De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Dildo de sticlă

Buletin informativ

Dildo de sticlă 

Cumpărați dildo de sticlă online - la MEO veți găsi o selecție elegantă de dildo de sticlă și jucării sexuale din sticlă.

Afișează 1 - 8 din 8 elemente
Afișează 1 - 8 din 8 elemente

Dildo-uri de sticlă: Tot ce trebuie să știți

Dildo-urile din sticlă sau dildo-urile din sticlă disponibile pe internet sunt fabricate din sticlă, cuarț sau cristal incasabil. Sticla incasabilă folosită la fabricarea jucăriilor sexuale este un material extrem de senzual, se simte confortabil și neted. Dildo-urile din sticlă, dopurile din sticlă, ouăle din sticlă de jad sunt exemple de jucării sexuale de lux, liniile sunt mai curbate, mai rafinate, atât de mult încât seamănă cu adevărate obiecte de design! Unul dintre cele mai importante avantaje ale dildo-urilor din sticlă este longevitatea lor. Dacă aveți grijă de ele, vor dura o viață întreagă!

Sticla este, de asemenea, hipoalergenică și poate fi folosită cu toate tipurile de lubrifianți: Apă, silicon, lubrifianți pe bază de ulei. Toate jucăriile sexuale din sticlă sunt 100% non-poroase, ceea ce înseamnă că nu vor absorbi contaminanți și nu vor reține praful. Dacă cumpărați un dildo din sticlă online, asigurați-vă că sticla este fabricată din borosilicat de calitate medicală, un tip de cristal care nu conține plumb.

La MEO, veți găsi dildo-uri din sticlă de înaltă calitate, care sunt și mai fine și mai sigure. Alegeți diametrul dildo-ului de sticlă care se potrivește cel mai bine corpului dvs. pentru a vă spori plăcerea. Va dura o veșnicie.

Dildo: Diferența dintre dildo de sticlă și dildo de silicon

Un dildo de silicon este cu siguranță o jucărie sexuală populară și este preferat de multe femei, mai ales dacă este un dildo realist. Dacă nu dețineți încă un dildo de sticlă, acum este momentul să încercați o experiență de penetrare intensă, dură și unică. Aceste jucării sexuale unisex pot fi folosite atât de bărbați, cât și de femei! Pentru mulți, ideea de a glisa un dildo de sticlă în corpul lor este greu de imaginat. Cele mai frecvente întrebări sunt: "Ce se întâmplă dacă se sparge?" "Sunt cu adevărat incasabile?" Dar dildo-urile din sticlă sunt al naibii de sigure, deoarece sunt fabricate din Pyrex, un material robust, cunoscut pentru că rezistă la fluctuațiile de temperatură și are un coeficient de dilatare scăzut. Pyrex-ul asigură faptul că vibratorul de sticlă rămâne stabil în timpul sexului anal și vaginal. Sticla este un material mai ușor de curățat decât siliconul medical. Ambele sunt materiale neporoase, dar sticla este mai igienică și, prin urmare, deosebit de potrivită. Dildo-urile din silicon au cu siguranță avantajul flexibilității, în timp ce sticla este un material foarte dur și inflexibil. Așadar, dacă preferați să folosiți jucării sexuale flexibile care se mișcă odată cu corpul dumneavoastră, sticla s-ar putea să nu fie potrivită, dar dacă vă place penetrarea puternică, sticla este excelentă. De asemenea, dildo-ul din sticlă poate fi folosit de persoanele care sunt alergice la silicoane sau la siliconul medical din jucăriile sexuale.

Cum se folosesc dildo-urile din sticlă: joc erotic latemperatură

Dildo-urile din sticlă pot fi încălzite în apă fierbinte sau răcite cu gheață pentru jocul erotic în doi. Dacă ești o persoană care se excită la fluctuațiile de temperatură, jucăriile sexuale din sticlă sunt extrem de utile pentru sex, deoarece pot rezista la temperaturi extreme! Încălzește-ți jucăria sexuală din sticlă într-un bol cu apă fierbinte, nu clocotită, sau răcește-o, dar nu o pune în congelator, cel mult poți să o încerci în frigider pentru câteva minute. Înainte de a folosi un dildo de sticlă în părțile tale intime, fă un test de temperatură pe antebraț pentru a te asigura că nu este prea cald sau prea rece - nu uita că mucoasele vaginale și anale sunt foarte sensibile!

Sex la duș sau în baie cu dildo de sticlă

Sticla este, de asemenea, excelentă pentru masturbare sau sex la duș, care necesită un lubrifiant din silicon care nu se spală cu apă, deoarece nu este solubil în apă. Și tocmai pentru că poți folosi mult lubrifiant cu silicon pe jucăriile sexuale, sexul sub duș cu un dildo de sticlă este mai bun. Avertismente: Aveți grijă să nu-l scăpați în cadă sau pe orice altă suprafață dură, deoarece se poate sparge ușor, ceea ce înseamnă că nu mai poate fi introdus în siguranță în corpul dumneavoastră.