De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Joc de adâncime anal

Buletin informativ

Joc de adâncime anal 

Jocul în profunzime anal este o practică sexuală specială, extrem de excitantă, care poate fi practicată singur, dar, desigur, și cu un partener. Există diferite tehnici și dildo-uri foarte lungi pentru ca începătorii și profesioniștii să se bucure din plin de jocul în profunzime anal sau de antrenamentul în profunzime anal și să obțină rezultat...

Jocul în profunzime anal este o practică sexuală specială, extrem de excitantă, care poate fi practicată singur, dar, desigur, și cu un partener. Există diferite tehnici și dildo-uri foarte lungi pentru ca începătorii și profesioniștii să se bucure din plin de jocul în profunzime anal sau de antrenamentul în profunzime anal și să obțină rezultate satisfăcătoare:

Mai mult
12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 61 elemente
Afișează 1 - 12 din 61 elemente

Ce înseamnă formarea profundă anal?

 

Antrenamentul anal profund este un tip de antrenament anal care se concentrează pe introducerea unui dildo foarte lung adânc în canalul anal. Pe măsură ce antrenamentul anal profund progresează, cursanții ar trebui să fie capabili să introducă dildo-uri foarte lungi, butt plug-uri și alte obiecte din ce în ce mai adânc în canalul anal. Spre deosebire de alte forme de antrenament anal, în antrenamentul anal profund nu contează cât de mari sau groase sunt obiectele introduse, ci doar cât de mult pătrund în corp.

 

Antrenamentul anal profund poate fi sugerat sau comandat de către un Top care dorește să împingă corpul subalternului său până la limite. Dar poate fi la fel de probabil ca cineva să înceapă antrenamentul anal profund pentru că îi place să folosească jucării sexuale anale sau să fie lovit și vrea să ducă jocul anal la următorul nivel.

 

Există două provocări principale pe care cineva care începe antrenamentul anal profund trebuie să le depășească. În primul rând, el trebuie să învețe să relaxeze ceea ce se numește bucla puborectală, un mușchi puternic care formează prima curbă a rectului. Acest mușchi are tendința de a strânge și închide rectul atunci când simte presiune, așa cum se întâmplă în timpul sexului anal sau al stimulării. Învățarea de a relaxa mușchiul chiar și atunci când este stimulat este cheia succesului antrenamentului anal profund. În al doilea rând, persoanele care fac antrenament anal trebuie să învețe să asocieze presiunea profundă pe care o simt la penetrarea anală cu plăcerea. Concentrarea pe relaxarea corpului și intrarea în contact cu senzațiile sale poate ajuta la antrenamentul anal profund. Multe persoane consideră că respirația profundă ajută la relaxarea în timpul penetrării anale. Anumite poziții, cum ar fi în patru labe sau în genunchi, ajută, de asemenea, la relaxare.

 

În timp ce dildo-urile normale, vibratoarele și dildo-urile anale foarte lungi pot fi folosite pentru antrenamentul anal profund, există, de asemenea, unele ajutoare și lubrifianți special concepuți de la MEO ®, magazinul online pentru dildo-uri foarte lungi.

 

Senzația de presiune și un mic disconfort în timpul antrenamentului anal profund este normală, dar senzația de durere reală nu este. Ar trebui să vă ascultați întotdeauna corpul și să nu vă depășiți niciodată prea mult propriile limite. Antrenamentul anal profund nu trebuie grăbit, este întotdeauna cel mai bine să mergi încet. MEO ® recomandă să începeți cu degetele înainte de a trece la introducerea unui Dildo lung de antrenament în profunzime anal.

 

Ce este special la Dildo foarte lung Anal Depth Training Dildo?

