De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Inele de penis cu vibrații

Buletin informativ

Inele de penis cu vibrații 

Inele de penis cu vibrații! Bucurați-vă de o erecție tare și de vibrații intense! Doriți să vă bucurați de vibrații intense care curg prin penisul dvs. în timp ce erecția durează foarte mult? Cu inelul nostru vibrator pentru penis, puteți!

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 16 elemente
Afișează 1 - 12 din 16 elemente

Inelele vibratoare pentru penis: mici ajutoare care pot face multe!

 

Inelele pentru penis sau inelele pentru penis au multe avantaje în sine: Inelele de penis sunt plasate fie direct în spatele glandului ca inel de gland, fie mai jos pe axul penisului sau simultan în jurul testiculelor(inel de testicule) și astfel fac ca sângele să iasă mai încet din penis. Inelele pentru penis din gama noastră asigură astfel o erecție mai lungă, un penis mai tare și, de asemenea, un orgasm întârziat. Pe lângă inelele de penis de toate formele și materialele, există și inele de penis cu vibrații care vă răsfață partenerul în timpul sexului. Bineînțeles, un inel de penis cu vibrație poate fi, de asemenea, pur și simplu întors pentru a stimula intensiv testiculele!

 

Ce inel de penis cu vibrație este potrivit pentru mine?

 

Inelele pentru cocoș cu un vibrator mic sau scurt permit o penetrare profundă, în timp ce inelele pentru cocoș cu vibratoare mari nu permit un contact atât de strâns cu corpul și, prin urmare, stimulează clitorisul pe o perioadă lungă de timp. Cele mai multe inele de cocoș cu vibrator sunt fabricate din silicon și, prin urmare, sunt foarte elastice, ceea ce le face deosebit de practice pentru începători. Dacă doriți o senzație mai strânsă, ar trebui să optați pentru un inel de penis cu vibrator mai lat și, prin urmare, mai stabil. Inelele vibratoare pentru penis sunt adesea echipate cu un vibrator bullet detașabil, care este un vibrator deosebit de mic și puternic, ideal și pentru preludiu.

 

Cumpărați inele vibratoare pentru penis online de la MEO

 

Inelele vibratoare pentru penis de la MEO sunt distractive pentru a alege! Avem inelul de penis vibrator potrivit pentru fiecare!