De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Restricții medicale

Buletin informativ

Restricții medicale 

MEO Online BDSM și Hospital Sex Shop este unul dintre cei mai importanți furnizori mondiali de legături psihiatrice și cătușe de spital de înaltă calitate încă din 1997. Producem o varietate de dispozitive de imobilizare pentru spital, cum ar fi cătușe, călușari, hamuri pentru cap, legături pentru ochi și alte accesorii din piele, neopren și alt...

MEO Online BDSM și Hospital Sex Shop este unul dintre cei mai importanți furnizori mondiali de legături psihiatrice și cătușe de spital de înaltă calitate încă din 1997. Producem o varietate de dispozitive de imobilizare pentru spital, cum ar fi cătușe, călușari, hamuri pentru cap, legături pentru ochi și alte accesorii din piele, neopren și alte materiale inovatoare, precum și dispozitive unice de imobilizare a pacienților pe care nu le veți găsi nicăieri altundeva.

Mai mult
Afișează 1 - 9 din 9 elemente
Afișează 1 - 9 din 9 elemente

Mijloacele de constrângereBDSM de tip spitalicesc sau psihiatric sunt un tip de mijloace de constrângere și cătușe "medicale", care au ca model mijloacele de constrângere profesionale ale pacienților din unitățile medicale. Mijloacele noastre de imobilizare fabricate în Germania sunt realizate din materiale de înaltă calitate, cum ar fi pielea sau metalul, iar culorile și detaliile lor, cum ar fi cataramele și curelele metalice, amintesc de mijloacele de imobilizare medicale. Sexul în clinică este un termen din domeniul BDSM. Aici, practicile sexuale în contextul unor situații de tratament medical, spitalizare sau metode de examinare medicală sunt de obicei incluse într-un joc de roluri erotice, de exemplu ca doctor și pacient, între parteneri sexuali consensuali.

Mijloacele noastre de constrângere medicale în stil spitalicesc includ cătușe psihiatrice, cătușe medicale pentru picioare, cătușe pentru coapse, cătușe pentru piept, călușuri și hamuri pentru cap. Oferim, de asemenea, produse speciale pentru sex în spital, cum ar fi jachete drepte, mănuși căptușite și măști.

 

Folosirea legăturilor BDSM de tip spital poate îmbogăți experiența actelor medicale într-un context BDSM sau poate spori un fetiș pentru acte medicale. Cu toate acestea, este important să le folosiți în siguranță și cu o comunicare și un consimțământ adecvat din partea tuturor părților implicate. Este important de știut că sesiunile BDSM, inclusiv utilizarea legăturilor de tip spital sau, a legăturilor pentru pacienți, pot fi asociate cu riscuri. Pentru a asigura siguranța și bunăstarea tuturor celor implicați, sunt esențiale o educație și o formare corespunzătoare privind practicile sigure, comunicarea reciprocă și planurile de urgență.

 

Mulți dintre clienții noștri preferă mijloacele de imobilizare de tip spital, cum ar fi cele utilizate în psihiatrie(imobilizăripsihiatrice), din diverse motive. Unii dintre clienții noștri consideră că aspectul medical al legăturilor din cadru este excitant și atrăgător pentru sesiunea lor BDSM. Altora le place sentimentul de a fi imobilizați într-un mod care amintește de o situație medicală.

 

Există o varietate de produse MEO care se încadrează în categoria de restricții pentru pacienți asemănătoare cu cele de spital. Câteva produse BDSM populare sunt:

 

  • Centuride contenție medicală: aceste centuri sunt de obicei fabricate din piele sau nailon și au catarame metalice care fixează centura în jurul taliei sau șoldurilor. Cureaua poate avea, de asemenea, inele în D suplimentare sau puncte de fixare pentru a se conecta la alte mijloace de imobilizare.
  • Dispozitive de fixare amâinilor și a picioarelorpacientului: Aceste dispozitive de imobilizare a pacientului sunt utilizate pentru a fixa încheieturile mâinilor sau gleznele de un pat, o masă sau o altă piesă de mobilier. Acestea sunt fabricate din piele sau metal și au un mecanism de blocare pentru a se asigura că cătușele sau cătușele de glezne rămân bine fixate.
  • Cămășile de forță: O cămașă de forță este un tip de imobilizare care se înfășoară în jurul părții superioare a corpului și a brațelor și restricționează mișcarea. Cămășile de forță sunt confecționate din piele sau pânză și au catarame sau curele pentru a fixa cămașa de forță.
  • Mănușicăptușite: Aceste mănuși sunt concepute pentru a restricționa mișcarea mâinilor și a degetelor. Ele sunt confecționate din piele sau din alte materiale și sunt căptușite pentru a le face mai confortabile pentru o purtare prelungită.
  • Călușuri medicale: Călușurile medicale sunt purtate în gură pentru a restricționa vorbirea. Acestea pot fi fabricate din cauciuc, silicon sau alte materiale și au o curea reglabilă pentru cap pentru a asigura o fixare sigură.
  • Paturi bondage sau paturi bondage: Aceste paturi bondage sunt de obicei fabricate dintr-un material rezistent, impermeabil și au mai multe puncte de fixare pentru a asigura "pacientul" de un pat sau de o altă suprafață.
  • Bandă de bondagemedical: Această bandă de bondage se lipește de piele și poate fi folosită pentru fixarea individuală sau mumificare.
  • Hamuri pentru capulpacientului: În jocurile medicale, hamurile pentru cap pot fi folosite pentru a simula proceduri medicale sau pentru a întări un fetiș medical. De exemplu, un ham de cap cu un tub de respirație poate simula o mască de anestezie sau un aparat de respirație folosit în medicină.
  • Scaun ginecologic: Scaunul ginec ologic profesional vă oferă tot ce aveți nevoie pentru sex incitant în clinică cu partenerul dvs. Perfect pentru a-l lega, a-l pedepsi, a-l răsfăța, a-l examina sau pentru a-l lăsa să se dea tare cu una dintre mașinile noastre de sex.
  • Mese de tratament pentru sex în clinică: Acest mobilier BDSM portabil și ușor de depozitat discret vă va încânta, deoarece nu este versatil doar pentru bondage, ci este potrivit și pentru multe alte tipuri de jocuri BDSM, cum ar fi CBT, penetrarea anală sau mulsul bărbatului supus.

 

Este important de reținut că utilizarea legăturilor BDSM pentru pacienți trebuie să se facă întotdeauna într-un mod sigur și consensual. Comunicarea adecvată, educația cu privire la practicile sigure și respectarea protocoalelor de siguranță sunt importante pentru a asigura siguranța și bunăstarea tuturor celor implicați.


Magazin pentru dispozitive de imobilizare BDSM medicale, dispozitive de imobilizare spitalicești și accesorii sexuale pentru clinici:

Achiziționarea de accesorii BDSM, dispozitive de imobilizare psihiatrice sau dispozitive de imobilizare spitalicești necesită o analiză și o cercetare atentă pentru a asigura o experiență sigură și plăcută. Dacă siguranța, confortul, funcționalitatea și durabilitatea produselor sunt prioritățile dvs. de top, veți găsi accesoriile perfecte pentru nevoile dvs. aici, la magazinul online BDSM al MEO. Dacă aveți nevoie de sfaturi, echipa noastră instruită de servicii pentru clienți este întotdeauna disponibilă pentru a vă ajuta.