De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Dildo-uri și dopuri anale

Buletin informativ

Dildo-uri și dopuri anale 

Bine ați venit la MEO, magazinul dvs. pentru tot ce ține de dildo-uri și dopuri anale! Oferim o gamă largă de dildo-uri și dopuri anale de diferite mărimi, forme și materiale pentru a se potrivi tuturor gusturilor și nivelurilor de experiență. Fie că sunteți începător sau utilizator avansat, veți găsi ceea ce căutați aici!

Subcategorii

 • Accesorii extinse și inovatoare pentru dildo-uri, butt plugs și jucării sexuale cu adaptoare de sistem pentru Vac-U-Lock, Hunglock, Hung System, Fucktools sau HiSmith.

 • Noua generație Realistic Dildo 3.0 - Acest penis este gata când ești tu!

  Un dildo realist modern de generație 3.0 este mai bun decât un penis real. Arată ca unul real, se simte ca unul real și este gata oricând ești tu.

 • Dildo-uri clasice, dildo-uri mici, dildo-uri anale, dildo-uri mari, dildo-uri XXL, dildo-uri pentru animale și multe altele pentru o plăcere fără compromisuri.

 • Un dildo dublu umple extrem de bine toate orificiile. Sexul cu un dildo dublu este de două ori mai distractiv, aduce un nou impuls și mai multă varietate în viața ta sexuală.

 • Bucură-te de orgasme anale, singur sau în cuplu, cu un plug anal. Experimentați senzații glorioase ca niciodată până acum cu un butt plug în interiorul dumneavoastră.

 • Dopurile anale și dildo-urile gonflabile garantează senzații uluitoare, deoarece senzația de a fi complet umplut de un dildo gonflabil sau butt plug este de nedescris.

 • Fiecare human pup are nevoie de o sculă frumoasă pe care să o agite. Iată cea mai mare selecție de bujori de fund puppy și dopuri anale cu coadă.

 • Materialul deosebit de flexibil al dildourilor lungi DEEP'R vă oferă o varietate de opțiuni creative pentru un antrenament anal profund, fie că sunteți singur sau cu un partener. Bucurați-vă de plăcerea extrem de plină, de întindere și simțiți centimetru după centimetru dildo-urile mari DEEP'R în adâncul dumneavoastră.

 • Dildo-urile Crackstuffers sunt cea mai bună alegere pentru experții anali experimentați. Toate dimensiunile și modelele sunt disponibile imediat la prețuri senzațional de mici.

 • Cumpărați dildo de sticlă online - la MEO veți găsi o selecție elegantă de dildo de sticlă și jucării sexuale din sticlă.

 • Dopurile de lux cu cristal de la MEO sunt bijuterii prețioase și strălucesc ca niște adevărate bijuterii! Cu piatra cu sclipici inserată, un astfel de plug anal oferă varietate în timpul sexului.

 • Forme extreme, mărimi perfect coordonate pentru începători, avansați și profesioniști, precum și nunațe stimulatoare pe suprafață. Și un material minunat care este suficient de stabil și flexibil în același timp, astfel încât să puteți simți Sextoy Bubble exact în locurile potrivite, adânc în interiorul dumneavoastră!

 • Fiecare Sinnovator animal dildo sau butt plug este rezultatul unei imaginații creative și își începe călătoria cu o idee simplă care este dezvoltată cu dragoste într-un produs final fantastic.

 • Aici veți găsi o gamă largă de packer în diferite dimensiuni și culori pentru a satisface nevoile dumneavoastră individuale. Oferim transport rapid și discret, astfel încât să vă puteți bucura de packer în cel mai scurt timp. Comandați online acum și experimentați libertatea pe care o meritați!


Bine ați venit la MEO, magazinul dvs. pentru tot ce ține de dildo-uri și dopuri anale! Oferim o gamă largă de dildo-uri și butt plugs de diferite dimensiuni, forme și materiale pentru a se potrivi tuturor gusturilor și nivelurilor de experiență. Fie că sunteți începător sau utilizator avansat, veți găsi aici ceea ce căutați!

La MEO, punem mare preț pe calitate, siguranță și discreție, motiv pentru care ne procurăm produsele exclusiv de la mărci și producători renumiți. Oferim, de asemenea, transport discret pentru a vă proteja intimitatea.

Echipa noastră prietenoasă de servicii pentru clienți este întotdeauna disponibilă pentru a răspunde la orice întrebări sau nelămuriri pe care le puteți avea. Suntem dedicați să vă oferim o experiență de cumpărare fără probleme și să punem satisfacția dvs. pe primul loc.

Răsfoiți selecția noastră de dildo-uri și butt plugs și găsiți jucăria sexuală perfectă pentru plăcerea dvs. La MEO vă puteți trăi fanteziile cu încredere și ușurință. Cumpărați acum și experimentați o nouă dimensiune a sexualității dumneavoastră!


Dopuri de fund și dildo-uri în sex shop-ul nostru

Această categorie include dopuri de fund cu un diametru de până la 30 cm. Nu aveți nevoie de un permis de armă pentru asta, dar aveți nevoie de multă experiență cu butt plugs mari. Dar și pentru cei care vor să încerce o dată dildo-urile mari, avem dildo-uri pentru începători și butt plug-uri de dimensiuni mici. Sexul anal și jucăriile anale necesită anumite condiții de bază și, bineînțeles, mult lubrifiant. Ghidul nostru despre sexul anal vă va aduce un pic mai aproape de plăcerea cu jucării sexuale anale. Pentru dopurile anale mari, vă recomandăm și spray-ul nostru Anal Relaxing Spray Extremeo, care relaxează anusul și permite astfel introducerea jucăriilor sexuale cu diametru mare. Veți găsi produse de la producători precum MEO, Doc Johnson, TSX, Creative Mouldings, Oxballs, Mister-B, Titanmen, Diogol, Domestic Partner și mulți alții.

Pluguri anale și dildo-uri pentru bărbați și pentru femei

Unul dintre cele mai importante lucruri pe calea unei vieți sexuale împlinite este cu siguranță varietatea. Acest lucru nu înseamnă doar poziții diferite în timpul sexului, ci și utilizarea jucăriilor sexuale. Ceea ce acum câțiva ani era aproape un subiect tabu și avea loc doar în spatele ușilor închise ale dormitorului este complet normal astăzi. Cu diferite jucării sexuale, cum ar fi dopurile de fund, vă puteți trăi preferințele erotice și puteți experimenta sexul din nou în fiecare zi.

Dildoss pentru femei și bărbați. Avem câte ceva pentru toată lumea!

Sexul anal este, de asemenea, o variantă firească a sexului în zilele noastre. Stimularea anusului se poate face excelent cu ajutorul dildo-urilor. Acestea sunt folosite atât de cuplurile heterosexuale, cât și de cele homosexuale. Acestea pot fi folosite pentru a întinde ușor anusul, ceea ce poate duce la și mai multă plăcere în timpul sexului. În funcție de cât de mult doriți ca anusul să fie întins, există dopuri anale de diferite dimensiuni sau dildo-uri și butt plugs pe care le puteți umfla până la dimensiunea dorită.

Dildo-urile și butt plugs-urile noastre sunt disponibile:

* de la mic la foarte mare (XXXL)
* gonflabile sau gonflabile
* în diferite culori
* fabricate din diferite materiale
* netede, cu nasturi sau similare

Gama de la MEO este foarte mare și versatilă. Dildo-urile și dopurile noastre de fund sunt disponibile în toate culorile imaginabile. În plus, clientul poate comanda dopuri anale realizate din sticlă, cauciuc, silicon, gelatină sau chiar metal.

Desigur, utilizarea unei astfel de jucării sexuale trebuie făcută cu multă sensibilitate. Nu strică să comandați în același timp și lubrifiantul potrivit de la MEO. Apoi, când veți încorpora utilizarea acestuia în timpul sexului (solo sau în cuplu), veți simți un sentiment de satisfacție cu totul nou. O jucărie sexuală poate fi folosită pentru a preîntinde anusul, astfel încât actul sexual anal ulterior să nu provoace durere. Desigur, puteți, de asemenea, să întindeți pur și simplu anusul în voie, deoarece pentru multe femei, dar și pentru bărbați, acest lucru înseamnă că plăcerea sexuală crește considerabil. Dar pentru cei care sunt pasionați de BDSM sau Sadomaso, un astfel de butt plug ar putea fi cunoscut și ca o metodă de pedeapsă.

Mult mai mult decât un dildo!

Desigur, ați putea folosi și un vibrator convențional pentru sexul anal, dar asta este departe de a fi același lucru. Ceea ce este deosebit la butt plugs este forma specială, astfel încât poate fi introdus și folosit ușor și fără durere. În plus, unul butt plug este rotunjit la capătul cu care se introduce. Celălalt capăt, pe de altă parte, este foarte lat, astfel încât butt plug nu poate dispărea complet în fund, pentru că asta ar putea duce eventual la probleme. În acest fel, butt plug poate fi îndepărtat cu ușurință prin împingerea sau scoaterea capătului plugului. Doar în cazul modelului gonflabil trebuie să vă asigurați în prealabil că butt plug sau dildo-ul pierde din nou aer și devine atât de mic încât poate fi scos cu ușurință.

Dacă doriți să simțiți butt plug în interiorul dumneavoastră pentru mai mult timp, îl puteți lăsa introdus cât doriți. Acest lucru se datorează faptului că forma plugului sau a dildo-ului face posibil ca dildo-ul sau butt plug să stea în anus ca un dop, ca să spunem așa (de aceea se numește adesea butt plug). Acest lucru exersează, de asemenea, mușchiul anal, ceea ce poate face ca sexul anal să fie mai puțin dureros și chiar mai plăcut.

Cel mai important lucru în cazul dopurilor anale și al dildo-urilor, ca și în cazul oricărei jucării sexuale, este că trebuie să fie distractiv și să ofere plăcere. Nu contează dacă folosești un dildo sau butt plug singur sau dacă îl incluzi în actul sexual cu partenerul tău.

Bineînțeles, toate dopurile anale și dildo-urile, indiferent de materialul din care sunt fabricate, sunt ușor de curățat. Dacă doriți să fiți în siguranță din punct de vedere igienic, puteți, desigur, să puneți un prezervativ pe dildo sau butt plug sau să folosiți spray-ul nostru VERYCLEAN. Pentru și mai multă varietate, puteți comanda diferite modele de la MEO.