De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Căluș de gură

Buletin informativ

Căluș de gură 

Călușele noastre de gură înfundă gura și nu tolerează nici un răspuns. Dacă este necesar, călușele noastre de gură pot fi chiar blocate... Călușele cu pâlnie, călușele cu bilă, călușele cu inel și multe altele pot fi găsite în magazinul MEO bondage.

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 67 elemente
Afișează 1 - 12 din 67 elemente

Teoria și practica gurii Gag

 

Motivația pentru utilizarea unui căluș de gură poate fi oportună, de exemplu pentru a împiedica partenerul pasiv (fundul) să vorbească și să țipe; cu toate acestea, un căluș de gură poate fi pus și la cererea fundului, deoarece acesta găsește senzația plăcută sau îl ajută să empatizeze cu un rol în structura de putere a unui joc de rol erotic în bondage. Unele persoane găsesc, de asemenea, umilința erotică și stimulantă, parțial din cauza necontrolabilității salivației. Un alt stimulent pentru utilizarea unui căluș cu bilă constă în lipsa de apărare a fundului simbolizată de acesta. Ochii persoanelor care poartă călușul par mai mari, iar purtarea acestuia duce, de obicei, la o expresie facială tensionată din partea persoanei în cauză; împreună cu posibilitățile extrem de limitate de comunicare verbală, acest lucru intensifică, de obicei, intensitatea jocului dintre Top și Bottom.

Cumpărarea unui căluș de gură este o chestiune de încredere

 

În magazinul nostru de bondage avem o varietate de călușuri, deoarece un căluș de gură este un accesoriu BDSM indispensabil pentru bondage. Fie că sunteți în căutarea unui căluș de gură ca jucărie SM, a unui căluș de gură din piele, a unui căluș de gură pentru bondage sau a popularului căluș cu bilă, veți găsi cu siguranță ceea ce căutați. Chiar dacă este vorba de un pic mai mult bondage sau SM, avem produsele potrivite pentru tine, cum ar fi hamurile noastre de cap cu căluș de gură. Dacă vă plac dușurile de aur, avem, de asemenea, călușuri de gură cu pâlnie sau călușuri de gură cu tuburi și deschideri. Dacă feminizarea forțată este fetișul tău, ți-ar prinde bine călușul nostru de gurăPussy Face .

 

Sistem de călușuri pentru gură pentru profesioniștii BDSM, călușuri SM și călușuri de dominatoare

 

De aproape 2 decenii producem diferite călușuri de gură pentru comunitatea BDSM și pentru studiourile SM profesionale, maeștrii și dominatoare. Dacă sunteți interesat de un sistem de căluș de g ură profesional cu accesorii interschimbabile, vă recomandăm sistemul nostru de căluș de gurăHumilator . Acest sistem SM nu face parte doar din catalogul de pedepse BDSM, ci are și posibilitatea de a conecta multe accesorii gag. Călușul de gură de bază poate fi transformat într-un căluș de gură cu periuță de toaletă, un căluș cu suport pentru hârtie igienică sau un căluș SM cu penar.

 

O-ring gag, ball gag, penis gag sau un gag cu desfăcător de gură

 

Orice vă place este permis. La MEO veți găsi cu siguranță călușul pe care l-ați ales și visele voastre fetișiste. Pentru că magazinul nostru de fetișuri este specializat în dorințele a numeroși clienți BDSM din întreaga lume. Fie că vă interesează un căluș O-ring din piele și oțel, un căluș cu bilă roșie sau un căluș de gură cu penis sau preferați un căluș cu desfăcător de gură, depinde numai de dumneavoastră. Dar puteți fi siguri că că călușul la care ați visat dintotdeauna va fi livrat discret la domiciliul dumneavoastră în termen de 48 de ore.

 

Un căluș de gură confortabil, un căluș de bondage sau mai degrabă un căluș SM?

 

Pe lângă legăturile de bondage, un căluș de gură face parte din echipamentul erotic de bază al fiecărui iubitor de BDSM în gag bondage. De aceea, în magazinul nostru online de bondage nu veți găsi doar călușuri simple, ci o varietate de călușuri de gură care să satisfacă toate preferințele în bondage și SM. Gaguri bondage și gaguri SM pot fi găsite la MEO în multe modele și forme, dar și gaguri de gură pentru începători (respirabile) și confortabile, precum și gaguri BDSM impermeabile pentru jocuri de golden shower, gaguriSM foarte violentepentru studiourile SM și profesioniștii BDSM. De la A la Z, veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a cumpăra călușul de gură potrivit.

 

Puteți găsi aceste diferite călușuri de gură în magazinul de bondage al MEO:

 

Ball gag și călușul de gură cu bilă

 

Un ball gag este un căluș de gură și constă într-o bilă de plastic din PVC sau silicon, care este împinsă în spatele dinților. Pentru a împiedica împingerea acesteia cu limba, călușul cu bilă este fixat în spatele capului subiectul cu o curea de cap. La fel ca în cazul multor călușuri, Sub poate scoate sunete în ciuda călușului de gură, dar vorbirea este dificilă. Puteți găsi o selecție frumoasă de ball gags aici, sub acest link (vă rugăm să faceți clic aici).

 

 

Călușul cu inel sau călușul de gură cu O-ring

 

Călușele noastre cu inel au o funcție similară cu cea a călușelor cu bilă. În loc de o minge de cauciuc, însă, un inel este împins în spatele dinților și fixat cu o curea de cap în spatele capului. Pentru a evita deteriorarea dinților, călușul nostru cu inel este acoperit cu piele. Călușele cu inel deosebit de populare în magazinul nostru de bondage sunt, de exemplu, călușul nostru cu inel rezistent la apă, călușul cu inel deep throat, călușul cu inel Cock SLUT, precum și călușul nostru cu inel "gura larg deschisă" în roșu și călușul cu inel în negru. Respirația cu călușul cu inel este relativ ușoară, spre deosebire de majoritatea celorlalte călușuri de gură, iar accesul la gura subalternului este liber.

 

Călușul cu penis sau călușul de gură cu penis

 

Un căluș cu penis închide gura cu o curea din piele, care se fixează la gât. În interiorul călușului cu penis, iese în evidență o replică a unui penis din piele sau silicon. Penisul din călușul cu penis iese adânc în gura fundului. În plus, la exteriorul călușului poate fi atașat un alt dildo pentru penis, cu care persoana călușată își poate satisface Top sau amanta. La fel ca în cazul multor călușuri de gură, Sub poate scoate sunete în ciuda călușului cu penis, dar vorbirea este dificilă.

 

Snaffle gag sau călușul de gură cu snaffle

 

Un căluș cu snaffle, cunoscut și sub numele de căluș pentru ponei sau căluș cu bucată, amintește de un snaffle și este folosit în special în jocul cu ponei & pet play. Un snaffle gag este, de asemenea, adesea folosit în jocurile de rol ca parte a unui ham de cap care amintește de o frâu. Călușul nostru snaffle este fixat în spatele capului printr-o curea atașată la inele. Inspirați de călușele clasice de tip snaffle, producem diverse călușuri de gură rotunde și ovale, cu un atașament asemănător unui snaffle. Vorbirea, gemetele și văicărelile nu sunt aproape deloc afectate.

 

Călușul cu baloane sau călușul de gură gonflabil

 

Gagul nostru cu baloane constă într-un balon din latex care este umflat în gura subiectul cu ajutorul unei mingi cu pompă. Datorită mingii cu pompă, un călușul cu balon gonflabil astfel încât să umple gura în timpul bondage-ului. O supapă de panică permite aerului să iasă dacă este necesar. Deoarece călușul cu balon nu ar rămâne în gură fără o fixare suplimentară, călușul cu balon face adesea parte dintr-un ham de cap sau dintr-o mască de piele, mască de spandex sau mască de neopren. Călușul cu balon și călușul nostru cu fluture sunt cele mai eficiente călușuri pentru gură din magazinul nostru de bondage.

 

Muzzle Mouth Gag

 

O botniță închide gura doar cu o placă ca parte a unui ham de cap și nu este foarte eficientă ca un căluș de gură, dar are adesea un caracter de joc de rol în cadrul bondage-ului Human puppy Play are adesea un caracter de joc de rol. De aceea, botnița este adesea combinată cu călușul cu baloane sau cu alte călușuri de gură atașate intern, cum ar fi călușul cu penis. O botniță de bondage minunată este de exemplu călușul nostru de gură pentru șosete, jocks & poppers. De asemenea, avem multe hamuri pentru cap cu botniță, precum și măști cu botniță.

 

Șaluri și eșarfe pentru căluș

 

Probabil cea mai veche metodă de a pune căluș Bottom în bondage. În această tehnică de călușare, o cârpă, un ciorap cu căluș sau un jockstrap este plasat în gura celui de pe Bottom. Pentru a preveni scuipatul, gura este în plus călușată cu o eșarfă / Hanky sau cu eșarfa noastră de bondage. Recomandăm în mod special călușul nostru de gură pentru șosete, jocks & poppers.

 

Gagging cu bandă adezivă sau bandă bondage

 

Banda adezivă bondage este adesea folosită pentru un căluș de gură din bandă adezivă. Un produs BDSM profesional și neadeziv pentru acest scop este banda noastră bondage autoadezivă în roșu sau negru.

 

Întinzătoare pentru gură și maxilar

 

Întinzătoarele degură sau de maxilar provin din tehnologia medicală și pot fi achiziționate în magazinul nostru de bondage. Acestea sunt folosite pentru a menține gura fundului deschisă. Deoarece împiedică vorbirea și închiderea gurii, și-a găsit drumul în clinica erotică ca o formă specială de căluș de gură dentară. Un principiu similar este urmat de Spider Gag sau de alimentatorul Dr. Sado, care este de asemenea fabricat din metal și menține gura deschisă. Recomandăm, de asemenea, dispozitivul nostru de întindere a gurii cu protecție dentară și curea pentru cap

 

Călușul cu tub

 

Pentru unele practici BDSM speciale se folosesc tube gags sau tube gags gonflabile; aici un tub iese în afară în gură și este atașat prin curele sau o mască. Tube gags sunt folosite pentru a controla respirația sau pentru a asigura respirația sub apă.

 

Călușul cu os

 

Foarte frecvent în pet play sau human pup Playcălușul de gură se prezintă sub forma unui os care astupă gura Bottom sau puppy, adică a cățelușului uman, într-o manieră adecvată speciei. Datorită unei centuri de cap, călușul cu os poate fi legat strâns în jurul capului, astfel încât cățelul să nu aibă alte Human puppy nu are altă opțiune decât să muște în călușul cu os.

 

Călușul de gură și călușul de gură cu încuietoare de timp

 

 

Pentru a crește efectul psihologic al călușului, furnizăm multe dintre călușele noastre de gură în varianta cu încuietoare, numită și căluș cu încuietoare. Un căluș cu încuietoare poate fi blocat cu un lacăt convențional, precum și cu dispozitivul nostru digital de blocare a timpului MEOBOND.

 

Căluș de limbă sau de buze

 

Călușul cu limbă MEO provine din BDSM-ul japonez, în care limba este prinsă între tije și astfel nu poate fi trasă înapoi în gură. Acest tip de căluș, care este destul de comun în scena BDSM asiatică, este probabil soluția supremă în gag bondage. Pentru că astfel călușat, Bottom nu are de ales decât tăcerea completă!

 

Călușul pâlnie

 

Călușul pâlnie este folosit pentru a-l forța pe Sub să ingurgiteze lichide sau dușuri de aur. Călușele pâlnie fac adesea parte dintr-un ham sau o mască de cap.

 

 

Siguranță și riscuri Călușul de gură

 

Călușele de gură sunt folosite în unele practici sexuale BDSM, de obicei pe o bază consensuală, rezonabilă și sigură, principiul Safe, Sane, Consensual, așa cum este cunoscut în cadrul subculturii BDSM.

 

Bondage-ul cu călușuri nu este lipsit de riscuri și necesită un nivel special de atenție între Bottom și Top, din cauza comunicării limitate și a restricției parțiale a căilor respiratorii. Din motive de siguranță, ar trebui să se convină un model de zgomot ca un cuvânt de siguranță pentru a opri toate acțiunile de bondage. Respirația liberă trebuie să fie garantată în orice caz.