De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Manșete pentru gleznă

Buletin informativ

Manșete pentru gleznă 

Bucurați-vă de pierderea totală a controlului în bondage cu cătușele de gleznă din piele, neopren sau oțel, perfect lucrate manual. Cătușele noastre de gleznă sunt confortabile, durabile și de lungă durată. Cătușele de gleznă cu blocare pot fi o modalitate eficientă de a vă bucura de experiențe BDSM incitante și intime. Ele pot ajuta partenerii ...

Bucurați-vă de pierderea totală a controlului în bondage cu cătușele de gleznă din piele, neopren sau oțel, perfect lucrate manual. Cătușele noastre de gleznă sunt confortabile, durabile și de lungă durată. Cătușele de gleznă cu blocare pot fi o modalitate eficientă de a vă bucura de experiențe BDSM incitante și intime. Ele pot ajuta partenerii să își exploreze dorințele și limitele și să creeze o legătură mai profundă prin experiențe comune de încredere și vulnerabilitate.

Mai mult
12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 29 elemente
Afișează 1 - 12 din 29 elemente

Cătușe pentru picioare: Bucură-te de pierderea controlului în timpul bondage-ului!


Cătușele pentru picioareBondage de la MEO sunt adesea folosite în sesiunile BDSM pentru a restricționa libertatea de mișcare a partenerului supus.Legăturile de picioare pot fi realizate din diferite materiale, inclusiv piele, neopren și imitație de piele.

Legăturile de picioare din piele de la MEO din Germania sunt deosebit de populare, deoarece sunt robuste și durabile. Sunt, de asemenea, foarte confortabile, mai ales atunci când sunt căptușite cu un material moale. Cătușele de gleznă din piele pot fi puțin mai scumpe, dar sunt adesea o investiție care merită, deoarece vor dura mulți ani dacă sunt îngrijite corespunzător.

O opțiune mai accesibilă sunt cătușele de gleznă din neopren de la MEO. Neoprenul este un material din cauciuc sintetic care este confortabil pe piele și ușor de curățat. Neoprenul este, de asemenea, ușor și flexibil, ceea ce îl face o alegere bună pentru persoanele care doresc o manșetă de gleznă mai confortabilă, dar care oferă totuși o fixare sigură.

Manșetele de gleznă din piele artificială sunt, de asemenea, o alegere populară. Acestea tind să fie mai puțin costisitoare decât manșetele de gleznă din piele naturală, dar oferă un aspect și o senzație similară. Sunt, de asemenea, ușor de curățat și de întreținut.

Există multe tipuri diferite de manșete de gleznă, cum ar fi manșete de gleznă cu sistem de blocare, manșete de gleznă reglabile și manșete de gleznă cu puncte de fixare suplimentare. Unele cătușe de gleznă sunt concepute pentru a fi utilizate cu accesorii speciale de bondage, cum ar fi bare de împrăștiere sau dispozitive de suspendare.

Atunci când alegeți cătușele de gleznă, este important să luați în considerare nivelul dorit de constrângere, materialele utilizate și orice caracteristici speciale sau accesorii necesare pentru utilizarea preconizată.

Suntem specializați în fabricarea cătușelor, cătușelor de gleznă și a gulerelor BDSM. În magazinul online BDSM al MEO veți găsi o varietate de cătușe de gleznă și accesorii deosebit de populare.

 • Cătușe de gleznă cublocare: Aceste cătușe au un mecanism de blocare care poate fi deschis doar cu o cheie sau o combinație de numere, oferind un nivel mai ridicat de securitate.
 • Cătușe de gleznăreglabile: Aceste cătușe de gleznă au curele sau catarame care vă permit să ajustați dimensiunea pentru o potrivire mai bună.
 • Manșete de gleznă cucravată: Aceste cătușe de gleznă sunt concepute pentru imobilizarea hogtie, în care gleznele și încheieturile partenerului supus sunt legate împreună la spate.
 • Cătușe degleznă cu suspensie: Aceste cătușe pentru glezne sunt destinate suspendării, în cazul în care partenerul supus este suspendat de glezne deasupra podelei.
 • Dispozitive de imobilizare apicioarelor de tip "Spreader Bar": Aceste legături pentru glezne sunt destinate utilizării cu o bară de întindere care menține gleznele partenerului supus întinse.
 • Cătușe de lacoapse la picioare: Aceste cătușe se poartă în jurul coapselor și gleznelor și mențin picioarele partenerului supus în poziție îndoită.
 • Cătușecombinate pentru mâini și picioare: Aceste cătușe se poartă atât în jurul încheieturilor cât și al gleznelor și restricționează mișcările partenerului supus pe tot corpul.
 • Cătușe degleznă cu dublă închidere: Aceste cătușe de gleznă au două mecanisme de blocare pentru o mai mare siguranță.
 • Cătușe de gleznăcăptușite cu blană: Aceste manșete de gleznă sunt căptușite cu blană moale pentru un plus de confort în timpul sesiunilor lungi de BDSM.
 • Manșete de gleznăprofesionale durabile: Aceste cătușe de gleznă sunt realizate din material foarte rezistent și sunt concepute pentru sesiuni BDSM mai intense.
 • Manșete de gleznăcu șiret din piele: Aceste manșete de gleznă sunt prevăzute cu șiret pentru o potrivire mai bună.
 • Manșete de gleznăcu inele în D: Aceste cătușe de gleznă au inele D atașate la ele, care le permit să fie atașate la alte accesorii bondage.
 • Manșete de gleznăcu Velcro: Am prevăzut aceste manșete de gleznă cu închizătoare Velcro, astfel încât să poată fi puse și scoase cu ușurință.
 • Cătușe de gleznăcu bară de împrăștiere: Aceste cătușe de gleznă au o bară de împrăștiere integrată, care asigură faptul că picioarele partenerului supus rămân desfăcute.
 • Cătușe de blocare de la coapsă la picior: Aceste cătușe au un mecanism de blocare și mențin picioarele partenerului supus într-o poziție îndoită.
 • Cătușe de gleznăcu lanț: Aceste cătușe de gleznă sunt conectate cu un lanț care permite mai multă mișcare, dar oferă în continuare libertate de mișcare.
 • Cătușe de gleznăcu curele de gleznă: Aceste cătușe de gleznă au curele suplimentare care se înfășoară în jurul gleznelor pentru un plus de susținere și constrângere.
 • Manșete de gleznăcu închidere cu cataramă: Aceste manșete de gleznă pot fi ajustate în mărime cu catarame pentru o fixare sigură.
 • Manșete de gleznă dinneopren: Aceste cătușe de gleznă sunt fabricate din neopren moale și flexibil și asigură o imobilizare confortabilă și plăcută.
 • Manșete de gleznăcu interior căptușit: Aceste manșete de gleznă au un interior căptușit pentru un plus de confort în timpul sesiunilor mai lungi.


Cătușele de gleznă MEO sunt un accesoriu BDSM popular din mai multe motive:


În concluzie, cătușele de gleznă sunt un accesoriu BDSM versatil care poate fi folosit într-o varietate de scenarii de bondage pentru a spori plăcerea și controlul pentru ambii parteneri.

Realizarea cătușelor de gleznă:

Construcția cătușelor de gleznă poate varia în funcție de materialele folosite și de gradul de constrângere dorit. Cătușele de gleznă din piele sunt de obicei cusute împreună cu un fir rezistent, în timp ce cătușele din neopren și din piele sintetică pot fi ținute împreună cu snap-uri metalice sau Velcro.

Pentru fabricarea cătușelor de gleznă folosim numai materiale care îndeplinesc standardele noastre de înaltă calitate. Cătușele noastre de gleznă sunt realizate de producători pricepuți care au măiestria corespunzătoare. Producția cătușelor de gleznă este realizată cu cea mai mare atenție - de la etapa de planificare până la rezultatul perfect. Suntem în contact permanent cu clienții noștri, cu cei care testează produsele noastre și cu comunitatea BDSM.

. În plus, fiecare nit și fiecare cataramă de la cătușele de gleznă din piele sunt ștampilate cu logo-ul MEO ®, un semn distinctiv al celei mai înalte calități pentru produsele bondage. Cătușele de gleznă sunt livrate într-o pungă de depozitare elegantă cu marca MEO ®.

La MEO ®, unul dintre cei mai importanți furnizori de produse bondage și SM, atât începătorii BDSM interesați, cât și profesioniștii BDSM vor găsi ceea ce caută. Selecția nu se limitează la cătușele de gleznă convenționale. Gama impresionantă de produse include cătușe de gleznă în multe modele, culori, dimensiuni și materiale. Adresa de internet www.meo.de a devenit sinonimă cu unul dintre cele mai bune și mai mari magazine de bondage din lume

. O pereche de cătușe de gleznă poate fi deja găsită în dormitorul aproape tuturor și devine din ce în ce mai populară. Dar repertoriul nostru de articole bondage merge dincolo de simplele cătușe de gleznă și este extrem de divers. În special seturile de bondage care constau în legături pentru mâini și picioare sau legături hogtie vă oferă multe variații în timpul unei sesiuni și aduc varietate în viața dumneavoastră sexuală. Dacă se folosesc cătușe la glezne, vă puteți dărui complet partenerului dumneavoastră și îi puteți urma comenzile și dorințele - sau îl puteți domina chiar dumneavoastră cu cătușe la glezne și bară de împrăștiere și vă puteți trăi latura dominantă sau malefică. Este bine de știut: Dacă doriți să faceți sex și în timpul bondage-ului sau vă place sentimentul de a fi complet la mila partenerului, atunci barele noastre de împrăștiere sunt exact accesoriile potrivite pentru cătușele noastre de gleznă. Bara noastră de împrăștiere, atașată între cătușele de gleznă, vă limitează capacitatea de mișcare și vă permite să vă desfaceți picioarele "gata să primiți".

