De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Dildo-uri

Buletin informativ

Dildo Hunglock INSANE 25 x 8.5 cm

Realist, doar că mult mai mare - exact așa cum îți place cu dildo-urile! Fie că vrei să te bucuri de impunătorul dildo Hunglock INSANE singur sau în cuplu - pregătește-te pentru o adevărată provocare! Un întreg 25 cm vor să fie stăpânit și asta cu un diametru de până la 8,5 cm.

Mai multe informații

3046/00

disponibil

    Mai multe informații

    Realist, doar că mult mai mare - exact așa cum îți place cu dildo-urile! Fie că doriți să vă bucurați de impresionantul dildo Hunglock INSANE singur sau în cuplu - pregătiți-vă pentru o adevărată provocare! Un întreg 25 cm doresc să fie stăpânit cu un diametru de până la 8,5 cm. Datorită mărimii sale și a venelor pronunțate, acest dildo negru profund masează cu adevărat toate punctele de plăcere! Bucurați-vă de o plăcere absolut împlinită și simțiți intens fiecare centimetru al acestui superb dildo anal. Acest dildo fantastic este, de asemenea, compatibil cu sistemul Vac-U-Lock și cu multe dintre mașinile noastre sexuale.

     

    Ce face acest dildo atât de special?

     

    Acest dildo este compatibil cu sistemul brevetat Vac-U-Lock de la Doc Johnson și poate fi folosit cu un strap-on de pegging corespunzător sau cu mașina noastră de sex, de exemplu. Dildo-ul este minunat de flexibil, ajunge în fiecare loc din adâncul tău și poate fi folosit pentru orice tip de sex. Un pic de spray Extremeo facilitează inserția! Fabricat din vinil și compatibil cu toți lubrifianții MEO ®.

     

    MEO ™ este specialistul și unul dintre cele mai importante magazine pentru dildo-uri neobișnuite și mari și jucării sexuale anale pentru bărbați și femei. Dacă doriți să cumpărați un dildo dublu, un plug anal, un vibrator, bile anale sau un dildo, în magazinul nostru de dildo veți găsi o gamă largă de produse pentru începători și jucători experimentați în fund.

     

    Material și îngrijire:

     

    Această jucărie sexuală este fabricată din vinil de înaltă calitate. Materialul este minunat de flexibil și alunecos. Vinilul pe care îl folosim este, de asemenea, foarte rezistent, astfel încât jucăria dvs. sexuală va dura mult timp. Puteți curăța jucăria cu apă și săpun blând. Pentru o igienă temeinică, vă recomandăm, de asemenea, utilizarea regulată a spray-ului nostru VERYCLEAN.

     

    Mai multe detalii:

     

    • Dildo Hunglock INSANE 25 x 8,5 cm
    • Material: Vinil, fără ftalați, ușor de curățat și prietenos cu pielea
    • Lubrifiant: Vă recomandăm lubrifianții noștri FUCKSLUT, EZ2FUCK sau MANCUNT.
    • Curățare: Apă caldă și detergentul nostru pentru jucării VERYCLEAN
    • Spray-ul nostru EXTREMEO vă relaxează sfincterul și facilitează inserția.

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    TUTTO PERFETTO

    VELOCISSIMA LA SPEDIZIONE LA QUALITÀ E IL PREZZO CHE ALTRO DIRE..... IL MASSIMO!!!!

      Evaluare 

      Gefällt mir sehr gut

      Ich habe ih ein paar Mal benutzt und mir und mir gefällt es sehr gut. Das Material ist weich und die Adern sind wie echt. Der Saugnapf von Fuck & Play den ich separart bei MEO bestellt habe kann auf glatten Böden und Glas gut funktionieren.

        Evaluare 

        Macht seinen Job ziemlich gut

        Hab ihn vorhin das erste mal ausprobiert und riecht nicht komisch ist schön biegsam und macht seinen Job sehr gut, kann ich nur weiter empfehlen.

          Evaluare 

          Very big

          Being a straight male that enjoys anal play, I was looking for something bigger to add to my toy box. This toy is definitely bigger then my other toys I have. I have to say I was a bit intimidated by this toy at first but wanted to try it out the day I received it. When I went to try it out I did some warming up with a few of other toys first. It came time to try this monster out and I was only able to get 20cm inside me and was disappointed by that. But I'm gonna keep working with monster of a dildo and look forward to the days I'm able to get this monster dildo balls deep in my slutty asshole.

          • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.

          Scrieți-vă propria recenzie

          Dildo Hunglock INSANE 25 x 8.5 cm

          Dildo Hunglock INSANE 25 x 8.5 cm

          Realist, doar că mult mai mare - exact așa cum îți place cu dildo-urile! Fie că vrei să te bucuri de impunătorul dildo Hunglock INSANE singur sau în cuplu - pregătește-te pentru o adevărată provocare! Un întreg 25 cm vor să fie stăpânit și asta cu un diametru de până la 8,5 cm.

          Scrieți-vă propria recenzie

          Alți clienți au mai cumpărat:

          30 alte articole din aceeași categorie: