De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Inele de penis cu vibrații

Buletin informativ

Inele de penis cu vibrații 

Inele de penis cu vibrații! Bucurați-vă de o erecție tare și de vibrații intense! Doriți să vă bucurați de vibrații intense care curg prin penisul dvs. în timp ce erecția durează foarte mult? Cu inelul nostru vibrator pentru penis, puteți!

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 15 elemente
Afișează 1 - 12 din 15 elemente

Inelele vibratoare pentru penis: mici ajutoare care pot face multe!

 

Inelele pentru penis sau inelele pentrupenis au multe avantaje în sine: Inelele pentru penis sunt plasate fie direct în spatele glandului ca inel pentru gland, fie mai jos pe axul penisului sau simultan în jurul testiculelor(inel pentru testicule) și astfel fac ca sângele să iasă mai încet din penis. În acest fel, inelele pentru penis din gama noastră asigură o erecție mai lungă, un penis mai tare și, de asemenea, un orgasm întârziat. Pe lângă inelele pentru penis de toate formele și materialele, există și inele pentru penis cu vibrații care îți răsfață partenerul în timpul sexului. Desigur, un inel de penis cu vibrații poate fi, de asemenea, pur și simplu întors cu susul în jos și astfel să stimuleze intensiv testiculele!

 

Ce inel de penis cu vibrație este potrivit pentru mine?

 

Inelele de penis cu un vibrator mic sau scurt permit o penetrare profundă, în timp ce inelele de penis cu vibratoare mari nu permit un contact atât de strâns cu corpul și stimulează astfel clitorisul pentru o perioadă lungă de timp. Majoritatea inelelor de penis cu vibrator sunt fabricate din silicon și sunt, prin urmare, foarte elastice, ceea ce le face deosebit de practice pentru "începători". Dacă doriți o senzație mai strânsă, ar trebui să optați pentru un inel pentru penis cu vibrator mai lat și, prin urmare, mai stabil. Adesea, inelele pentru penis cu vibrații sunt echipate cu un vibrator detașabil Bullet, adică un vibrator deosebit de mic și puternic, care poate fi folosit destul de excelent și pentru preludiu.

 

Cumpărați inele pentru penis cu vibrație online de la MEO

 

Inelele pentru penis cu vibrație de la MEO sunt amuzante de ales! Avem inelul de penis cu vibrație potrivit pentru fiecare!