De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

human pup Play - Picioare și genunchiere

Buletin informativ

human pup Play - Picioare și genunchiere 

Dacă vrei să-i dai laba stăpânului tău, ai nevoie de accesoriile potrivite! Noi avem toate accesoriile pentru human pupcum ar fi labele, genunchiere și multe altele.

Afișează 1 - 10 din 10 elemente
Afișează 1 - 10 din 10 elemente

puppy Play (cunoscut și sub numele de "Human puppy Play" sau pur și simplu "Pup Play") este o variație a jocului de rol BDSM în care participanții își asumă rolul de câini și se angajează într-o varietate de activități de joacă, adesea într-un context BDSM. Unele persoane care se implică în human pup Play se implică poartă accesorii asemănătoare cu cele ale câinilor, cum ar fi labele și genunchierele, pentru a spori experiența și a crea o senzație mai intensă, animalică.

Paws:
Paws sunt accesorii care acoperă mâinile și seamănă cu labele de câine. Acestea au adesea bucle individuale pentru degete sau mănuși pentru a le menține la locul lor și pot fi realizate din diferite materiale, cum ar fi latex, vinil sau piele. Unele labe au, de asemenea, blană la exterior, ceea ce sporește aspectul animalic. Pe Pup Play, labele pot fi folosite pentru a vă pune în locul lui human pup rol și pot fi folosite ca parte a unor activități precum târâtul, aducerea sau cerșitul.

Genunchiere:
Genunchierele sunt accesorii care acoperă genunchii și ajută la furnizarea de human pup Play Ofere protecție. În Pup Play, genunchierele sunt adesea folosite în activitățile care implică târârea sau îngenuncherea, deoarece au căptușeală pentru a preveni rănirea. Ele pot fi realizate din materiale precum spumă sau neopren și au curele reglabile pentru a asigura o fixare sigură. Unele genunchiere sunt concepute special pentru poponeții umani și pot avea urme de labe sau alte desene asemănătoare cu cele ale câinilor.

. Prin urmare, genunchierele și genunchierele sunt accesorii care sunt folosite în human pup Play utilizate pentru a îmbunătăți experiența și pentru a-i proteja în timpul activităților. Labele și genunchierele sunt disponibile în diferite materiale și modele și pot ajuta oamenii să se simtă ca niște câini în timp ce se joacă. Este important de reținut faptul că human pup Play ar trebui să se facă întotdeauna în mod consensual și cu precauțiile potrivite.