De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Dușuri anale

Buletin informativ

Duș anal lung din silicon Aquameo Gusher - 45 cm lungime

Aquameo deschide noi posibilități pentru igiena intimă cu revoluționarul duș anal de 45 cm lungime Gusher realizat din silicon flexibil. În calitate de experți renumiți pentru lubrifianții de primă clasă, ne extindem gama pentru a include dușuri intime de înaltă calitate. Dușul anal Gusher este potrivită pentru utilizarea zilnică - atât pe cale vaginală, cât și anală - și oferă o prospețime și

Mai multe informații

3556/00

disponibil

  Mai multe informații

  Dușul anal extra-lung din silicon Aquameo Gusher inspiră comunitatea fisting-ului!

  Aquameo deschide noi posibilități pentru igiena intimă cu revoluționarul duș anal lung de 45 cm, realizat din silicon flexibil Gusher realizat din silicon flexibil. În calitate de experți renumiți pentru lubrifianții de primă clasă, ne extindem gama pentru a include dușuri intime de înaltă calitate. Dușul anal "Gusher" este potrivit pentru utilizarea zilnică - atât vaginal, cât și anal - și oferă o prospețime și o curățenie unice. Cu lungimea sa impresionantă, "Gusher" este deosebit de popular ca duș anal în comunitatea fisting. Lungimea remarcabilă permite o curățare mai profundă și mai temeinică decât dușurile anale convenționale. În special pentru jocuri sexuale intense și profunde, cum ar fi fisting dușul anal "Gusher", cu lungimea sa de 45 cm, oferă confortul optim și curățenia temeinică de care aveți nevoie. Cu dușul anal Gusher de la Aquameo, vă puteți baza pe o senzație de curățenie și prospețime totală oriunde și oricând aveți nevoie.

  Cu Aquameo, optați pentru o îngrijire intimă delicatăși plăcută - pentru o curățenie interioară pe care o puteți simți.

  Datorită materialului igienic din silicon, dușul anal Aquameo garantează o curățare delicată și temeinică, care se adaptează nevoilor dumneavoastră. Manevrarea ușoară și discreția sunt o chestiune de la sine înțeleasă. Acest lucru înseamnă că dușul intim este ușor de utilizat și în timpul călătoriilor.

  Cum se utilizează o duș anal?

  Pentru o spălătură anală plăcută și eficientă, se recomandă să încălziți apa la temperatura corpului. În mod ideal, anusul ar trebui curățat cu aproximativ 45 de minute înainte de actul sexual anal pentru a asigura o curățenie optimă. Doi tovarăși indispensabili nu trebuie să lipsească în timpul actului sexual sau al dușului anal: Lubrifiantul și o atmosferă relaxată. Un lubrifiant pe bază de apă de înaltă calitate, cum ar fi Aquameo, asigură că dușul anal poate fi introdus fără efort și cu delicatețe, fie că este vorba de cel anal sau vaginal.

  Punctele forte ale dușului anal flexibil din silicon:

  • Dușul anal de la Aquameo punctează pentru ușurința de utilizare. Fiind un accesoriu de încredere pentru ritualul de duș, dușul intim poate fi conectat cu ușurință la furtunul de duș.
  • Materialul flexibil din silicon se mulează ușor pe anatomia dumneavoastră și permite o curățare sigură și temeinică - ideal pentru zona vaginală și anală. Curățarea eficientă vă face să vă simțiți proaspătă și curată în orice moment.
  • Aceste dușuri anale au fost special dezvoltate pentru a trata cele mai sensibile părți ale corpului dumneavoastră cu cea mai mare grijă și dedicare. Dușurile anale din silicon nu sunt doar ușor de utilizat, ci și extrem de durabile, deoarece siliconul este cunoscut ca fiind un material robust și rezistent.
  • Fie că sunteți nou în utilizarea dușurilor intime, fie că aveți experiență și căutați un produs de înaltă calitate, un duș anal din silicon vă oferă ce e mai bun din ambele lumi - confort și siguranță. Vă puteți relaxa, vă puteți simți în siguranță și vă puteți concentra asupra a ceea ce contează cu adevărat - igiena și bunăstarea corporală personală.