Un dildo lung duce jocul anal la un nou nivel, deoarece sexul anal profund oferă senzații foarte speciale! Fie că sunteți în căutarea dildo-ului clasic de 1 metru, fie că doriți să cumpărați și alte dildo-uri foarte lungi, atunci sunteți în locul potrivit aici, în magazinul de dildo-uri MEO ®. MEO ® este unul dintre specialiștii în domeniul antrenamentului în profunzime anală: lungime extremă, diametre mari, texturi neobișnuite și un material convingător, suficient de ferm și în același timp flexibil, astfel încât să îl simțiți exact în locurile potrivite, în adâncul vostru! Acest dildo foarte lung vă va umple complet și vă va garanta o satisfacție intensă. Nu doar lungimea acestui dildo vă va convinge, ci și designul său foarte special vă va oferi momente de neuitat.

 

Cum se folosește un dildo anal foarte lung pentru jocul în profunzime?

Din cauza lungimii și a circumferinței sale, introducerea Dildoului foarte lung de antrenament în profunzime anal poate fi dificilă la început. Nu vă grăbiți, mergeți încet și alegeți o poziție care vă permite să vă întindeți corpul. Un ajutor popular este perna noastră ASS UP pentru antrenamentul în profunzime anal. Întindeți-vă pe spate cu perna noastră ASS UP sub fund și picioarele ridicate și desfăcute. Perna ASS UP vă va susține corpul în mod stabil și confortabil chiar și în poziții extenuante. Perna ASS UP fermă vă împiedică, de asemenea, să vă scufundați în pat și facilitează multe alte poziții în timpul antrenamentului în profunzime anală.

 

Ce lubrifiant trebuie să folosesc pentru Anal Depth Play și Anal Deep Training?

Folosiți mult lubrifiant! În timpul Antrenamentului în profunzime anal Nu obosim niciodată să repetăm acest aspect. Nu numai că anusul este mai sensibil decât vaginul, dar devine și mai complicat cu cât ajungi mai sus. De aceea, trebuie neapărat să folosești mult, mult lubrifiant pentru a te asigura că nu te rănești. Dacă plănuiești să folosești un dildo foarte lung, îți recomandăm lubrifiantul nostru FUCKSLUT Este un lubrifiant pe bază de silicon pentru jocul anal în profunzime și se simte ca niciun alt lubrifiant. FUCKSLUT face ca utilizarea dildo-ului lung pentru jocul anal în profunzime să fie o plăcere nedureroasă, dar intensă. În orice caz, vă sfătuim să folosiți și spray-ul nostru EXTREMEO. Acest spray este alegerea perfectă atât pentru începători, cât și pentru profesioniștii experimentați în jocul anal în profunzime. EXTREMEO este un produs special pentru sexul anal, antrenamentul în profunzime anală și întinderea anală. Datorită combinației speciale de ingrediente active, acest spray asigură o introducere mai ușoară chiar și a dildourilor foarte lungi. Efectul special al EXTREMEO favorizează o penetrare ușoară și duce astfel la o plăcere relaxată și pasională. Spray-ul funcționează fără pierderea senzației, reduce sensibilitatea dureroasă a sfincterului și ajută la realizarea unui joc anal perfect în profunzime.

Materialul și îngrijirea dildoului lung Anal Depth Play:

 

Acest dildo lung pentru Anal Depth Play este confecționat dintr-un vinil de înaltă calitate. Materialul este minunat de flexibil și alunecos. În plus, materialul pe care îl folosim este foarte stabil, astfel încât dildo-ul tău foarte lung va dura mult timp. Puteți curăța Dildoul lung pentru Anal Depth Play cu apă și săpun blând. Pentru o igienă temeinică, vă recomandăm, de asemenea, utilizarea regulată a spray-ului nostru VERYCLEAN. Bineînțeles, curățarea după utilizare este deosebit de importantă. De asemenea, este posibil să doriți să folosiți și dumneavoastră o spălătură anală pentru a vă curăța intestinele înainte de a folosi dildo foarte lung. În categoria "Du șuri anale" din magazinul nostru (click aici) veți găsi dușul anal potrivit pentru antrenamentul în profunzime anal.