De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Măști și călușuri BDSM

Buletin informativ

Măști și călușuri BDSM 

La MEO veți găsi măști BDSM din piele, latex, cauciuc și spandex, precum și măști de gaz și călușuri pe care nu le-ați mai văzut până acum.

Subcategorii

  • Selecție mare de măști din piele pentru următoarea întâlnire bondage. Mască din piele, strânsă pe piele, cu sau fără căluș.

  • Multe modele disponibile. Masca noastră din neopren și boneta din neopren reprezintă o alternativă bună la piele sau latex.

  • Multe modele disponibile. Măștile noastre de ochi se potrivesc bine, sunt 100% opace și confortabile.

  • Călușele noastre de gură înfundă gura și nu tolerează nici un răspuns. Dacă este necesar, călușele noastre de gură pot fi chiar blocate... Călușele cu pâlnie, călușele cu bilă, călușele cu inel și multe altele pot fi găsite în magazinul MEO bondage.

  • Magazinul online BDSM MEO este unul dintre cele mai importante magazine din lume pentru hamuri și cuști de cap de înaltă calitate încă din 1997. Realizăm o varietate de hamuri și cuști de cap din oțel, piele, cauciuc sau neopren, dar și alte fixări unice, pentru cap și gât, pe care nu le veți găsi nicăieri altundeva....

  • Măști din latex, etanșe și cu fermoar, cu sau fără deschidere pentru gură și alte modele.

  • Prin purtarea unei măști BDSM din spandex foarte izolatoare, veți simți mult mai intens atingerea, deoarece "oprirea" ochilor sensibilizează toate celelalte simțuri!

  • Magazinul BDSM MEO are o varietate de măști de gaze militare, măști de gaze industriale și măști de gaze BDSM, precum și o mulțime de accesorii, cum ar fi filtre pentru măști de gaze, furtunuri pentru măști de gaze și pungi de respirație care pot fi conectate la măștile noastre de gaze.

  • Ball gags sunt adesea folosite pentru scenarii de dominare și supunere și pot părea puțin înfricoșătoare dacă nu le-ați mai folosit niciodată. Dar nu vă faceți griji! Ball gags sunt o modalitate excelentă de a construi încredere, de a arăta vulnerabilitate și de a vă bucura de supunerea sigură a unei sesiuni BDSM.

  • Despărțitoarele și călușele noastre de gură sunt un accesoriu BDSM și bondage interesant și mențin gura larg deschisă.

Măștile și călușele BDSM sunt jucării sexuale care sunt adesea folosite în BDSM (bondage, dominare, supunere, sadism și masochism). Ele pot fi realizate din diferite materiale și au scopuri diferite. Iată câteva dintre cele mai comune tipuri:

Măști BDSM din piele: Aceste măști sunt adesea foarte robuste și durabile. Ele pot acoperi întreaga față sau doar anumite părți, cum ar fi ochii sau gura. Măștile din piele oferă adesea un anumit anonimat și pot contribui la crearea unui sentiment de dominație și supunere. Magazinul BDSM MEO are o gamă largă de măști din piele în diferite stiluri pentru începători și profesioniști.

Măști BDSM spandex: Aceste măști sunt foarte elastice și se adaptează la forma capului. Ele sunt adesea foarte confortabile de purtat și pot acoperi întreaga față sau au deschideri pentru ochi și gură. Unele măști din spandex sunt concepute pentru a restricționa simțurile, cum ar fi măștile care acoperă ochii și urechile. Magazinul online BDSM MEO's BDSM oferă o gamă extinsă de măști BDSM din spandex în diferite modele pentru începători și profesioniști.

Măști BDSM din latex și măști din neopren: Asemănătoare măștilor din spandex, măștile din latex și măștile BDSM din neopren sunt foarte elastice și se adaptează la forma capului. Acestea au adesea un aspect strălucitor, care este foarte popular pe scena BDSM. Măștile din latex pot fi, de asemenea, concepute pentru a restricționa simțurile. În magazinul online MEO veți găsi o gamă largă de măști de latex BDSM în diverse modele pentru începători și profesioniști.


Măștide gaz BDSM: Aceste măști au adesea un efect mai puternic și pot da o senzație de restricție sau control. Ele pot fi combinate cu alte accesorii BDSM. Magazinul online BDSM MEO oferă o gamă largă de măști de gaz, din diferite țări și accesorii potrivite, în diferite modele, pentru începători și avansați.

BDSM blindfolds& BDSM gags: Benzi pentru ochi sunt folosite pentru a bloca vederea și a spori astfel celelalte simțuri. Călușele BDSM sunt purtate în gură și pot limita capacitatea de a vorbi. Există multe tipuri diferite de călușuri, de exemplu:desfăcător de gură, căluș cubilă, căluș de mușcătură, căluș cu inel etc. Gagurile și legăturile pentru ochi bondage în diferite modele pentru începători și experți sunt disponibile într-o selecție mare la magazinul online BDSM MEO.

Beneficiile purtării măștilor și gagurilor în BDSM pot fi multe. Ele pot ajuta la crearea unui sentiment de dominare și supunere, pot stimula simțurile, pot oferi anonimat sau pur și simplu pot fi folosite ca parte a unui look sau a unei ținute. Ca și în cazul tuturor jucăriilor sexuale BDSM, este important ca acestea să fie folosite într-un mod sigur și consensual.