De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Răspândirea gurii

Buletin informativ

Răspândirea gurii 

Despărțitoarele și călușele noastre de gură sunt un accesoriu BDSM și bondage interesant și mențin gura larg deschisă.

Afișează 1 - 10 din 10 elemente
Afișează 1 - 10 din 10 elemente

Dispozitivele de împrăștiere a gurii, cunoscute și sub numele de călușuri dentare, sunt dispozitive BDSM care deschid gura și îl împiedică pe cel care le poartă să vorbească sau să închidă gura. Acestea sunt adesea folosite în scenariile BDSM pentru a crea un sentiment de lipsă de apărare și de supunere sau pentru a se juca cu ideea de a fi redus la tăcere sau de a deveni accesibil oral (pentru sex oral).

Există diferite tipuri de deschizătoare de gură și de căluș, fiecare cu propriul design și scop. Câteva dintre cele mai comune modele sunt:

  • Ball gag: Acesta este cel mai comun tip de căluș. Ele constau dintr-o piesă în formă de bilă care se introduce în gură și este de obicei ținută în poziție de o curea care se înconjoară de cap. Mingea poate fi făcută din diferite materiale, cum ar fi cauciuc, silicon sau metal.
  • Călușele cu inel O: Aceste călușuri sunt similare cu cele cu bilă, dar în loc de o bilă, au o parte în formă de inel care se introduce în gură. Acestea sunt adesea fabricate din metal sau plastic și pot fi ajustate la diferite dimensiuni.
  • Călușele de mușcătură: Acestea sunt similare cu șerpii pentru cai și sunt de obicei fabricate din metal. Ele constau dintr-o parte în formă de U care se introduce în gură și două curele care sunt plasate în jurul capului pentru a ține călușul în poziție. Sunt adesea folosite în scenele de joc cu ponei.
  • Călușul păianjen: Acest tip de căluș are un inel în mijloc și 4 curele care se pun în jurul capului pentru a crea un aspect asemănător unei pânze de păianjen. Acestea sunt adesea folosite în scenele BDSM care implică bondage.
  • Călușul cu gura deschisă: Sunt folosite pentru a ține gura deschisă, astfel încât purtătorul să poată fi hrănit sau să i se poată introduce alte lucruri în gură. Pot fi realizate din diferite materiale și au diferite modele, unele sunt gonflabile, altele reglabile, etc.


Este important de reținut că practicile BDSM necesită consimțământ reciproc și comunicare, iar siguranța este un aspect important. Înainte de a folosi orice fel de desfăcător de gură, ar trebui să discutați cu partenerul dumneavoastră, să stabiliți limite și să conveniți asupra unui cuvânt de siguranță. De asemenea, este important să fiți conștienți de riscurile asociate cu utilizarea dispozitivelor de împrăștiere a gurii și să aveți întotdeauna o modalitate de a îndepărta rapid dispozitivul de împrăștiere a gurii, dacă este necesar.