De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Mașini de sex

Buletin informativ

Matricea - Fuck Machine

Fanteziile supreme devin realitate cu această mașină de sex ingenioasă.

Mai multe informații

1073/00

$1,892.45


-$223.84

$1,668.61

plus costurile de transport

disponibil

  Mai multe informații

  Super tehnologie: Cu Matrix Fuck Machine de la MEO, este posibil un număr aproape nelimitat de poziții. Unghiurile și înălțimile pot fi ajustate în voie, astfel încât puteți folosi mașina perfect pe canapea, în pat, pe un scaun sau pe o masă și chiar în picioare.

   

  Opțiunile sunt nelimitate și nu există limite pentru imaginația dumneavoastră.

   

  Designul ușor de utilizat, versatilitatea și posibilitatea de a regla înălțimea, adâncimea, unghiul, viteza de împingere și adâncimea de împingere fac din acest aparat un vis devenit realitate. Extra incitant : Mașina noastră sexuală Matrix este compatibilă cu dildo-uri și butt plug de la "Doc Johnson Vac-U-Lock"!

   

  Satisfacție garantată: Modelul nostru de top este fabricat din cel mai bun oțel acoperit cu pulbere. Acest lucru garantează stabilitate și durabilitate.

   

  Tot ce aveți nevoie este inclus: Pachetul de livrare al mașinii noastre de amor Matrix include un accesoriu flexibil pentru dildo SexFlesh, un dildo anal / vaginal subțire din silicon, un simplu; precum și un accesoriu Doppler (permite utilizarea simultană a două dildo-uri sau a unui dildo + butt plug). Telecomanda cu o singură atingere este, de asemenea, un vibrator și este fabricată din silicon de înaltă calitate. În plus, în pachetul de livrare este inclusă o tijă de extensie cu care se poate mări lungimea cursei.

   

  Mai multe detalii:

   

  • Viteză F între 50 și 250 de lovituri pe minut.
  • Dimensiuni: 75 cm lungime, 50 cm lățime, 15,5 cm înălțime. Ajunge până la o înălțime de aproximativ 90 cm, raza de acțiune orizontală este de 120 cm. Lungimea cursei de până la 18 cm (poate fi mărită la 38 cm cu extensia)
  • Greutate: aprox. 13,5 kg.
  • Material: oțel, TPR, silicon

   

  S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

  RECENZII ALE CLIENȚILOR

  Evaluare 

  Die Maschine hält was sie verspricht

  Geliefert innerhalb von weniger als 24 Stunden. Das ist Service. Die Maschine selber ist sehr hochwertig verarbeitet, einfach aufzubauen und in der Leistung einmalig. Man kann sich verwöhnen oder aber auch richtig hart durchfi..... lassen! Was will man mehr.

  • 3 din 3 clienți au găsit această recenzie utilă.
  Evaluare 

  good hard fucking machine

  this machine penatrates the ass so well it gave me an orgasm in 4 mins its a good hard fucking machine owwwwwwwwwwwwwwww fuck me harder machine

  • 3 din 3 clienți au găsit această recenzie utilă.
  Evaluare 

  It always stays hard, never gets tired and never talks back

  AWESOME doesn't even come close to describe this incredible machine.
  It always stays hard, never gets tired and never talks back LOL. There obviously is no replacement for the real thing, but when you reallllly need a good, long pounding any time of the day or night......Matrix is your MAN! I recommend starting with a small dildo and work your way up.........and remember; LOTS OF LUBE. GrrrrrrRawrrrr!!!!!!!!!!

  • 3 din 3 clienți au găsit această recenzie utilă.

  Scrieți-vă propria recenzie

  Matricea - Fuck Machine

  Matricea - Fuck Machine

  Fanteziile supreme devin realitate cu această mașină de sex ingenioasă.

  Scrieți-vă propria recenzie

  Alți clienți au mai cumpărat:

  30 alte articole din aceeași categorie: