De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

BDSM paddle

Buletin informativ

Paletă BDSM din acrilic transparent - Dr. Sado

Paleta BDSM de la Dr. Sado are o suprafață de lovire cu 13 găuri perforate care reduc rezistența aerului și asigură astfel o mișcare mai rapidă și lovituri mai puternice în timpul bătăilor. De asemenea, găurile lasă o amprentă unică pe piele. Aceasta lasă un model frumos pe fund.

Mai multe informații

3702/00

disponibil

  Mai multe informații

  Paleta BDSM de la Dr. Sado are o suprafață de lovire cu 13 găuri perforate care reduc rezistența aerului și asigură astfel o mișcare mai rapidă și lovituri mai puternice în timpul bătăilor. De asemenea, găurile lasă o amprentă unică pe piele. Acestea lasă un model frumos pe fund.

  Găurile dintr-o paletă BDSM nu au doar un scop estetic, ci joacă și un rol funcțional important, deoarece intensifică experiența de pălmuire atât pentru persoana dominantă, cât și pentru cea pasivă. Găurile au un impact mare asupra efectului și senzațiilor oferite de paleta BDSM.

  Unul dintre principalele beneficii ale găurilor dintr-o paletă de spanking este creșterea intensității spankingului. Găurile permit aerului să iasă mai repede în timpul loviturii, ceea ce reduce rezistența paletei de spanking. Acest lucru are ca rezultat o lovitură mai ascuțită și mai dură, deoarece există mai puțină pernă de aer între paleta de spanking și piele paddle și pielea. Rezultatul este o experiență mai intensă pentru partenerul pasiv, ceea ce este adesea de dorit în scenariile de spanking.

  Un alt aspect este crearea unui sunet de spanking deosebit de erotic, care joacă un rol important pentru mulți în spanking. Sunetul pe care un paddle cu găuri este adesea mai distinctiv și duce la o stimulare psihologică și la o atmosferă mai intensă.

  În plus, găurile lasă modele caracteristice pe piele, ceea ce reprezintă un aspect atractiv din punct de vedere vizual pentru mulți.

  În general, găurile din paletele BDSM oferă o serie de beneficii care fac ca experiența de spanking să fie mai intensă, mai bogată din punct de vedere senzorial și mai atrăgătoare din punct de vedere vizual. Acestea extind posibilitățile de a varia intensitatea și de a te juca cu puterea și supunerea, ceea ce le face un accesoriu popular în lumea BDSM.

  Mânerul de vinil al acestei palete BDSM este conceput pentru a oferi o prindere ușoară și confortabilă chiar și în timpul sesiunilor intense de palme. Suprafața netedă asigură faptul că paddle confortabilă în mână chiar și în timpul mișcărilor dinamice.

  La capătul mânerului din PVC se află o curea practică de nailon pentru încheietura mâinii. Aceasta permite ca paleta să fie depozitată ușor și convenabil prin simpla agățare pe un cârlig de perete după utilizare.

  Detalii suplimentare:

  • Transparent paddle confecționată din acrilic - Dr. Sado
  • Găuri perforate pentru mai multă intensitate
  • suprafață de lovire din acrilic de 4 mm grosime
  • Bucla pentru agățare
  • Dimensiuni: 35,6 cm, grosime 4 mm, lungimea mânerului 12,7 cm, lungimea curelei de mână 18 cm
  • Material: 65% acrilic, 20% PVC fără ftalat, 15% nailon
  • Dr. Sado este cunoscut pentru dezvoltarea de produse BDSM inovatoare. În comunitatea BDSM, numele său este sinonim cu dezvoltarea de produse care stabilesc noi standarde în materie de design și funcționalitate. Produsele lui Dr. Sado se caracterizează prin creativitate, manoperă de înaltă calitate și capacitatea de a oferi experiențe senzuale intense. Produsele Dr. Sado se adresează adesea practicanților BDSM experimentați, care caută modalități noi și interesante de a explora și de a-și depăși limitele. Creațiile sale sunt adesea inovatoare în aplicațiile lor și pot sublinia aspecte unice de dominare, supunere, durere și plăcere. În plus față de funcționalitate, Dr. Sado pune un mare accent pe siguranță și confort. Produsele sale sunt concepute pentru a fi atât sigure, cât și eficiente în utilizare, ceea ce le face atractive pentru practicanții BDSM experimentați. În plus, produsele Dr. Sado sunt cunoscute pentru faptul că sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, ceea ce garantează durabilitatea și fiabilitatea lor.

  S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

  RECENZII ALE CLIENȚILOR

  Evaluare 

  Love it

  Um wow, it really gets the job done, love it

   Scrieți-vă propria recenzie

   Paletă BDSM din acrilic transparent - Dr. Sado

   Paletă BDSM din acrilic transparent - Dr. Sado

   Paleta BDSM de la Dr. Sado are o suprafață de lovire cu 13 găuri perforate care reduc rezistența aerului și asigură astfel o mișcare mai rapidă și lovituri mai puternice în timpul bătăilor. De asemenea, găurile lasă o amprentă unică pe piele. Aceasta lasă un model frumos pe fund.

   Scrieți-vă propria recenzie

   30 alte articole din aceeași categorie: