De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Răspândirea gurii

Buletin informativ

BDSM Mouth Spreader 2.0 - Jennings

Descoperiți o nouă dimensiune a dominației și supunerii cu Jennings Mouth Spreader 2.0! Folosit inițial în stomatologie, acesta și-a găsit un loc permanent în lumea BDSM și combină excitarea senzuală cu senzația de control.

Mai multe informații

3440/00

$56.39


-$11.30

$45.09

plus costurile de transport

disponibil

  Mai multe informații

  Descoperiți o nouă dimensiune a dominației și supunerii cu Jennings Mouth Spreader 2.0! Folosit inițial în stomatologie, acesta și-a găsit locul în lumea BDSM și combină excitarea senzuală cu senzația de control.

  Desfăcătorul de gură nu este una dintre cele mai cunoscute jucării sexuale din domeniul BDSM, dar este foarte popular pe scena fetișistă și BDSM. Acesta amintește de un căluș de gură sau de o botniță și este adesea folosit în combinație cu un ham sau un guler de cap. Această jucărie BDSM este folosită pentru a deschide și fixa gura și maxilarul. Partenerul supus este redus la tăcere cu gura larg deschisă. Acest lucru îi permite partenerului dominant să își introducă penisul în gura larg deschisă, de exemplu. Un mecanism de blocare pe dispozitivul de împrăștiere a gurii îl împiedică pe cel supus să închidă din nou gura.

  Dispozitivul de împrăștiere a gurii conform lui Jennings:

  Dispozitivul de împrăștiere a gurii 2.0 conform lui Jennings a câștigat popularitate pe scena BDSM din diverse motive. Accentul este pus pe control și supunere, în condițiile în care dispozitivul de împrăștiere a gurii preia controlul fizic al gurii partenerului pasiv. Mulți apreciază, de asemenea, aspectul medical al separatorului de gură, deoarece adaugă un fundal medical suplimentar la jocul de rol. Fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, nu este doar durabil, ci și igienic, ceea ce este foarte apreciat în scena BDSM. Versatilitatea sa permite utilizarea sa într-o varietate de situații, atracția vizuală a unei guri larg deschise fiind deosebit de atractivă pentru multe persoane. Aceasta sporește sentimentul de vulnerabilitate, oferind în același timp o experiență BDSM nouă și incitantă.

  Cu acest desfăcător de gură,sesiunile BDSM nu vor mai fi niciodată la fel!

  Materiale de înaltă calitate: Fabricat din oțel inoxidabil medical, acest desfăcător de gură este sinonim cu calitatea și durabilitatea de top. Învelișul său de vinil nu numai că protejează dinții, dar asigură și o senzație plăcută atunci când este purtat.

  Confort optim: Designul sofisticat asigură o potrivire confortabilă în gură și pe față. Acoperirea de vinil asigură că rămâne exact unde trebuie și, în același timp, împiedică alunecarea dispozitivului de împrăștiere a gurii.

  Ușor de utilizat: Mecanismul de deschidere a dispozitivului de împrăștiere a gurii este acționat cu ajutorul manetei de pe lateral, iar gura partenerului pasiv se deschide larg. Acest mecanism de reglare menține în mod fiabil dispozitivul de împrăștiere a gurii în poziția dorită și gura larg deschisă.

  Adaptabilitate: Cureaua reglabilă din piele vegană permite o ajustare individuală la orice dimensiune a capului și asigură o potrivire perfectă.

  Mai multe detalii:

  • Răspânzitor de gură BDSM conform Jennings
  • Versiune nouă cu capac de cauciuc
  • Dimensiuni: aprox. 20 cm lungime x 13 cm complet deschisă.
  • Material: oțel inoxidabil, PVC, piele vegană
  • Notă: Este important de reținut că, la fel ca în cazul tuturor activităților BDSM, comunicarea, consimțământul și siguranța sunt cruciale. Ceea ce este plăcut și excitant pentru o persoană poate fi inconfortabil pentru alta. Prin urmare, trebuie să se aibă întotdeauna grijă să se asigure că toți cei implicați se simt confortabil și că sunt respectate limitele.
  • Curățenie: Înainte și după utilizare cu spray-ul nostru INSTACLEAN.

  ACEST LUCRU AR PUTEA SĂ VĂ INTERESEZE ȘI PE DUMNEAVOASTRĂ ....

  RECENZII ALE CLIENȚILOR

  Evaluare 

  Wow

  Der Zahnschutz bei dem Mundspreizer ist echt genial! Funktioniert super, klasse Qualität.

   Evaluare 

   Okay

   Bevorzuge Ballonknebel

    Evaluare 

    Perfecta

    Cumple a las mil maravilas su funcion, aunque sencilla pero a la vez tiene que ser muy practica y sin duda alguna esta mordaza la da.

     Scrieți-vă propria recenzie

     BDSM Mouth Spreader 2.0 - Jennings

     BDSM Mouth Spreader 2.0 - Jennings

     Descoperiți o nouă dimensiune a dominației și supunerii cu Jennings Mouth Spreader 2.0! Folosit inițial în stomatologie, acesta și-a găsit un loc permanent în lumea BDSM și combină excitarea senzuală cu senzația de control.

     Scrieți-vă propria recenzie

     Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și ...

     9 alte articole din aceeași categorie: