De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Jucării TENGA

Buletin informativ

Jucării TENGA 

Cele mai noi masturbatoare Tenga promit orgasme uluitoare și fac inimile bărbaților să bată mai repede! Fie că sunteți singur sau cu partenerul, jucăriile Tenga vă îmbogățesc viața sexuală.

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 20 elemente
Afișează 1 - 12 din 20 elemente

Un masturbator Tenga vă garantează un orgasm extrem și înlocuiește "vechea și buna muncă manuală" atunci când vă masturbați.

 

Celebrele ouă Tenga sau ce a fost mai întâi: oul sau găina?

 

Eterna întrebare. Dar un lucru știm cu siguranță: când vine vorba de ouă pentru masturbare, Tenga a fost primul. Dacă sunteți aici, la magazinul Tenga de la MEO, probabil că ați auzit de ele, dar dacă nu, citiți mai departe și vă vom spune totul despre ouăle Tenga și despre toate celelalte produse minunate ale companiei japoneze.

 

Tenga produce o gamă largă de jucării sexuale, în principal masturbatoare, pe care le puteți găsi în magazinul online pentru adulți MEO. Tenga a fost fondată în 2005 de japonezul Koichi Matsumoto. Matsumoto este un antreprenor talentat și creativ care în copilărie își petrecea toată ziua pictând, desenând și dezmembrând obiectele din jurul său. "Notele mele la arte și meserii au fost întotdeauna cele mai bune", a declarat el într-un interviu. După ce băiatul a finalizat o ucenicie la unul tehnic, a început să tuneze supermașini și să demonteze mașini de epocă. Salariul era atât de prost plătit încât a fost nevoit chiar să doarmă în mașină sau pe podea în casa unui prieten pentru o vreme. După ce tânărul Koichi a terminat o ucenicie ca mecanic auto, a început să tuneze mașini și să se ocupe de mașini de epocă. Cu toate acestea, salariul era atât de îngrozitor de prost încât a fost nevoit să doarmă în mașină sau pe podea în casa unui prieten pentru o perioadă de timp. Apoi și-a schimbat slujba și a găsit un loc de muncă ca vânzător de mașini de ocazie. În curând a devenit cel mai bun vânzător de la reprezentanță. "Salariul, comisioanele, bonusurile și toate celelalte indemnizații speciale ca vânzător de top erau grozave, iar viața mea a început în sfârșit să se stabilizeze. Dar tot nu puteam scăpa de acel sentiment ciudat din interiorul meu. Era distractiv să vinzi mașini, dar încă mai simțeam nevoia să fiu creativ." Singura problemă era că habar nu avea cum să fie creativ.

 

Matsumoto era foarte hotărât să își înceapă propria afacere, așa că a analizat piața japoneză și nevoile acesteia. În timpul liber, s-a uitat la o mare varietate de produse și, dintr-o dată, și-a dat seama că jucăriile sexuale care existau deja îl făceau să simtă o anumită neliniște. "Era din cauză că produsele nu îmi ofereau siguranță sau încredere", relatează el. Totuși, un lucru era clar pentru el: bărbații se satisfac singuri și este cu siguranță nesănătos să îți sufoci propriul apetit sexual. De ce produsele care ar trebui să satisfacă această nevoie ne fac să ne simțim nesiguri? O singură privire i-a fost suficientă pentru a-și da seama că ar putea fi introduse multe îmbunătățiri. Avea o ocazie unică și extraordinară de a dezvolta ceva cu adevărat revoluționar.

 

Cu toate acestea, după ce a dezvoltat nenumărate prototipuri, și când deja se lupta din punct de vedere economic, în cele din urmă a venit ocazia. A lansat diferite masturbatoare Tenga Original Cup, Cupa cu vid, Cupa cu tub moale, Cupa cu cap rulant, Cupa cu două găuri și, bineînțeles, Cupa cu pernă de aer. În primul an, a vândut deja peste un milion de masturbatoare. Da, ați citit bine - mai mult de un MILION de masturbatoare Tenga într-un singur an! Aceasta a fost o realizare antreprenorială în acest segment de piață cum nu se mai văzuse până atunci.

 

Odată cu succesul vânzărilor au apărut și interesul și ofertele internaționale. Numeroase companii din multe țări au abordat Tenga pentru a comercializa aceste masturbatoare noi. În anii care au urmat, Tenga, care la acea vreme producea fără îndoială cele mai bune masturbatoare pentru bărbați, a lansat peste 20 de produse noi și nenumărate linii de produse, plasându-se în vârful absolut al lumii plăcerii masculine. Principiul său etern: Forma urmează fantezia!

