De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Măști de ochi și ochișori

Buletin informativ

Măști de ochi și ochișori 

Multe modele disponibile. Măștile noastre de ochi se potrivesc bine, sunt 100% opace și confortabile.

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 13 elemente
Afișează 1 - 12 din 13 elemente

Bandajele sau măștile pentru ochi sunt un accesoriu bondage folosit pentru a restricționa vederea unei persoane în timpul activităților BDSM. Ele sunt adesea folosite pentru a spori simțurile și pentru a crește sentimentul de lipsă de apărare. Bandajele pentru ochi pot fi folosite într-o varietate de activități BDSM, cum ar fi privarea senzorială, supraîncărcarea senzorială și bătăile.

Există multe tipuri diferite de bandaje pentru ochi BDSM saumăști de ochi bondage. Unele sunt simple și simple, realizate din țesătură moale care acoperă ochii și se leagă în jurul capului, în timp ce altele sunt mai complexe și au curele, catarame și chiar închizători. Unele măști de ochi sunt concepute pentru a se potrivi strâns peste ochi, în timp ce altele au un design mai deschis și permit trecerea unei părți din lumină. Anumitemăști de ochi pot fi purtate pentru o perioadă mai lungă de timp, în timp ce altele sunt potrivite doar pentru perioade scurte de timp.

Măștile de ochi pot fi folosite în diverse activități BDSM, cum ar fi:

Privarea senzorială: Cu o bandă de ochi, simțul vederii persoanei este oprit, ceea ce îi accentuează celelalte simțuri și o face mai conștientă de ceea ce o înconjoară. Acest lucru poate fi folosit pentru a crește sentimentele de lipsă de apărare și de supunere.

Suprasolicitare senzorială: Cu o legătură la ochi, persoana nu poate vedea ce se întâmplă, ceea ce o poate face mai receptivă la alți stimuli, cum ar fi atingerea, sunetele și mirosul. Acest lucru poate fi folosit pentru a crește plăcerea în timpul activităților BDSM.

Joc de impact: Cu olegătură la ochi, persoana nu poate vedea ce se întâmplă, ceea ce o poate face mai receptivă la stimuli fizici, cum ar fi bătăile.

Benzi la ochi și măști de ochi BDSM pot fi fabricate dintr-o varietate de materiale, cum ar fi piele, mătase, satin, catifea și chiar metal. De asemenea, acestea pot avea elemente decorative, cum ar fi cuie, lanțuri și catarame, pentru a le spori atractivitatea vizuală.

Este important de știut că activitățile BDSM trebuie să fie consensuale și sigure și că toate părțile trebuie să fie conștiente de limitele lor. Legarea ochilor ar trebui să fie folosită numai dacă ambele părți și-au dat consimțământul. Comunicarea și consimțământul sunt esențiale în activitățile BDSM. Prin urmare, este important să se stabilească un cuvânt sau un semnal de siguranță înainte de a se angaja în orice activitate de restricție senzorială.