă rugăm să nu curățați cu agenți de curățare puternici. Vă recomandăm spray-ul nostru VERYCLEAN.
 • Material: Metal

 

2912

Conector rapid dublu HiSmith pentru mașina de sex (Double Quick Connector)

 

Cu acest adaptor, vă puteți dubla plăcerea de a futa, deoarece vă permite să folosiți două dildo-uri sau accesorii ale sistemului KlicLok cu mașina de sex HiSmith în același timp!

 

Mai multe detalii:

 

 • Conector rapid dublu pentru mașina de sex HiSmith (Double Quick Connector)
 • Acest adaptor este potrivit doar pentru mașinile de sex HiSmith Premium sau pentru mașinile cu conexiune KlicLok!
 • Material: RVS, aluminiu

 

2913

Adaptor dublu Vac-U-Lock HiSmith pentru mașina de futut (Adaptor dublu Vac-U-Lock)

 

Dublați-vă plăcerea de a futa cu acest adaptor Vac-U-Lock, deoarece vă permite să conectați două dildo-uri Vac-U-Lock la mașina de sex HiSmith în același timp! Perfect pentru dubla penetrare..

 

Puncte de atracție:

 

 • Transformă-ți mașina de sex HISMITH într-o experiență de dublă penetrare!
 • Face ca mașina ta de sex preferată să fie compatibilă cu toate dildo-urile și accesoriile Vac U Lock
 • Distanța dintre cele două adaptoare poate fi ajustată cu ajutorul cheii Allen furnizate
 • Cu cuplaj cu eliberare rapidă care se fixează în siguranță la capătul tijei de sex
 • Fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate - durabil și ușor de curățat

 

Acest accesoriu inovator nu numai că face ca mașina ta de futut preferată să fie compatibilă cu toate dildo-urile și accesoriile Vac-U-Lock, dar îți oferă și o satisfacție dublă, deosebit de fierbinte. Experimentați o dublă penetrare minunat de perversă cu acest adaptor și splendida noastră mașină de futut sau bucurați-vă împreună cu un partener - alegerea vă aparține! Cu acest adaptor HiSmith Vac-U-Lock, nicio gaură nu rămâne nesatisfăcută!

 

Adaptorul este echipat cu un cuplaj cu eliberare rapidă care se prinde pur și simplu în capătul tijei de ghidare și dublează plăcerea în cel mai scurt timp. Pur și simplu atașați dildo-urile dumneavoastră preferate Vac-U-Lock, atașați adaptorul și bucurați-vă! Cu ajutorul cheii Allen incluse, puteți chiar să modificați distanța dintre cele două adaptoare pentru a vă personaliza satisfacția.

 

Conexiunea dublă Vac-U-Lock HISMITH Vac-U-Lock este fabricată din oțel inoxidabil de înaltă calitate, este durabilă și ușor de curățat. Se asigură că dildo-urile rămân la locul lor pe toată durata plăcerii de futut și că puteți schimba dildo-urile în funcție de starea dvs. de spirit.

 

Mai multe detalii:

 

 • Adaptor dublu Vac-U-Lock pentru mașina de futut HiSmith (Adaptor dublu Vac-U-Lock)
 • Puteți modifica distanța dintre cele două conexiuni Vac-U-Lock cu o cheie hexagonală (inclusă).
 • Perfect pentru utilizarea a două dildo-uri pe cale vaginală și anală sau două dildo-uri pe cale vaginală sau două dildo-uri pe cale anală în același timp.
 • Material: RVS, aluminiu

 

2914

Adaptor HiSmith Vac-U-Lock cu bară de extensie pentru mașina de futut (bară de extensie Vac-U-Lock)

 

Ingenios! Datorită acestei bare de extensie cu adaptor, puteți mări lungimea de împingere a mașinii de futut HiSmith cu 30 cm și puteți folosi mașina de sex cu toate dildo-urile care au o conexiune Vac-U-Lock (de exemplu, dildo-urile de la Doc Johnson).

 

Puncte de atracție:

 

 • Adaptor inovator pentru mașina de sex HiSmith.
 • Crește lungimea de împingere cu 30 cm.
 • Pentru utilizarea mașinii de sex cu dildo-urile dumneavoastră preferate Vac U Lock.
 • Conector rapid ergonomic - se conectează pur și simplu la capătul tijei de sex.
 • Fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate - durabil, sigur și eficient.

 

Mai multe detalii:

 

 • Adaptor Vac-U-Lock cu bară de extensie pentru mașinile de futut HiSmith (bară de extensie Vac-U-Lock)
 • Lungime aprox. 30 cm
 • Material: oțel inoxidabil, aluminiu

 

2915

Adaptor HiSmith Vac-U-Lock pentru mașina de futut (Adaptor Vac-U-Lock)

 

Cu acest adaptor special, puteți pregăti mașina de futut HiSmith pentru a fi folosită cu toate dildo-urile Vac-U-Lock sau dopurile anale (de exemplu, de la Doc Johnson).

 

Puncte forte:

 

 • Adaptor inovator pentru mașina de sex HiSmith.
 • Pentru utilizarea mașinii de futut cu dildo-urile dumneavoastră preferate Vac U Lock.
 • Conector rapid ergonomic - se conectează pur și simplu la capătul tijei de sex.
 • Fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate - durabil, sigur și eficient.

 

Mai multe detalii:

 

 • Adaptor Vac-U-Lock pentru mașina de sex HiSmith (Adaptor Vac-U-Lock)
 • Sistem de conectare: KlicLok
 • Material: RVS, aluminiu