  Dușul anal dinsilicon vs. dușul anal din metal:

  Este timpul să spuneți adio dușurilor metalice convenționale și să treceți la noua generație de dușuri intime din silicon, flexibile și prietenoase cu pielea. Nu numai că vă veți îmbunătăți igiena personală, dar veți contribui și la bunăstarea dumneavoastră. Veți simți cu siguranță diferența. La urma urmei, cu toții ar trebui să ne străduim să ne tratăm corpul cu dragoste și să îi acordăm cea mai bună îngrijire posibilă. Așa că haideți să începem prin a ne îmbunătăți igiena intimă și să folosim doar cele mai bune produse. Experimentați un nou nivel de curățenie și confort cu revoluționara duș intim din silicon de laAquameo.

  Alegeți Aquameo pentru un produs de încredere care aduce calitate și confort în rutina zilnică de igienă - pentru că trupul dumneavoastră merită doar ce e mai bun.

  Mai multe detalii:

  • Dușul anal Aquameo fabricat din silicon
  • Poate fi folosit ca duș anal și duș vaginal.
  • Principiul Aquameo: produse intime de înaltă calitate pentru bunăstarea ta. Experiența dobândită din producția de lubrifianți este încorporată în dezvoltarea dușurilor intime și impresionează prin calitatea și grija sa.
  • Capul de duș se potrivește tuturor furtunurilor de duș cu filet standard de jumătate de inch.
  • Super flexibil, se adaptează fără efort la anatomie.
  • Potrivit pentru toți lubrifianții.
  • Lungime totală 47,5 cm, diametru 2 cm, lungime inserabilă 45 cm.
  • Culoare: albastru caracteristic Aquameo.
  • Dușurile intime de la Aquameo sunt disponibile în patru dimensiuni.
  • Material: silicon, fără ftalați și ABS.
  • Nu facem niciun compromis atunci când vine vorba de calitatea și siguranța dușurilor noastre intime și anale. La MEO, lucrăm în fiecare zi pentru a ne îmbunătăți constant calitatea și pentru a pune satisfacția dumneavoastră pe primul loc.
  • MEO și Aquameo sunt mărci înregistrate ale MEO în Germania.


  Utilizarea unei dușuri analeînainte de sexul anal este importantă din mai multe motive:

  1. Igiena: Curățarea cu o duș anal în prealabil poate elimina murdăria și bacteriile nedorite, ceea ce reduce riscul de infecție și asigură o mai mare curățenie.

  2. Confortul: Utilizarea unei dușuri anale vă poate ajuta să vă simțiți mai curat și mai confortabil în general, făcând experiența sexuală mai plăcută.

  3. 3. Prevenire: În timpul sexului anal, bacteriile se pot răspândi cu ușurință în alte zone ale corpului și pot provoca infecții. O curățare temeinică cu o duș anal în prealabil poate preveni acest lucru.

  Un duș anal poate fi util și după sexul anal:

  1. Igienă: Dușurile anale ajută la îndepărtarea oricărui lubrifiant rămas, a reziduurilor de prezervativ sau a altor reziduuri.

  2. Sănătate: Un duș anal poate ajuta la reducerea riscului de infecție prin eliminarea bacteriilor dăunătoare.

  3. Confort: Un duș anal vă poate ajuta să vă simțiți mai proaspăt și mai curat după sexul anal.

  Notă: Utilizarea excesivă sau prea frecventă a dușurilor anale poate perturba flora intestinală naturală și poate provoca iritații.

  ACEST LUCRU AR PUTEA SĂ VĂ INTERESEZE ȘI PE DUMNEAVOASTRĂ ....

  RECENZII ALE CLIENȚILOR

  Evaluare 

  Sehr lang sehr gut

  Die geht richtig tief rein und holt alles raus. Extrem gründlich und fühlt sich àuch ziemlich geil an.

  • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.

  Scrieți-vă propria recenzie

  Duș anal lung din silicon Aquameo Gusher - 45 cm lungime

  Duș anal lung din silicon Aquameo Gusher - 45 cm lungime

  Aquameo deschide noi posibilități pentru igiena intimă cu revoluționarul duș anal de 45 cm lungime Gusher realizat din silicon flexibil. În calitate de experți renumiți pentru lubrifianții de primă clasă, ne extindem gama pentru a include dușuri intime de înaltă calitate. Dușul anal Gusher este potrivită pentru utilizarea zilnică - atât pe cale vaginală, cât și anală - și oferă o prospețime și

  Scrieți-vă propria recenzie

  Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și ...

  30 alte articole din aceeași categorie: