De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Dispozitive de stimulare electrică

Buletin informativ

Dispozitive de stimulare electrică 

Dispozitivele noastre de stimulare a curentului eliberează sentimente complet noi, excitate și de nedescris. Electrosexul chiar nu poate fi comparat cu nicio altă formă de joc erotic. Sentimentele care pot apărea în urma stimulării electrice sunt pur și simplu minunate.

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 15 elemente
Afișează 1 - 12 din 15 elemente

Dispozitivele noastre de stimulare a curentului eliberează sentimente complet noi, excitate și de nedescris. Electrosexul chiar nu poate fi comparat cu nicio altă formă de joc erotic. Sentimentele care pot apărea în urma stimulării electrice sunt pur și simplu minunate.


Cum funcționează electrosexul?

Electrosexul, sau stimularea electrică erotică, provine inițial din fizioterapia medicală, care funcționează cu curent de stimulare. Acesta este folosit, de exemplu, pentru a ameliora durerea cauzată de leziuni nervoase. A Cerința în dezvoltarea unui produs pentru electrosex se bazează pe un sistem eficient și în același timp sigur de stimulare plăcută a nervilor din zonele erogene. Accentul se pune atât pe materiale de înaltă calitate, cât și pe o manoperă impecabilă. Un dispozitiv de electromasaj funcționează cu curent continuu la tensiune joasă și, prin urmare, este absolut sigur pentru organism. Se referă la principiul de comunicare prin care corpul însuși folosește frecvențe de curent care sunt trimise înainte și înapoi prin intermediul căilor nervoase între creier, organe și senzori precum pielea, nasul, ochii și urechile.

. Impulsurile sunt fie negative și provoacă durere, fie pozitive. Electrosex trimite impulsuri care sunt mai puternice decât impulsurile propriilor celule nervoase, astfel încât acestea sunt anulate cu impulsul superior - pentru furnicături și stimulare pozitivă la un cu totul alt nivel. În plus, electrostimularea erotică determină eliberarea propriilor hormoni ai fericirii din organism, așa-numitele endorfine. Pentru experiența erotică, electrostimularea înseamnă, de asemenea, că senzația pozitivă de excitare este procesată mai rapid și, prin urmare, trăită mai intens, iar pentru durere pur și simplu nu există sau - la intensitate ridicată - există foarte puțin loc pentru durere. Cunoscătorul vorbește aici de furnicături de plăcere durere. Electrostimularea este folosită cu jucării adecvate în toate regiunile intime. Nu există limite pentru imaginația dumneavoastră!

Este electrosexulpotrivit pentru începători?

Chiar și începătorii se pot aventura în domeniul incitant al electrosexului. Aici aveți posibilitatea de a alege între diferite tipuri de jucării de electrosex. De asemenea, puteți cumpăra dispozitive ușor de utilizat, care sunt potrivite în special pentru începători, deoarece nu oferă atât de multe funcții. Impulsurile electrice care sunt transmise pot fi ajustate continuu de către dumneavoastră. Acest lucru înseamnă că puteți aborda electrostimularea sexuală încet și treptat.

De asemenea, vă puteți informa împreună cu partenerul dvs. și pur și simplu puteți alege împreună setul potrivit de jucării sexuale electrice și accesorii. Dacă nu aveți nicio experiență, puteți alege și un dispozitiv care vine cu electrozi. Lasă-te inspirat de diferitele produse și aventurează-te într-un domeniu foarte interesant cu electrostimularea erotică.

Poate fi electrosexul periculos pentru mine?

Aceasta este o întrebare foarte legitimă, la urma urmei vorbim despre electricitate aici. În primul rând, trebuie să știți că jucăriile de electrosex funcționează cu curent continuu. Curentul alternativ - curentul de la priza de perete - este mult mai periculos. Dispozitivele cu curent de stimulare îl transformă în curent continuu. Devine problematic doar atunci când folosiți jucăria electrosexuală acolo unde corpul dvs. însuși generează impulsuri electrice - adică pe creier și pe inimă. Este la fel de important ca curentul de stimulare să nu treacă niciodată prin gât sau laringe.

În cele din urmă, cea mai importantă regulă de bază este întotdeauna aceea că curentul nu trebuie să treacă NICIODATĂ prin creier, inimă sau gât! Dacă respectați această regulă de bază, veți avea parte de distracție sigură și furnicături cu electrostimulare.

Există produse speciale de electrosex pentru bărbați și femei?

Multe dispozitive de electrosex pot fi conectate la diferite accesorii. Aici puteți decide împreună cu partenerul dvs. dacă ar trebui să fie un produs special pentru unul dintre voi sau dacă doriți să vă distrați împreună. Pentru bărbați, puteți găsi produse precum inele pentru penis, dilatatoare speciale, dopuri anale, centuri de castitate sau cuști pentru penis în gama extinsă de produse de electrostimulare. Indiferent cum arată electrosexul pentru bărbați în fantezia ta, îl vei găsi aici.

Pentru femei, vei găsi dildo-uri grozave și cleme pentru sfârcuri special concepute pentru femei. Există opțiuni minunate pentru voi doi împreună. Încearcă mănușile noastre de electrosex pentru a atinge și stimula intens fiecare parte a corpului tău. Sau puteți opta pentru electrozii autoadezivi care pot transmite impulsuri permanente. Creați-vă propria experiență sexuală personală de stimulare curentă.

Pot combina electrosexul cu alte accesorii BDSM?

Electrostimularea erotică oferă posibilități aproape infinite de a o combina cu alte accesorii BDSM. Poate că vă legați partenerul pe pat și îl răsfățați cu jucăriile noastre electrosexuale. Priviți-l cum este stimulat de impulsuri de la tare la moale. Dacă vrei să faci experiența erotică cu electro sexul și mai incitantă, poți să-i pui partenerului tău și o legătură la ochi. Acest lucru va face ca experiența voastră împreună să fie și mai excitantă. Sau poate vă decideți să combinați prima sesiune cu un căluș de gură. Răsfoiți accesoriile noastre BDSM și lăsați-vă inspirați!