De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Electrostimulare - Penis și testicule

Buletin informativ

Electrostimulare - Penis și testicule 

Totul pentru electrostimularea penisului și a testiculelor - de la moale la tare. Atingeți orgasmul cu inelul nostru de stimulare cu curent pentru penis, inelul pentru electro testicule sau E-Stim Humbler.

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 51 elemente
Afișează 1 - 12 din 51 elemente

Totul pentru electrostimularea penisului și a testiculelor - de la moale la tare. Ajungeți la orgasm cu inelul nostru Cock Ring pentru stimulare, inelul electro testicular sau Humbler e-stim.

Electrostimularea sexuală, cunoscută și sub numele de e-stim sau electrosex, este o variantă a BDSM în care impulsurile electrice sunt utilizate pentru a stimula organele genitale sau alte părți ale corpului în scopul plăcerii sexuale sau explorării fetișurilor.Aceasta implică utilizarea unor dispozitive care transmit impulsuri electrice corpului prin intermediul electrozilor. Există o serie de produse care pot fi utilizate pentru electrostimulare sexuală, printre care: electrozi: Acestea sunt dispozitive care sunt atașate la piele pentru a furniza impulsuri electrice.
Ele pot fi fabricate din diferite materiale, cum ar fi metal, silicon, cauciuc sau sticlă. Powerbox-uri, unități TENS sau unități de curent de stimulare: Acestea sunt dispozitive care generează impulsurile electrice care sunt transmise corpului prin intermediul electrozilor.


Acestea pot avea setări diferite pentru a controla intensitatea, frecvența și durata impulsurilor. Gel conductiv: acesta este un gel care se aplică pe piele pentru a îmbunătăți conductivitatea între electrozi și corp. Puncteforte ale electrostimulării sexuale:

  • Stimularea electrică poate fi utilizată pentru a crea o senzație nouă și unică în timpul activității sexuale.
  • Orgasmul poate fi îmbunătățit prin electrostimulare
  • Electrostimularea poate fi utilizată pentru a crea o senzație nouă și unică în timpul unei sesiuni BDSM
  • Electrostimularea poate fi utilizată chiar și pentru a reduce durerea și tensiunea musculară.


Dezavantaje ale electrostimulării sexuale:

  • În funcție de setările de pe dispozitiv, electrostimularea poate fi inconfortabilă sau chiar dureroasă dacă nu este utilizată corect.
  • Poate fi dificil de controlat intensitatea și durata impulsurilor electrice.
  • Electrostimularea nu este potrivită pentru persoanele cu probleme cardiace sau alte probleme medicale care pot fi afectate de curentul electric
  • Electrostimularea nu este potrivită pentru persoanele cu stimulatoare cardiace sau alte implanturi electronice.


Practicile BDSM necesită consimțământ reciproc și comunicare, iar siguranța este un aspect important al acestora. Înainte de a vă angaja în orice activitate BDSM, inclusiv electrostimulare sexuală, este important să discutați despre aceasta cu partenerul dumneavoastră, să stabiliți limite și să utilizați un cuvânt de siguranță. Stimularea electrică nu este potrivită pentru persoanele cu stimulatoare cardiace sau alte implanturi electronice.