De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Electrostimulare - Penis și testicule

Buletin informativ

Electrostimulare - Penis și testicule 

Totul pentru electrostimularea penisului și a testiculelor - de la moale la tare. Cu inelul nostru de stimulare curent pentru penis, inelul electric pentru testicule sau E-Stim Humbler până la orgasm.

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 52 elemente
Afișează 1 - 12 din 52 elemente

Tot ce aveți nevoie pentru electrostimularea penisului și a testiculelor - de la moale la tare. Humbler Ajungeți la orgasm cu inelul nostru de stimulare a curentului pentru penis, inelul pentru electro testicule sau e-stimulator .

Electrostimularea sexuală, cunoscută și sub numele de e-stim sau electrosex, este o variantă de BDSM în care impulsurile electrice sunt folosite pentru a stimula organele genitale sau alte părți ale corpului în scopul plăcerii sexuale sau al explorării fetișurilor.Aceasta implică utilizarea unor dispozitive care livrează impulsuri electrice în corp prin intermediul unor electrozi. Există o serie de produse care pot fi utilizate pentru electrostimulare sexuală, printre care: electrozi: Acestea sunt dispozitive care sunt atașate la piele pentru a furniza impulsuri electrice.
Acestea pot fi realizate din diferite materiale, cum ar fi metalul, siliconul, cauciucul sau sticla. Powerbox-uri, unități TENS sau unități de curent de stimulare: Acestea sunt dispozitive care generează impulsurile electrice care sunt livrate corpului prin intermediul electrozilor.


Acestea pot avea diferite setări pentru a controla intensitatea, frecvența și durata impulsurilor. Gel conductiv: Acesta este un gel care se aplică pe piele pentru a îmbunătăți conductivitatea dintre electrozi și corp.Puncte forte ale electrostimulării sexuale:

  • Stimularea electrică poate fi folosită pentru a crea o senzație nouă și unică în timpul activității sexuale.
  • Orgasmul poate fi îmbunătățit prin electrostimulare
  • Electrostimularea poate fi folosită pentru a crea o senzație nouă și unică în timpul unei sesiuni BDSM
  • Electrostimularea poate fi folosită chiar și pentru a reduce durerea și tensiunea musculară.


Dezavantajele electrostimulării sexuale:

  • În funcție de setările de pe dispozitiv, electrostimularea poate fi inconfortabilă sau chiar dureroasă dacă nu este folosită corect.
  • Poate fi dificil de controlat intensitatea și durata impulsurilor electrice.
  • Electrostimularea nu este potrivită pentru persoanele cu probleme cardiace sau alte probleme medicale care pot fi afectate de curentul electric
  • Electrostimularea nu este potrivită pentru persoanele cu stimulatoare cardiace sau alte implanturi electronice.


Practicile BDSM necesită consimțământ reciproc și comunicare, iar siguranța este un aspect important în acest sens. Înainte de a vă angaja în orice activitate BDSM, inclusiv electrostimularea sexuală, este important să discutați despre aceasta cu partenerul dumneavoastră, să stabiliți limite și să folosiți un cuvânt de siguranță. Stimularea electrică nu este potrivită pentru persoanele cu stimulatoare cardiace sau alte implanturi electronice.