De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Răspândirea gurii

Buletin informativ

BDSM Mouth Spreader 2.0 - Jennings

Descoperiți o nouă dimensiune a dominației și supunerii cu Jennings Mouth Spreader 2.0! Folosit inițial în stomatologie, acesta și-a găsit un loc permanent în lumea BDSM și combină excitarea senzuală cu senzația de control.

Mai multe informații

3440/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

plus costurile de transport

disponibil

    Mai multe informații

    Descoperiți o nouă dimensiune a dominației și supunerii cu Jennings Mouth Spreader 2.0! Folosit inițial în stomatologie, acesta și-a găsit locul în lumea BDSM și combină excitarea senzuală cu sentimentul de control.

    Dispozitivul de împrăștiere a gurii nu este una dintre cele mai cunoscute jucării sexuale BDSM, dar este foarte popular pe scena fetișistă și BDSM. Acesta amintește de un căluș de gură sau de o botniță și este adesea folosit împreună cu un ham sau un guler de cap. Această jucărie BDSM este folosită pentru a deschide și fixa gura și maxilarul. Partenerul supus este redus la tăcere cu gura larg deschisă. Acest lucru îi permite partenerului dominant să își introducă penisul în gura larg deschisă, de exemplu. Un mecanism de blocare pe dispozitivul de deschidere a gurii împiedică submisivul să închidă din nou gura.

    Dispozitivul de deschidere a gurii Jennings:

    Dispozitivul de deschidere a gurii Jennings 2.0 a câștigat popularitate pe scena BDSM din diverse motive. Accentul este pus pe control și supunere, în care dispozitivul de împrăștiere a gurii preia controlul fizic al gurii partenerului pasiv. Mulți apreciază, de asemenea, aspectul medical al separatorului bucal, deoarece conferă jocului de rol un fundal medical suplimentar. Fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, acesta nu este doar durabil, ci și igienic, ceea ce este foarte apreciat pe scena BDSM. Versatilitatea sa permite utilizarea într-o varietate de situații, atracția vizuală a unei guri larg deschise fiind deosebit de atractivă pentru multe persoane. Aceasta sporește sentimentul de vulnerabilitate și, în același timp, oferă o experiență BDSM nouă și incitantă.

    Cu acest desfăcător de gură,sesiunile tale BDSM nu vor mai fi niciodată la fel!

    Materiale de înaltă calitate: Fabricat din oțel inoxidabil de calitate medicală, acest desfăcător de gură reprezintă cea mai înaltă calitate și durabilitate. Învelișul său de vinil nu numai că protejează dinții, dar îl face și confortabil de purtat.

    Confort optim: Designul sofisticat asigură o potrivire confortabilă în gură și pe față. Acoperirea de vinil asigură că rămâne exact unde trebuie și, în același timp, previne alunecarea dispozitivului de împrăștiere a gurii.

    Ușor de utilizat: Mecanismul de deschidere a dispozitivului de împrăștiere a gurii este acționat cu ajutorul pârghiei de pe partea laterală, iar gura partenerului pasiv se deschide larg. Acest mecanism de reglare menține în mod fiabil dispozitivul de împrăștiere a gurii în poziția dorită și menține gura larg deschisă.

    Personalizare: Cureaua reglabilă din piele vegană permite ajustarea individuală la orice mărime a capului și asigură o potrivire perfectă.

    Alte detalii:

    • Desfăcător de gură BDSM conform Jennings
    • Versiune nouă cu acoperire din cauciuc
    • Dimensiuni: aprox. 20 cm lungime x 13 cm complet deschisă.
    • Material: oțel inoxidabil, PVC, piele vegană
    • Notă: Este important de reținut că, la fel ca în cazul tuturor activităților BDSM, comunicarea, consimțământul și siguranța sunt cruciale. Ceea ce este plăcut și excitant pentru o persoană poate fi inconfortabil pentru alta. Prin urmare, trebuie să se aibă întotdeauna grijă să se asigure că toți cei implicați se simt confortabil și că sunt respectate limitele.
    • Curățenie: Înainte și după utilizare cu spray-ul nostru INSTACLEAN.

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    Wow

    Der Zahnschutz bei dem Mundspreizer ist echt genial! Funktioniert super, klasse Qualität.

      Evaluare 

      Okay

      Bevorzuge Ballonknebel

        Evaluare 

        Perfecta

        Cumple a las mil maravilas su funcion, aunque sencilla pero a la vez tiene que ser muy practica y sin duda alguna esta mordaza la da.

          Scrieți-vă propria recenzie

          BDSM Mouth Spreader 2.0 - Jennings

          BDSM Mouth Spreader 2.0 - Jennings

          Descoperiți o nouă dimensiune a dominației și supunerii cu Jennings Mouth Spreader 2.0! Folosit inițial în stomatologie, acesta și-a găsit un loc permanent în lumea BDSM și combină excitarea senzuală cu senzația de control.

          Scrieți-vă propria recenzie

          Alți clienți au mai cumpărat:

          9 alte articole din aceeași categorie: