De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

BDSM Crops și bastoane

Buletin informativ

BDSM Crops și bastoane 

Atunci când este necesară o disciplină strictă, bastoanele și bastoanele noastre BDSM sunt alegerea potrivită. Instrumentele noastre de pedepsire sunt apreciate atât de profesioniștii în materie de spanking, cât și de începători, deoarece, de îndată ce țineți în mână o cultură sau un baston, acestea transmit imediat un sentiment de dominație, pu...

Atunci când este necesară o disciplină strictă, bastoanele și bastoanele noastre BDSM sunt alegerea potrivită. Instrumentele noastre de pedepsire sunt apreciate atât de profesioniștii în materie de spanking, cât și de începători, deoarece, de îndată ce țineți în mână o cultură sau un baston, acestea transmit imediat un sentiment de dominație, putere și control. De la cele mai simple culturi BDSM la culturi de dresaj și instrumente de spanking făcute manual, care sunt populare atât pentru simbolismul lor, cât și pentru efectul lor, acestea sunt adesea primul instrument de spanking în care investește un începător BDSM.

Mai mult
12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 20 elemente
Afișează 1 - 12 din 20 elemente

Teama de bastoane și, în același timp, fascinația lor ca mijloc de pedeapsă sunt bine documentate în cultura populară și în literatura erotică. Ca accesoriu pentru jucătorii avansați, bastoanele oferă o senzație intensă, usturătoare, care își lasă rapid amprenta, indiferent dacă bastoanele sunt fabricate din rattan, lemn, metal, plastic, piele, nylon sau alt material. Un baston oferă, de asemenea, material pentru multe alte fantezii fetișiste, de la disciplina la școală la pedeapsa în pădure și până la pedeapsa publică.

Produsele MEO pentrupălmuire permit o varietate de senzații și reacții fizice și emoționale.

De ce sunt folosite bastoanele și recolteleîn BDSM?

Bastonul și recolta sunt două tipuri de instrumente folosite în mod obișnuit în activitățile B DSM (Bondage, Disciplină, Sadism și Masochism) pentru stimularea fizică consensuală sau pedeapsă.

Spanking-ul cu bastoane poate fi o variantă a BDSM ("Bondage, Disciplină, Supunere și Masochism"). Bastoanele pot transmite o senzație mai ascuțită și mai intensă decât un paddle și creează un sentiment de vulnerabilitate și supunere. Utilizarea bastoanelor este considerată o variantă avansată de BDSM, deoarece implică un risc mai mare de rănire și este important să fiți conștienți de riscuri și să folosiți un cuvânt de siguranță.

Ce sunt bastoanele și bastoanele BDSM?

Există diferite tipuri de bastoane: Bastoane de bambus, bastoane de rattan și bastoane acrilice. Bastoanele din bambus sunt ușoare și flexibile, în timp ce bastoanele din rattan sunt mai groase și mai rigide. O alternativă sunt bastoanele din acrilic, care sunt, de asemenea, flexibile, dar mai puțin susceptibile de a se sparge sau de a se sparge. Există, de asemenea, diferite mărimi și grosimi de bastoane și diferite tipuri de piese de capăt, de exemplu rotunjite sau ascuțite. Din nou, alegerea bastonului este o chestiune de preferințe personale. Cel mai bine este să experimentați pentru a afla ce vă place.

Un baston este un băț lung, subțire și flexibil, de obicei confecționat din materiale precum bambusul, rattan sau fibra de sticlă. Este adesea folosit pentru a crea o senzație ascuțită și înțepătoare pe piele. Senzația poate varia de la ușoară la foarte puternică, în funcție de forța cu care este folosit bastonul. Bastonul este adesea folosit la bătăi, unde poate fi folosit pe diferite părți ale corpului, cum ar fi fesele, coapsele și spatele.

Există diferite tipuri de bastoane, printre care:

  • Bastonul tradițional din rattan: Acest tip de baston este fabricat din rattan, un tip de plantă de palmier. Este flexibil și durabil și poate fi folosit atât pentru lovituri ușoare, cât și pentru lovituri puternice.
  • Baston din bambus: Acest baston este fabricat din bambus, un material dur și durabil. De obicei, este mai rigidă decât bastoanele fabricate din rattan și poate oferi o senzație mai intensă.
  • Trestie din fibră de sticlă: Aceasta este o trestie din fibră de sticlă care este extrem de rezistentă și durabilă. Este adesea folosită pentru lovituri grele și poate oferi o senzație foarte intensă.
  • Bastoanele BDSM, cunoscute și sub denumirea de bastoane de călărie, sunt bastoane scurte și robuste, cu un capăt flexibil, confecționate din piele sau materiale sintetice. Ele sunt de obicei folosite pentru a lovi zone sensibile, cum ar fi fesele, interiorul coapselor și organele genitale. De asemenea, pot fi folosite pentru o stimulare tandră prin trecerea capătului flexibil pe piele.

 

Există, de asemenea, diferite tipuri de bice BDSM, inclusiv

 

  • Cravașa clasică: Acest tip de cravașă BDSM are un arbore lung și drept cu un capăt plat și lat. Capătul este adesea confecționat din piele sau dintr-un material sintetic, cum ar fi cauciucul.
  • Cravașa de dresaj: Acest tip de cravașă este similar cu cravașa clasică de echitație, dar are o tijă mai lungă și un capăt mai subțire și mai flexibil. Este adesea folosită pentru lovituri mai precise și mai fine.
  • flogger Crop: Capătul flexibil al unui flogger este format din mai multe fire de piele sau materiale sintetice. Un flogger Crop poate fi folosit atât pentru pedeapsă, cât și pentru stimularea tandră.


Biciurile și bastoanele BDSM sunt de obicei confecționate manual din materiale precum rattan, bambus, piele și materiale sintetice. Le puteți comanda în mod discret în magazinul nostru online BDSM.

Instrucțiuni de siguranță: Este important să folosiți întotdeauna aceste instrumente cu atenție și cu acordul partenerului pasiv și să folosiți tehnicile corecte pentru a evita rănirea.