De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Jucării sexuale

Buletin informativ

Male Edge Extra - prelungitor de penis pentru mărirea penisului

Extensorul de penis de la Male Edge este un extensor de penis pentru mărirea penisului care utilizează tracțiunea pentru a crește lungimea și circumferința penisului. De îndată ce vă simțiți confortabil folosind dispozitivul și țesutul începe să se întindă, creșteți treptat forța de tracțiune a dispozitivului și numărul de ore în care utilizați extensia penisului în fiecare

Mai multe informații

3143/00

199,90 €


-30,00 €

169,90 €

plus costurile de transport

disponibil

    Mai multe informații

    Extensorul de penis de la Male Edge este un extensor de penis pentru mărirea penisului care utilizează tracțiunea pentru a crește lungimea și circumferința penisului. Odată ce vă simțiți confortabil folosind dispozitivul și țesutul începe să se întindă, creșteți treptat tracțiunea dispozitivului și numărul de ore în care utilizați extensia penisului în fiecare zi.

     

    Dacă sunteți în căutarea unor dotări suplimentare, Male Edge Extra este disponibil într-o cutie elegantă verde și neagră și într-o geantă de călătorie practică, astfel încât să vă puteți desfășura programul de antrenament oriunde și oricând.

     

    Male Edge Extra este cel mai bine vândut prelungitor de penis al nostru. Acesta vine cu mai multe accesorii decât versiunea noastră de bază mai mică. Geanta de călătorie vă permite să vă continuați programul în timp ce călătoriți

     

    Pachetul de livrare al extensorului de penis Male Edge Extra include:

     

    • 1 bucată - extensor pentru penis Male Edge
    • 1 bucată - riglă/dispozitiv de măsurare
    • 1 bucată - cutie pentru produsul Male Edge
    • 1 bucată - geantă de călătorie Male Edge
    • 1 buc - program oficial Male Edge (broșură)
    • 3 buc - curele de cauciuc Male Edge
    • 1 buc - tampon de protecție

     

    Dacă sunteți în căutarea unor accesorii suplimentare, Male Edge Pro ar putea fi dispozitivul de mărire a penisului potrivit pentru dvs.

     

    Cum se utilizează extensorul de penis Male Edge?

     

    Așezați extensorul de penis pe penisul neerect și strângeți confortabil buclele de cauciuc. Este nedureros și confortabil de purtat atunci când stați în picioare, mergeți și stați jos, chiar discret sub haine largi. Male Edge vă oferă, de asemenea, acces online la un videoclip explicativ detaliat pentru instrucțiuni detaliate privind modul de utilizare. Dacă aveți întrebări specifice, vă puteți înregistra, de asemenea, pe forum și puteți primi sfaturi specializate.

    Funcționează extensoarele de penis? Da, funcționează!

     

    The Male Edge utilizează metoda tracțiunii penisului (întinderea penisului), care este cea mai naturală metodă de mărire a penisului. Dar cum funcționează tracțiunea penisului? Prin întinderea uniformă a arborelui penisului în timp, celulele țesutului se divid și se multiplică - un proces numit "citokineză" - rezultând o creștere permanentă a lungimii și circumferinței penisului. Da - efectele Male Edge sunt PERMANENTE! Tehnica de mărire a penisului folosită de extensorul de penis se poate face discret acasă, astfel încât nimeni nu trebuie să știe despre intenția de a prelungi penisul.

    Planul de antrenament pentru întinderea penisului:

     

    Programul nostru de șase săptămâni "Slow Start-Up Schedule" este un program de antrenament ideal pentru utilizatorii începători pentru a se obișnui cu dispozitivul Male Edge și cu metoda de întindere a penisului. Programul de antrenament Male Edge oferă organismului timp pentru a se obișnui cu dispozitivul de extensie a penisului, aplicând inițial doar o cantitate mică de tracțiune și utilizând dispozitivul pentru o perioadă scurtă de timp.

     

    Forța de tracțiune și durata de utilizare sunt apoi crescute treptat de la o săptămână la alta. Planul de pornire este conceput ca o linie directoare - dacă simțiți că puteți progresa mai repede decât se indică, aceasta nu este o problemă, deoarece produsul este foarte sigur de utilizat în orice caz. Odată ce rezultatele dorite au fost obținute, programul de mărire a penisului poate fi pur și simplu suspendat, deoarece rezultatele sunt permanente, fără a fi nevoie de antrenament suplimentar.

