De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Măști din piele

Buletin informativ

Măști din piele 

Selecție mare de măști din piele pentru următoarea întâlnire bondage. Mască din piele, strânsă pe piele, cu sau fără căluș.

Afișează 1 - 9 din 9 elemente
Afișează 1 - 9 din 9 elemente

Măștile din piele sunt adesea folosite în BDSM în scopul deprivării senzoriale și/sau al jocurilor de rol. Ele pot fi folosite pentru a da purtătorului un sentiment de anonimat, ceea ce poate spori sentimentul de a fi într-un rol de supus sau dominant.

Există multe tipuri diferite de măști din piele care pot fi folosite în BDSM, inclusiv bonete din piele, măști complete din piele și măști faciale parțiale din piele. Unele măști din piele pot avea, de asemenea, fermoare, catarame sau curele pentru a ajusta potrivirea măștii sau pentru a o menține la locul ei. Alte măști din piele au decupaje sau deschideri pentru ochi, gură sau nas, în timp ce altele acoperă întreaga față.

În timpul unei sesiuni BDSM, măștile din piele pot fi folosite pentru a da purtătorului un sentiment de anonimat sau de distanță, ceea ce poate spori sentimentul de a fi într-un rol de supus sau dominant. Cu o mască din piele, fața și identitatea purtătorului pot rămâne ascunse, permițându-i acestuia să se scufunde pe deplin în rolul pe care și-l asumă.

Ce tipuri de măști din piele există?

  • O bonetă din piele este o mască din piele care acoperă întregul cap, inclusiv fața și gâtul. Este adesea folosită pentru a da o senzație de anonimat complet și de supunere. Există bonete din piele cu ochii și gura deschise, altele sunt complet închise și respirabile prin microperforații, dacă este necesar.
  • O mască integrală este un alt tip de mască din piele care acoperă întreaga față și ascunde trăsăturile purtătorului. Poate fi folosită pentru a transmite un sentiment de distanțare sau de anonimat.
  • O mască de piele pentru față parțială, numită și semimască, acoperă doar partea superioară sau inferioară a feței, lăsând cealaltă parte expusă. Aceste tipuri de măști din piele pot fi folosite pentru a crea un sentiment de anonimat parțial sau pentru a se juca cu ideea de a dezvălui și ascunde identitatea purtătorului.


Toate aceste măști din piele pot fi montate pe fața și pe capul purtătorului și sunt adesea echipate cu curele, catarame sau fermoare pentru a menține masca bine fixată la locul ei. Unele măști din piele pot avea, de asemenea, caracteristici suplimentare, cum ar fi decupaje sau deschideri pentru ochi, gură sau nas, în timp ce altele pot acoperi întreaga față.

Este important să ne amintim că practicile BDSM necesită consimțământ reciproc și o comunicare adecvată și că siguranța este un aspect important. Înainte de a folosi o mască, trebuie să vă consultați cu partenerul, să stabiliți limite și să conveniți asupra unui cuvânt de siguranță.