De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Electrostimulare - Penis și testicule

Buletin informativ

Electrostimulare - Penis și testicule 

Totul pentru electrostimularea penisului și a testiculelor - de la moale la tare. Cu inelul nostru de stimulare curent pentru penis, inelul electric pentru testicule sau E-Stim Humbler până la orgasm.

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 34 elemente
Afișează 1 - 12 din 34 elemente

Electrostimularea sexuală, cunoscută și sub numele de e-stim sau electrosex, este o variantă a BDSM în care impulsurile electrice sunt folosite pentru a stimula organele genitale sau alte părți ale corpului în scopul plăcerii sexuale sau al explorării fetișurilor. Aceasta implică utilizarea unor dispozitive care furnizează impulsuri electrice în corp prin intermediul unor electrozi.

Există o serie de produse care pot fi utilizate în electrostimularea sexuală, printre care:

Electrozi: Acestea sunt dispozitive care sunt plasate pe piele pentru a furniza impulsuri electrice. Ele pot fi realizate din diferite materiale, cum ar fi metal, silicon, cauciuc sau sticlă.
Cutii de alimentare, unități TENS sau dispozitive de stimulare a curentului: Acestea sunt dispozitive care generează impulsurile electrice care sunt livrate corpului prin intermediul electrozilor. Acestea pot avea diferite setări pentru a controla intensitatea, frecvența și durata impulsurilor.
Gel conductiv: Acesta este un gel care se aplică pe piele pentru a îmbunătăți conductivitatea dintre electrozi și corp.

Evidențe de electrostimulare sexuală:

  • Electrostimularea poate fi utilizată pentru a crea o senzație nouă și unică în timpul activității sexuale.
  • Orgasmul poate fi îmbunătățit prin electrostimulare
  • Electrostimularea poate fi folosită pentru a crea o senzație nouă și unică în timpul unei sesiuni BDSM
  • Electrostimularea poate fi folosită chiar și pentru a reduce durerea și tensiunea musculară.


Dezavantajele electrostimulării sexuale:

  • Electrostimularea poate fi inconfortabilă sau chiar dureroasă dacă nu este folosită în mod corespunzător, în funcție de setările de pe dispozitiv.
  • Poate fi dificil de controlat intensitatea și durata impulsurilor electrice.
  • Electrostimularea nu este potrivită pentru persoanele cu probleme cardiace sau alte probleme medicale care pot fi afectate de curentul electric
  • Electrostimularea nu este potrivită pentru persoanele cu stimulatoare cardiace sau alte implanturi electronice.


Practicile BDSM necesită consimțământ reciproc și comunicare, iar siguranța este un aspect important în acest sens. Înainte de a vă angaja în orice activitate BDSM, inclusiv în electrostimularea sexuală, este important să discutați despre aceasta cu partenerul dumneavoastră, să stabiliți limite și să folosiți un cuvânt de siguranță. Electrostimularea nu este potrivită pentru persoanele cu stimulatoare cardiace sau alte implanturi electronice.