Bondage cu cătușe de gleznă

Cătușele de gleznă sunt disponibile în multe modele și culori diferite. Pe de o parte, există cătușele de gleznă convenționale și bine cunoscute. Acestea sunt confecționate din metal, piele sau neopren, iar pentru profesioniștii în bondage și din oțel inoxidabil. Cătușele de gleznă din neopren sunt ieftine, ușor de folosit și perfecte pentru începătorii care doresc să descopere singuri acest tip de bondage. Dar dacă aveți deja mai multă experiență în domeniul bondage, puteți îndrăzni chiar să folosiți cătușele noastre de gleznă cu încuietoare. Alternativ, chiar și cătușele de gleznă cu blocaj digital de timp MEOBOND! Cătușele de gleznă sunt disponibile în nenumărate variante. Cătușele de gleznă din piele nu sunt doar rezistente și durabile, ci vă oferă și o senzație deosebit de incitantă de a fi la mila dumneavoastră. Cătușele de gleznă sunt disponibile la MEO ® atât individual, cât și în combinație, ca set cu cătușe și guler BDSM pentru a reprezenta supunerea și ascultarea. Fie că este vorba de cătușe de gleznă confortabile din piele sau de fiare de picior din oțel, ambele oferă erotism pur și pasiune în bondage. Fiarele de picior sunt produsul bondage perfect pentru a fi folosit în timpul jocurilor de rol în dormitor, acasă. Cătușele de gleznă sunt, de asemenea, folosite în BDSM între stăpân sau amantă și sclav. Diferitele posibilități de bondage oferite de produsele noastre de bondage vor face cu siguranță ca sexul să devină din nou plictisitor în viitor.
Cum se folosesc cătușele de gleznă?

Închideți gleznele partenerului dvs. cu cătușele noastre de gleznă. Atașați cârlige de prindere la inelele în D și veți avea numeroase posibilități de bondage erotic. Fie că sunt atașate la stâlpul patului sau la un cârlig de perete, conectate cu un lanț, o frânghie sau o bară de împrăștiere - nu există limite pentru imaginația dumneavoastră.

Bine de știut: Cum pot învăța bondage? La ce trebuie să fiu atent ca începător?

Dacă sunteți interesat de bondage, MEO este locul potrivit pentru dumneavoastră. Selecția noastră de produse bondage vă oferă nenumărate posibilități. Dacă doriți să învățați bondage, ar trebui să vizitați magazinul nostru de bondage www.meo.de și să aflați ce tipuri de bondage există. În funcție de ce domeniu de bondage vă interesează și ce jocuri de bondage preferați și doriți să învățați, are sens să vă extindeți cunoștințele nu doar teoretic din cărți. Poți încerca primii pași cu cătușele noastre din piele și o mască din spandex sau o legătură la ochi împreună cu partenerul tău.

Ce face diferența între bondage și BDSM?

Ambele pot oferi o mare plăcere! Bondage-ul erotic este un tip de BDSM în care un partener este legat de celălalt. Practic, bondage-ul se referă la putere, dominație și supunere, control și dependență. Ceea ce au în comun toate antrenamentele BDSM este faptul că aspectul puterii este central. Există întotdeauna un partener activ sau dominant și un partener pasiv sau supus. În bondage, acest dezechilibru de putere este clar vizibil prin faptul că unul dintre parteneri este legat sau i se limitează libertatea de mișcare și de acțiune.

Ce tip de bondage este cel mai potrivit pentru începători?

În calitate de începător, ar trebui să abordați încet subiectul sexului bondage. Acest lucru începe cu alegerea legăturilor bondage. La MEO avem legături de bondage în multe modele; legături pentru începători și legături pentru profesioniști - în materiale precum piele, piele PU, oțel și multe altele. În calitate de începător ar trebui să acordați atenție elementelor de fixare simple ale legăturilor bondage. Elementele de fixare ale cătușelor ar trebui să fie ușor de închis și, de asemenea, de deschis din nou, iar legăturile de bondage ar trebui să fie ușor de folosit. Un dispozitiv de imobilizare sau un ham de cap cu prea multe catarame, închizători și încuietori poate deveni rapid deprimant dacă nu sunteți cu adevărat familiarizat cu ele. Când vine vorba de bondage pentru începători, mai puțin este adesea mai mult.

Cum pot să-i spun partenerului meu că vreau să fiu legat sau că vreau să încerc bondage?

În ciuda întregii deschideri cu care sunt abordate în zilele noastre subiectele legate de bondage și BDSM, a vorbi despre propriile fantezii sau nevoi sexuale este încă un lucru pe care majoritatea bărbaților și femeilor îl consideră extrem de dificil. Acest lucru este valabil mai ales atunci când vine vorba de propriile fantezii bondage sau BDSM. Dar și în acest caz, motto-ul este: Să vorbim unul cu celălalt este un prim început! Vorbiți unul cu celălalt; vorbiți cu partenerul dumneavoastră despre ceea ce ați dori să încercați în timpul sexului! Chiar dacă ar putea fi dificil pentru voi, ar trebui să vorbiți în mod specific despre ceea ce ați dori să încercați și despre ceea ce vă atrage la bondage, cum ar fi pierderea controlului! Doriți să fiți legat sau să vă legați partenerul, doriți să fiți pedepsit, doriți să combinați durerea și plăcerea? ....