De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Jucării sexuale

Buletin informativ

Male Edge Extra - extensia penisului pentru mărirea penisului

Extensorul de penis Male Edge este un extensor de penis care folosește tracțiunea pentru a crește penisul atât în lungime, cât și în grosime. Odată ce vă simțiți confortabil folosind dispozitivul și țesuturile încep să se întindă, creșteți treptat tracțiunea dispozitivului și numărul de ore în care folosiți extensia de penis în fiecare zi.

Mai multe informații

3143/00

$223.79


-$33.59

$190.20

plus costurile de transport

disponibil

  Mai multe informații

  Extinzătorul de penis Male Edge este un dispozitiv de extindere a penisului care utilizează tracțiunea pentru a crește penisul atât în lungime, cât și în grosime. Odată ce vă simțiți confortabil folosind dispozitivul și țesuturile încep să se întindă, creșteți treptat tracțiunea dispozitivului și numărul de ore în care folosiți extensia de penis în fiecare zi.

   

  Dacă sunteți în căutarea unor elemente suplimentare, Male Edge Extra este disponibil într-o carcasă elegantă de culoare verde și neagră și într-o husă practică de călătorie, astfel încât să vă puteți antrena oricând și oriunde.

   

  Male Edge Extra este cel mai bine vândut extender de penis al nostru. Acesta vine cu mai multe accesorii decât versiunea noastră de bază mai mică. Geanta de călătorie vă permite să vă continuați programul chiar și atunci când călătoriți

   

  Extinzătorul de penis Male Edge Extra vine cu:

   

  • 1 bucată - Extensor de penis Male Edge
  • 1 bucată - riglă/dispozitiv de măsurare
  • 1 bucată - cutia produsului Male Edge
  • 1 bucată - geantă de călătorie Male Edge
  • 1 buc - Programul oficial Male Edge (broșură)
  • 3 buc - bucle de cauciuc Male Edge
  • 1 buc. - Tampon de protecție

   

  Dacă sunteți în căutare de mai multe accesorii, Male Edge Pro ar putea fi dispozitivul de mărire a penisului potrivit pentru dumneavoastră.

   

  Cum se utilizează extensia de penis Male Edge?

   

  Așezați extensorul de penis pe penisul dumneavoastră neerect și strângeți confortabil buclele de cauciuc. Este nedureros și confortabil de purtat în timp ce stați în picioare, mergeți sau stați jos, chiar și discret sub haine largi. Pentru instrucțiuni detaliate, Male Edge vă oferă, de asemenea, acces online la un videoclip explicativ detaliat. Dacă aveți întrebări specifice, vă puteți, de asemenea, înregistra pe forum și puteți primi sfaturi speciale.

  Funcționează extensoarele de penis? Da, da, funcționează!

   

  Male Edge folosește metoda de tracțiune a penisului (întindere a penisului), care este cea mai naturală metodă de mărire a penisului. Dar cum funcționează tracțiunea penisului? Prin întinderea uniformă în timp a axei penisului, celulele țesutului se divid și se înmulțesc - un proces numit "citochineză" - oferind o creștere permanentă a lungimii și circumferinței penisului. Da - efectele Male Edge sunt PERMANENTE! Tehnica de mărire a penisului folosită de Penis Stretcher poate fi realizată discret acasă, astfel încât nimeni nu trebuie să știe despre intenția de a prelungi penisul.

  Planul de antrenament pentru întinderea penisului:

   

  "Planul nostru de pornire lentă", cu o durată de șase săptămâni, este un program de antrenament ideal pentru cei care folosesc pentru prima dată dispozitivul Male Edge și metoda de întindere a penisului, pentru a se obișnui cu dispozitivul Male Edge și cu metoda de întindere a penisului. Programul de antrenament Male Edge oferă timp organismului să se obișnuiască cu dispozitivul de extindere a penisului, aplicând inițial doar o cantitate mică de tracțiune și o durată scurtă de utilizare a dispozitivului.

   

  Tracțiunea și durata de utilizare sunt apoi crescute treptat de la o săptămână la alta. Programul de pornire este conceput ca un ghid - dacă simțiți că puteți progresa mai repede decât este indicat, acest lucru nu este o problemă, deoarece produsul este foarte sigur de utilizat în orice caz. Odată obținute rezultatele dorite, programul de mărire a penisului poate fi pur și simplu suspendat, deoarece rezultatele sunt permanente, fără a fi nevoie de antrenamente suplimentare.

  Beneficiile întinderii penisului:

   

  Corpul dumneavoastră este probabil perfect așa cum este. Dar de ce să nu adăugați un pic mai multă dimensiune și să vă bucurați de un penis mai mare? Credem că extinderea penisului Male Edge va duce la o creștere a încrederii în sine, la o viață sexuală mai bună și, prin urmare, la o mai bună calitate a vieții. Pentru noi, mărirea penisului este doar o altă modalitate de a vă menține corpul sănătos, la fel cum mergeți la sală sau mâncați sănătos. Așadar, începeți astăzi călătoria către un penis mai mare. Extinzătorul de penis Male Edge este cea mai originală și cea mai bună metodă de mărire a penisului. Male Edge produce cu mândrie cele mai bune extensii de penis de peste 20 de ani și se bucură de peste jumătate de milion de utilizatori mulțumiți din întreaga lume.

   

  • Extinderea permanentă a penisului
  • Erecții mai puternice/lungi
  • Poate ajuta în cazul ejaculării premature
  • Îndreptarea unui penis curbat (sindromul Peyronie)
  • The Male Edge nu are efecte secundare în sens medical.

  Cum funcționează un dispozitiv de extindere a penisului? Ce este un extender de penis?

   

  Un extender de penis este un dispozitiv care se poartă pe penis pentru a întinde ușor țesuturile timp de câteva ore pe zi. Odată ce vă simțiți confortabil folosind dispozitivul și țesuturile încep să se întindă, creșteți treptat tracțiunea dispozitivului și numărul de ore de utilizare a acestuia în fiecare zi. Extinzătorul de penis Male Edge este un dispozitiv de mărire a penisului care folosește tracțiunea pentru a mări penisul atât în lungime, cât și în grosime. Extensoarele de penis sunt cea mai populară metodă de mărire permanentă a penisului. În afară de o intervenție chirurgicală costisitoare la o clinică de specialitate, extensia penisului este singura metodă care a fost dovedită din punct de vedere medical că are ca rezultat un penis mai lung și mai gros. Spre deosebire de procedurile chirurgicale de mărire a penisului, dispozitivele care măresc penisul prin tracțiune nu prezintă riscuri grave. Metoda poate fi realizată confortabil și discret la domiciliu, este sigură atunci când este utilizată corect și reprezintă o modalitate naturală de mărire a penisului. Extensorul de penis Male Edge poate ajuta, de asemenea, la corectarea curburii penisului.

  Cât de des trebuie folosit extensia de penis?

   

  Mulți bărbați cred că, dacă folosesc extensia de penis mai mult timp decât se recomandă, vor obține rezultate mai rapide. Totuși, aceasta nu este cea mai eficientă modalitate de a obține o mărire mai rapidă a penisului. Extensoarele de penis sunt concepute pentru a crește lungimea și grosimea penisului pe o perioadă mai lungă de timp, deoarece acesta este un proces natural. Dacă dispozitivul Male Edge este utilizat pentru numărul de ore recomandat în fiecare zi, timp de câteva luni, penisul se va mări considerabil. Cu toate acestea, este important să rețineți că organismul fiecărui bărbat este diferit. Unii bărbați vor începe să vadă rezultatele după doar câteva luni, în timp ce pentru alții poate dura până la șase luni. Dar dacă programul este urmat cu perseverență și angajament, iar dispozitivul este utilizat în mod corect în fiecare zi, vă garantăm că veți vedea rezultate semnificative în ceea ce privește mărirea penisului.

   

  Mai multe detalii:

   

  • Extinzătorul de penis Male Edge pentru mărirea penisului
  • Extinzătorul de penis Male Edge poate fi purtat discret și confortabil sub haine largi în timpul zilei sau noaptea. Extinzătorul de penis Male Edge întinde axul penisului și puteți regla puterea de tracțiune. Această mișcare de tragere stimulează diviziunea celulară în țesuturi, ceea ce duce la o promovare a creșterii țesuturilor, ceea ce face ca penisul să fie mai lung și mai gros în timp.
  • Pentru a îmbunătăți erecția: Pentru o erecție mai lungă și mai tare.
  • Potrivit pentru penisuri de 4 - 24 cm
  • Material: POM
  • Diametru: 2,0 - 3,5 cm

  S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

  RECENZII ALE CLIENȚILOR

  Evaluare 

  Great product

  Works great went from 8 3/4 to 10 1/2 I also use a pump and milking techniques everyday

   Scrieți-vă propria recenzie

   Male Edge Extra - extensia penisului pentru mărirea penisului

   Male Edge Extra - extensia penisului pentru mărirea penisului

   Extensorul de penis Male Edge este un extensor de penis care folosește tracțiunea pentru a crește penisul atât în lungime, cât și în grosime. Odată ce vă simțiți confortabil folosind dispozitivul și țesuturile încep să se întindă, creșteți treptat tracțiunea dispozitivului și numărul de ore în care folosiți extensia de penis în fiecare zi.

   Scrieți-vă propria recenzie

   Alți clienți au mai cumpărat:

   30 alte articole din aceeași categorie: