De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Manșoane pentru penis și capace pentru penis

Buletin informativ

Manșoane pentru penis și capace pentru penis 

Nu mai visați doar să aveți un penis mare, gros și plin de grăsime! Un manșon pentru penis este exact ceea ce vă va îndeplini visele și vă va satisface partenerul! Cu un manșon pentru penis, penetrarea anală și vaginală devine și mai intensă și mai excitantă! Cu sau fără un inel de penis integrat pentru a crește erecția, un manșon pentru penis ...

Nu mai visați doar să aveți un penis mare, gros și plin de grăsime! Un manșon pentru penis este exact ceea ce vă va îndeplini visele și vă va satisface partenerul! Cu un manșon pentru penis, penetrarea anală și vaginală devine și mai intensă și mai excitantă! Cu sau fără un inel de penis integrat pentru a crește erecția, un manșon pentru penis este una dintre cele mai rapide și mai simple modalități de a vă îmbunătăți și de a vă anima viața sexuală.

Mai mult
12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 15 elemente
Afișează 1 - 12 din 15 elemente

Ce ar trebui să știți despre manșoanele pentru penis

Manșoanele pentru penis oferă mai multă lungime și grosime, ceea ce poate duce la mai multă încredere în sine și mai multă distracție în timpul sexului.

Manșoanele pentru penis sunt, de asemenea, folosite pentru a obține o erecție mai dură. Datorită strângerii manșoanelor pentru penis, sângele este mai bine colectat în penis și asigură o erecție mai tare. Manșoanele pentru penis sunt, de asemenea, un ajutor ideal pentru ejacularea prematură, deoarece reduc semnificativ sensibilitatea. Manșoanele pentru penis pot fi folosite ca substitut al penisului în cazul în care erecția nu mai este posibilă (modelele realizate din materiale stabile și mai dure sunt deosebit de potrivite în acest caz).

Dimensiunea perfectă a penisului este probabil cea mai importantă întrebare din domeniul sexualității pentru atât de mulți bărbați. Este prea mic, prea mare, prea gros, prea subțire?

Aproape 70% dintre cei 200 de bărbați care au participat la un sondaj universitar au declarat că sunt preocupați în principal de înălțimea, greutatea și, mai ales, de mărimea penisului lor. Desigur, chiar și un penis lung și gros nu este o garanție că partenera ta va avea orgasm.

Dimpotrivă: sexul bun nu cunoaște dimensiuni. Mai degrabă, depinde și de poziția corectă, de multă empatie, de stimularea zonelor erogene, dar și de senzația corporală și de starea de spirit a femeii/bărbatului în cauză.

Dar chiar dacă singura problemă este lungimea, există câteva ajutoare care pot compensa lipsa de mărime sau circumferința prea mică a penisului. Printre acestea se numără, de exemplu, manșoanele pentru penis. Acestea îți fac penisul mai lung și mai gros sau se asigură că partenerul tău simte mai mult în timpul sexului datorită texturii lor speciale.

Ce sunt manșoanele pentru penis și pentru cine sunt potrivite?

Manșoanele pentru penissunt jucării sexuale, de obicei fabricate din silicon sau din alte materiale flexibile, care se trag peste penis și, uneori, și peste testicule, într-un mod similar cu prezervativele.

Spre deosebire de prezervative, însă, manșoanele pentru penis pot fi refolosite de un număr nelimitat de ori și nu sunt destinate să prevină sarcina sau să protejeze împotriva infecțiilor. Mai degrabă, ele sunt ca un fel de a doua piele peste penis și sunt introduse și în vagin sau în anus în timpul actului sexual. Prin urmare, manșoanele pentru penis sunt potrivite atât pentru bărbații heterosexuali, cât și pentru cei gay.

Manșoane pentru penis: pentru un penis mai lung și mai gros

Unele manșoane pentru penis îndeplinesc, de asemenea, funcția de a prelungi sau de a lărgi penisul. Acest lucru îi permite partenerului dvs. să simtă mai mult în timpul sexului și punctul G sau prostata pot fi stimulate mai mult. Unele manșoane pentru penis au, de asemenea, o textură nituită sau canelată la exterior, pentru a face ca penetrarea să fie și mai intensă pentru partenerul dumneavoastră. De asemenea, puteți utiliza aceste manșoane pentru penis chiar dacă penisul dumneavoastră are o dimensiune complet "normală" - pur și simplu pentru un plus de varietate și distracție în timpul sexului.

Manșoane pentru penis: pentru mai multă rezistență în timpul sexului

Deoarece unele manșoane pentru penis reduc frecarea penisului tău real în vagin sau anus, nu vei simți la fel de mult în timpul penetrării ca în lipsa manșoanelor pentru penis. Acesta este motivul pentru care mulți bărbați folosesc manșoane pentru penis pentru a-și întârzia orgasmul.

Manșoane pentru penis: pentru o erecție mai dură

Strânsoarea manșonului pentru penis concentrează mai mult sângele în penisul tău, astfel că manșoanele pentru penis pot oferi, de asemenea, o rezistență mai bună și o erecție mai dură. De fapt, ele au fost dezvoltate în acest scop.

Există și modele în care două inele sunt conectate printr-o tijă subțire, unul pentru tija penisului și unul pentru gland. Această construcție nu face penisul mai lung sau mai lat, dar îl ajută să se îndrepte. În cazurile menționate, manșoanele sunt, prin urmare, potrivite și pentru susținerea disfuncției erectile.

Ce înseamnă "disfuncție erectilă"?