    Avantajele măririi penisului:

     

    Corpul dumneavoastră este probabil perfect așa cum este. Dar de ce să nu adăugați un pic mai multă dimensiune și să vă bucurați de un penis mai mare? Noi credem că mărirea penisului cu Male Edge va duce la o creștere a încrederii în sine, la o viață sexuală mai bună și, prin urmare, la o calitate mai bună a vieții. Pentru noi, mărirea penisului este doar un alt mod de a vă menține corpul sănătos, la fel ca mersul la sală sau alimentația sănătoasă. Așa că începeți astăzi călătoria către un penis mai mare. Extensorul de penis Male Edge este metoda originală și cea mai bună pentru mărirea penisului. Male Edge produce cu mândrie cele mai bune prelungitoare de penis de peste 20 de ani și se mândrește cu peste o jumătate de milion de utilizatori mulțumiți din întreaga lume.

     

    • Mărirea permanentă a penisului
    • Erecții mai puternice / mai lungi
    • Poate ajuta la ejacularea precoce
    • Îndreptarea curburii penisului (boala Peyronie)
    • Male Edge nu are efecte secundare în sens medical.

    Cum funcționează un prelungitor de penis? Ce este un prelungitor de penis?

     

    Un prelungitor de penis este un dispozitiv care este purtat pe penis pentru a întinde ușor țesutul timp de câteva ore pe zi. Odată ce vă simțiți confortabil folosind dispozitivul și țesutul începe să se întindă, creșteți treptat tracțiunea dispozitivului și numărul de ore în care îl utilizați în fiecare zi. Extensorul de penis Male Edge este un dispozitiv de mărire a penisului care utilizează tracțiunea pentru a crește atât lungimea, cât și circumferința penisului. Extensoarele de penis sunt cea mai populară metodă de mărire permanentă a penisului. În afară de o operație costisitoare într-o clinică specializată, extensia penisului este singura metodă care a fost dovedită din punct de vedere medical ca având ca rezultat un penis mai lung și mai gros. Spre deosebire de operația de mărire a penisului, dispozitivele care utilizează tracțiunea pentru mărirea penisului nu prezintă riscuri grave. Metoda poate fi efectuată confortabil și discret la domiciliu, este sigură atunci când este utilizată corect și este o modalitate naturală de mărire a penisului. Extensorul de penis Male Edge poate ajuta, de asemenea, la corectarea curburilor penisului.

    Cât de des trebuie utilizat extensia pentru penis?

     

    Mulți bărbați cred că dacă folosesc extensia pentru penis mai mult timp decât se recomandă, vor obține rezultate mai rapide. Cu toate acestea, aceasta nu este cea mai eficientă modalitate de a obține o mărire mai rapidă a penisului. Extensoarele pentru penis sunt concepute pentru a crește lungimea și grosimea penisului pe o perioadă mai lungă de timp, deoarece acesta este un proces natural. Dacă dispozitivul Male Edge este utilizat pentru numărul recomandat de ore în fiecare zi timp de mai multe luni, penisul va crește considerabil mai mare. Cu toate acestea, este important să rețineți că organismul fiecărui bărbat este diferit. Unii bărbați vor vedea primele rezultate după doar câteva luni, în timp ce pentru alții poate dura până la șase luni. Dar dacă programul este urmat cu perseverență și angajament și dispozitivul este utilizat în mod corect în fiecare zi, vă garantăm că veți vedea rezultate semnificative în mărirea penisului.

     

    Mai multe detalii:

     

    • Extensorul de penis Male Edge pentru mărirea penisului
    • Extensorul de penis Male Edge poate fi purtat discret și confortabil în timpul zilei, sub haine largi, sau noaptea. Extensorul pentru penis Male Edge întinde arborele penisului, permițându-vă să reglați liber forța de tracțiune. Această mișcare de tracțiune stimulează diviziunea celulară în țesut, ceea ce promovează creșterea țesutului, făcând penisul mai lung și mai gros în timp.
    • Pentru îmbunătățirea erecției: Pentru o erecție mai lungă și mai dură.
    • Potrivit pentru penisuri de la 4 - 24 cm
    • Material: POM
    • Diametru: 2,0 - 3,5 cm

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    Great product

    Works great went from 8 3/4 to 10 1/2 I also use a pump and milking techniques everyday

      Scrieți-vă propria recenzie

      Male Edge Extra - prelungitor de penis pentru mărirea penisului

      Male Edge Extra - prelungitor de penis pentru mărirea penisului

      Extensorul de penis de la Male Edge este un extensor de penis pentru mărirea penisului care utilizează tracțiunea pentru a crește lungimea și circumferința penisului. De îndată ce vă simțiți confortabil folosind dispozitivul și țesutul începe să se întindă, creșteți treptat forța de tracțiune a dispozitivului și numărul de ore în care utilizați extensia penisului în fiecare

      Scrieți-vă propria recenzie

      Alți clienți au mai cumpărat:

      30 alte articole din aceeași categorie: