De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Întinderea anal

Buletin informativ

Întinderea anal 

Întinderea anală este o practică sexuală specială, extrem de excitantă, care poate fi practicată singur, dar, bineînțeles, și cu un partener. Există diferite tehnici și instrumente pentru ca începătorii și profesioniștii să se bucure din plin de stimularea și întinderea anală și să obțină rezultate satisfăcătoare:

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 82 elemente
Afișează 1 - 12 din 82 elemente

Întinderea anală și întinderea anală: produse pentru începători și utilizatori avansați

 

Întinderea anală este o practică sexuală specială, extrem de incitantă, care poate fi practicată singur, dar, bineînțeles, și cu un partener. Pentru începători și profesioniști, există diferite tehnici și instrumente pentru a maximiza stimularea și întinderea anală și pentru a obține rezultate satisfăcătoare:

 

Clienții MEO își descriu orgasmul în timpul întinderii anale ca fiind deosebit de intens. Motivul este reprezentat de numeroasele terminații nervoase situate la nivelul anusului. Pentru mulți bărbați și femei, simpla stimulare prin atingerea anusului este suficientă, alții doresc să experimenteze aceste senzații și mai intens și încep cu întinderea anală. Întinderea mușchiului sfincterului poate fi distractivă de una singură sau în timpul sexului. Astăzi, MEO explică modul în care începătorii și avansații în domeniul sexului pot obține plăcere maximă de la întinderea anală. De asemenea, vă prezentăm tot ce trebuie să știți despre întinderea anală.

 

Întinderea anală: pregătirea pentru senzații extreme

 

Întinderea anusului sau a mușchiului sfincterului, adică dilatarea anală, necesită o pregătire temeinică. Fără aceasta, întinderea anală devine neplăcută până la dureroasă și crește riscul de infecție. Dar pregătirea are sens nu numai din motive de igienă - vă pregătește pentru stimularea anală și asigură un sfincter relaxat.

 

Curățarea igienică a anusului înainte de dilatarea anală

 

Curățarea anusului este deosebit de importantă în timpul dilatării anale. Aceasta asigură igiena și sporește factorul de bine atunci când vă prezentați anusul în fața partenerului dumneavoastră. Cel mai bun mod de a curăța anusul este cu una dintre dușurile noastre anale. Un astfel de cap de duș poate fi atașat direct la un furtun de duș. Începătorii ar trebui să se asigure că capul de duș este cât mai subțire posibil pentru a obișnui mușchiul sfincterului neantrenat cu întinderea. Profesioniștii pot alege modelele noastre de duș anal mai mari - aceștia înțeleg de obicei acest lucru ca fiind prima întindere preliminară înainte de întinderea anală propriu-zisă.

 

Pregătiți instrumentele importante pentru întinderea anală

 

Este deosebit de important să aveți un lubrifiant bun pentru dilatarea anală - indiferent dacă sunteți începător sau profesionist. Riscul de rănire din cauza neutilizării umezelii este pur și simplu mult prea mare. Un lubrifiant anal bun rămâne umed pentru o perioadă lungă de timp. Un lubrifiant pe bază de silicon precum FuckSlut de la MEO ® este ideal. Dar vă rugăm să fiți atenți: dacă este vorba de dildo-uri sau butt plugs din silicon, latex sau TPE, este recomandat să folosiți un lubrifiant pe bază de apă, cum ar fi Aquameo, pentru că altfel materialele de înaltă calitate vor deveni poroase. Dacă nu vă puteți relaxa cum trebuie, folosiți un lubrifiant cu anestezic, cum ar fi spray-ul nostru EXTREMEO. Acest lucru face ca penetrarea anusului să fie deosebit de ușoară.

 

Pe lângă lubrifiant, alte ajutoare pot fi, de asemenea, foarte utile. De exemplu, păstrați la îndemână jucării anale adecvate, cum ar fi un dildo anal sau mărgele anale, sau folosiți mănușile noastre practice din latex atunci când este vorba de folosirea degetelor. Dacă doriți să treceți la sex anal după dilatarea anală, prezervativele pot fi, de asemenea, utile.

 

Acest ghid vă va ajuta să obțineți rezultate de lungă durată cu dilatarea anală

 

Dilatarea anală este o practică sexuală specială, extrem de incitantă, care poate fi efectuată singur sau cu un partener. Există diferite tehnici și instrumente pentru ca începătorii și profesioniștii să se bucure din plin de stimularea și întinderea anală și să obțină rezultate satisfăcătoare:

 

Întinderea anală pentru începători

 

Cei care știu deja câte ceva despre jucării sexuale vor fi dat mai devreme sau mai târziu peste jucăriile noastre anale "foarte speciale". Stimulentul senzual al răsfățului anal este de obicei asociat cu o depășire inițială. Începătorii întinderii anale încep cel mai bine singuri și relaxați cu jucăriile noastre Ass Grommet în mărime XS sau inelul nostru mic de întindere anală și să își croiască treptat drum în lumea întinderii anale.

 

Întinderea anală - întinderea anusului singur sau cu un partener

 

Dacă doriți să vă întindeți anusul pentru prima dată, cel mai bine este să o faceți singur în timpul masturbării. Aceasta este singura modalitate de a afla dacă întinderea anală și sexul anal sunt chiar o opțiune pentru tine. Dacă sunteți complet relaxat, folosiți lubrifiantul EZ2FUCK de la MEO ® și începeți să masați încet în jurul anusului. Dacă acest lucru este plăcut, puteți mai întâi să penetrați anusul cu un deget. Pentru următoarele jocuri anale poți fi mai curajos și poți folosi un al doilea deget sau un deget mic pentru întinderea anală butt plug pentru întinderea anală.

 

După ce fiecare partener s-a bucurat singur de întinderea anală, vă puteți juca împreună și puteți descoperi multe lucruri incitante. Înțelegerea este foarte importantă aici, pentru că voi doi știți acum ce vă place și trebuie să transmiteți acest lucru partenerului vostru. Cuplurile încep, de asemenea, prin a se stimula reciproc cu masaje și cu degetul înainte ca jucăriile sexuale anale și jucăriile sexuale pentru întindere an ală să intre în actul amoros.

 

Sfaturi și jucării pentru întindere anală

 

Jucării pentru sex anal pentru începători în domeniul întinderii anale

 

Dacă sunteți pregătiți pentru jucării sexuale anale, este indicat să începeți cu jucării mici de la MEO ®. Plugurile anale din seria noastră Analgeddon ® sunt deosebit de potrivite pentru început. Cel mai bine este să alegeți mai întâi dopuri anale din silicon. Acestea sunt foarte plăcute și moi. Plugurile anale sau dildo-urile care pot fi umflate pot fi, de asemenea, interesante - în acest fel, dimensiunea poate fi ajustată în mod optim la dorințele dvs. Mai târziu, dopurile anale din metal sau sticlă devin interesante. Treptat, întinderea anală se poate face cu modele mai mari și cu dopuri cu vibrații.

 

Întindere anală și stretching anal pentru utilizatorii avansați

 

Există câteva opțiuni pe care chiar și profesioniștii în stretching anal le pot folosi pentru a spori și mai mult senzațiile de întindere anală. Pe de o parte, există numeroase jucării sexuale și ajutoare care le au pe toate, pe de altă parte, puteți încerca și Ass Grommet sau inelele noastre de întindere anală în mărimi mai mari. Cât de mult poate fi întins anusul în timpul întinderii anale depinde de propria anatomie. Atâta timp cât este plăcut, nu apar probleme și aventura rămâne în prim-plan, nu este nimic în neregulă cu întinderea anală cu jucării mari.

 

Jucării sexuale pentru întinderea anală avansată

 

Dildo, plug anal, bile anale, bile anale - jucăriile sexuale pentru întinderea anală vin în multe forme și dimensiuni. Dacă anusul este deja întins, puteți opta pentru jucării mai mari de la MEO ®. Bilele anale din oțel inoxidabil cu multe bile sunt grele și exercită o presiune minunată. Cu fiecare bilă care pătrunde în anus, senzația excitantă crește. Bărbații care doresc să experimenteze stimularea anusului, prostatei, perineului și bilelor merg pe combinațiile corespunzătoare din seria noastră Alphamale. Utilizatorilor experimentați le place, de asemenea, să întindă anusul 24/7 pe tot parcursul zilei. Pentru aceasta, sunt potrivite dopurile anale mai mari din seria noastră Analgeddon ®, care vă oferă o senzație de deschidere largă pe tot parcursul zilei. Pentru profesioniști, dopurile anale cu o singură deschidere sunt deosebit de potrivite. Acestea depărtează anusul - partenerul are o vedere completă și poate stimula cu un deget, dildo sau vibrator. De asemenea, pot fi introduse diverse lichide. Aici am dori să menționăm în mod special popularul nostru Ass Grommet ar trebui să fie menționat!

 

De ce trebuie să țineți cont atunci când întindeți anusul?

 

Anusul este un orificiu foarte sensibil. Este mai puțin extensibil decât organele genitale și, prin urmare, trebuie tratat cu atenție și prudență.

 

Ar trebui să evitați următoarele greșeli atunci când întindeți anusul:

 

Vă rugăm să nu folosiți forța atunci când întindeți sfincterul anal! Dacă mușchiul sfincterului nu este relaxat, penetrarea este cu greu posibilă. Dacă sunteți prea dur, puteți răni grav mușchiul sfincterului și mucoasa intestinală. Prin urmare: Folosiți întotdeauna mult lubrifiant și întindeți încet!

 

Vă rugăm să folosiți doar jucării sexuale! Dacă în dormitor nu există o jucărie sexuală anală potrivită, este tentant să recurgeți la alte obiecte. La MEO, vă sfătuim să nu faceți acest lucru, deoarece aceste obiecte cresc riscul de rănire și infecție. Există, de asemenea, un motiv întemeiat pentru care există multe jucării anale pe piață - acestea au un picior lat, așa-numitul stopper. În cazul altor obiecte și jucării, există riscul ca acestea să dispară în anus.

 

Vă rugăm să nu întindeți anusul fără lubrifiant! Anusul în sine nu are o secreție așa cum produc vaginul și penisul pentru o mai bună lubrifiere. Prin urmare, este important să oferiți umiditate sub formă de lubrifianți anali. Fără lubrifiant, dilatarea anală este extrem de inconfortabilă și poate provoca durere.

 

Întinderea anală este o practică sexuală incredibil de excitantă. Pregătirea necesită o anumită atenție și este nevoie de suficientă prudență în timpul întinderii pentru a nu suprasolicita mușchiul sfincterului. Noi de la MEO, magazinul online de stretching anal, vă sfătuim să abordați subiectul întinderii anale cu prudență și empatie - este o plăcere să descoperi mereu ceva nou în domeniul întinderii anale și să nu fi încercat totul imediat după prima dată. Progresați încet și cu atenție - atunci veți iubi dilatarea anală!