De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Mobilier BDSM și mobilier de sex

Buletin informativ

Mobilier BDSM și mobilier de sex 

comandați 100% discret și anonim la MEO. Toată mobila BDSM, crucea noastră de Sfântul Andrei și binecunoscuta noastră mobilă sexuală în stoc și disponibilă imediat în întreaga lume. De asemenea: Selecție uriașă de articole BDSM. Descoperiți acum și comandați online.

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 42 elemente
Afișează 1 - 12 din 42 elemente

Mobilierul nostru BDSM este un echipament specializat și mobilier conceput pentru sesiunile BDSM. Mobilierul BDSM este adesea folosit pentru a crea scene, poziții și efecte specifice și poate varia de la modele simple la complexe.

Una dintre cele mai populare piese de mobilier BDSM este crucea BDSM, cunoscută și sub numele de crucea Sfântului Andrei. Este o structură mare în formă de X care poate fi folosită pentru bondage și practici sadomasochiste. Este proiectată astfel încât persoana legată să fie întinsă și expusă, ceea ce o face mai susceptibilă la sesiunile cu biciul.

O altă piesă populară de mobilier BDSM este banca de pălmuire. Aceasta este proiectată astfel încât persoana care urmează să fie pălmuită să fie aplecată în față și expusă, cu picioarele și brațele legate, ceea ce o face mai sensibilă la pălmuire.

Paturile bondage și scândurile bondage sunt, de asemenea, piese de mobilier BDSM foarte populare. Acestea sunt concepute pentru a oferi o modalitate confortabilă și sigură de a lega o persoană și permit o varietate de poziții și activități. Adesea, acestea vin cu o selecție de legături, cum ar fi cătușe, frânghii și lanțuri, și pot fi personalizate pentru a se potrivi diferitelor dimensiuni și tipuri de corp.

Cablurile BDSM sunt, de asemenea, o piesă populară de mobilier BDSM. Acestea sunt concepute pentru a permite persoanei pasive să plutească în aer, ceea ce reprezintă o experiență unică și incitantă. Acestea pot fi folosite pentru o varietate de activități, cum ar fi bondage, fisting și suspendare.

Cuștile BDSM sunt, de asemenea, piese populare de mobilier BDSM. Acestea oferă un spațiu sigur și închis pentru persoana legată și permit o varietate de activități și poziții. Cuștile BDSM sunt disponibile în diferite dimensiuni și materiale, unele sunt portabile, altele sunt instalate permanent.

Tot mobilierul nostru BDSM este conceput pentru a oferi o experiență sigură și confortabilă pentru ambii parteneri și permite o varietate de activități și poziții. Acestea sunt fabricate din materiale durabile și de înaltă calitate și sunt adesea reglabile pentru a se potrivi diferitelor dimensiuni și tipuri de corp. Sunt ușor de utilizat și de curățat și sunt concepute pentru a oferi o experiență unică și incitantă pentru ambii parteneri.

Este important să ne amintim că practicile BDSM necesită consimțământ reciproc și comunicare și că siguranța este un aspect important. Înainte de a utiliza mobilier BDSM, ar trebui să discutați cu partenerul dumneavoastră, să stabiliți limite și să conveniți un cuvânt de siguranță.