Disfuncția erectilă, cunoscută și sub numele de disfuncție erectilă, impotență sau tulburare de potență, apare atunci când penisul nu devine suficient de tare înainte de sex sau devine flasc prematur în timpul actului sexual, ceea ce face imposibile relațiile sexuale normale. În plus, 2/3 din toate încercările nu funcționează, iar această problemă persistă pe o perioadă mai lungă de timp. Așadar, dacă nu ați fost în stare să faceți sex ieri pentru că erați foarte stresat, de exemplu, bineînțeles că nu este vorba de o tulburare de potență.

Cauzele unei tulburări de potență sunt extrem de variate. În special la bărbații tineri, există adesea factori psihologici declanșatori, cum ar fi probleme legate de stres în relație, depresie etc. Acestea ar trebui discutate cu un psiholog sau un consilier. Acestea ar trebui apoi discutate mai în detaliu cu un psiholog sau un psihoterapeut. Disfuncția erectilă, pe de altă parte, apare de obicei la bărbații mai în vârstă. Disfuncția erectilă este de obicei declanșată de afecțiuni fizice, cum ar fi bolile vasculare (arterioscleroză) sau alte tulburări circulatorii cauzate, de exemplu, de diabet, hipertensiune arterială sau tulburări lipometabolice. O schimbare a stilului de viață ajută adesea în acest caz, adică mai puțină mâncare grasă, fără țigări, alcool cu moderație, mai multă mișcare. În plus, o deficiență de testosteron sau efectele secundare ale medicamentelor pot fi, de asemenea, cauze posibile. Uneori, impotența poate merge chiar atât de departe încât bărbații nu mai pot avea deloc o erecție.Manșoanele pentru penis sub formă de proteze peniene, de exemplu, care arată foarte asemănător cu penisul și care pot fi fixate cu o curea, pot ajuta să ducă până la urmă o viață sexuală împlinită.

Avantajele manșoanelor pentru penis pe scurt:

 • Manșoanele conferă penisului dumneavoastră mai multă putere, lungime și grosime
 • Manșoanele pentru penis cu nuielușe oferă o stimulare suplimentară a vaginului sau a anusului
 • Manșoanele pentru penis creează mai multă suprafață de frecare și, prin urmare, mai multă excitare
 • ajută la menținerea erecției și/sau la întărirea acesteia
 • Manșoanele pentru penis pot fi folosite ca substitut al penisului în cazul în care erecția nu mai este posibilă (modele realizate din materiale stabile, mai dure)
 • Manșoanele pentru penis întârzie ejacularea, în funcție de model
 • Aduce mai multă varietate în timpul actului sexual
 • Manșoanele pentru penis pot fi puse peste un dildo sau un vibrator (manșoanele pentru penis sunt, prin urmare, potrivite și pentru femei)


Ce tipuri de manșoane pentrupenis există?

Gama de manșoane pentru penis este foarte diversă. Cu toate acestea, cele mai multe manșoane au forma unui prezervativ mai gros, au adesea o textură noduroasă sau canelată și se strecoară strâns peste penis. Acest tip de manșon pentru penis servește pur și simplu ca o jucărie sexuală plăcută care vă condimentează viața sexuală și stimulează în plus vaginul prietenei dvs. sau anusul iubitului dvs.

. Alte variante sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de manșoane pentru penis. Funcția lor este similară cu cea a manșoanelor pentru penis menționate mai sus, dar nu au vârf. Prin urmare, manșoanele acoperă doar axul penisului, dar glandul este expus. Acest lucru înseamnă că simțiți mult mai mult atunci când vă penetrați partenerul.

Manșoanele sau manșetele care vibrează sau care au și un stimulator clitoridian oferă și mai multă plăcere. Aceste jucării sexuale sunt similare cu popularele vibratoare Rabbit Vibratoare.

Și apoi există modele care arată ca niște penisuri mari, mâini sau un pumn. Acestea sunt de obicei folosite pentru a vă face penisul extrem de lung și a-i da mai multă circumferință. De asemenea, reduc senzația în timpul penetrării, astfel încât să puteți rezista și mai mult timp în timpul sexului.

O prezentare generală a diferitelor tipuri de manșoane pentru penis

 • Manșoane pentru penis cu nuielușe: Creează senzații intense și excitante în vagin sau în zona anală
 • Manșonul pentru penis: Se potrivește doar în jurul arborelui penisului; poate fi folosit și ca un inel pentru penis pentru a crește erecția
 • Manșonul pentru penis cu vibrații: Excitație suplimentară prin vibrații
 • Extensor de penis: Pentru mai multă lungime și circumferință; este posibilă o stimulare mai intensă a punctului G și a punctului A
 • Manșon pentru penis cu senzație reală: Arată ca un penis real, de culoarea pielii, cu vene
 • Manșoane pentru penis cu structură de plasă: Asemănătoare cu manșoanele pentru penis cu nuielușe; cu toate acestea, structura asemănătoare unei plase creează o senzație și mai unică în vagin sau anus
 • Manșoane pentru penis cu inel integrat pentru testicule: pot fi atașate la scrot pentru a preveni alunecarea și pentru a comprima ușor testiculele, ceea ce permite o rezistență mai mare
 • Manșon pentru penis cu stimulator clitoridian: la fel ca în cazul vibratoarelor de iepure, există o mică extensie curbată pe axul manșonului care stimulează clitorisul
 • Manșon pentru penis cu masturbator integrat: Intrarea manșonului arată ca un vagin cu labiile de formă realistă sau ca un anus masculin; similar cu un masturbator, dar potrivit pentru introducerea într-un vagin/anus real


Diferitele manșoane pentru penis diferă, de asemenea, în ceea ce privește forma, culoarea și materialul. Deoarece manșoanele pentru penis trebuie să fie, în general, foarte elastice, acestea sunt de obicei fabricate din TPE, silicon, latex sau PVC.