 

Tenga, cu siguranță liderul mondial în materie de masturbatoare masculine!

 

În prezent, compania Tenga este lider mondial în dezvoltarea de masturbatoare pentru bărbați și, deși toate produsele sale au un mare succes, Tenga a dobândit faima internațională datorită celebrelor ouă Tenga. Și pe bună dreptate. O jucărie cu o surpriză în interior. Diferite culori, texturi, forme și niveluri de duritate, astfel încât să poți alege în funcție de gustul tău. Oul surpriză excitat pentru adulți. Amestecul de funcționalitate, originalitate și design este convingător!

 

Dacă te uiți mai atent la marca Tenga, vei descoperi că Tenga este mult mai mult decât o companie de jucării sexuale. Tenga reprezintă un stil de viață și un mod modern de a relaționa cu tine însuți și cu ceilalți

 

Cel mai bun masturbator pentru bărbați sau produsele Tenga pentru plăcerea masculină:

 

Vă explicăm aici, la MEO, minunata gamă de plăceri pe care Tenga ne-o oferă prin diferitele sale linii de produse, perfect adaptate nevoilor și gusturilor fiecărui bărbat în materie de masturbare.

 

La ce vă puteți aștepta de la seria Tenga Cup?

 

Simplitatea despre care am vorbit a existat încă de la începutul ideii Tenga și o putem vedea și acum în primele produse lansate de Tenga - cele cinci Cupe Tenga originale. Acestea sunt jucării de unică folosință care oferă diferite funcționalități și sunt ideale pentru începători. Cupa Original Vacuum, cunoscută și sub numele de "Deep Throat", este masturbatorul clasic de la Tenga. Cu toate acestea, nu ar trebui să credeți că este învechit.

 

Echipat cu un mecanism foarte special, structura este formată dintr-un număr infinit de nuielușe și valuri. La fel ca toate cupele originale, cu excepția Cupei cu două găuri, care poate fi folosită chiar și pe ambele părți, Cupa Tenga Vacuum are un tampon special din poliuretan care reține lubrifiantul și îl dispersează imediat după ce penisul este introdus. Acest lucru înseamnă că nici folosirea unui prezervativ și nici încercarea de a ejacula în afara produsului nu ar prelungi durata de viață a acestuia, deoarece lubrifiantul este deja distribuit în interiorul Tenga Sextoy, ceea ce duce la deteriorarea materialului. Așadar, nu complicați lucrurile - deschideți capacul, introduceți penisul și.... bucurați-vă până la orgasm.

 

Cu ajutorul cupei Soft Tube Cup, puteți regla presiunea în mod individual imediat ce începeți să vă masturbați. Corpul său, în formă de sticlă, vă permite să strângeți, să eliberați, să masați sau să vă mângâiați penisul. Sunteți în căutarea unor senzații de 360 de grade? Iată unde le veți obține. Cupa Rolling Head Cup! Ceea ce diferențiază această cupă Tenga Cup de restul este corpul său flexibil, care îți permite să efectuezi toate mișcările imaginabile. Mișcări de rostogolire, înainte, înapoi, de la stânga la dreapta și viceversa... Sună bine, nu-i așa?

 

După cum am menționat deja, Cupa Double Hole este singura dintre cele cinci cupe tanga originale care poate fi folosită chiar și pe ambele părți. De ce? Pentru că a fost concepută cu două deschideri complet separate care permit două senzații diferite. Preferați ceva tandru sau ceva mai ferm? Mișcă-ți încheietura mâinii și alege singur. Nu în ultimul rând, Tenga prezintă Cupa Air Cushion - primul masturbator din lume cu un design de pernă de aer și 24 de camere de aer.

 

În acest moment nu trebuie să treacă neobservat faptul că Tenga oferă, de asemenea, o linie Ultra Size a cupei originale Tenga Cups, deoarece compania s-a gândit cu adevărat la toți bărbații. Aceeași jucărie sexuală, dar mai mare și cu un efect de aspirație mai puternic pentru cea mai mare plăcere.

 

Compania din Japonia este angajată în favoarea sănătății sexuale și a dreptului fiecărui bărbat de a trăi așa cum își dorește, adică fără rușine și fără constrângere. Din acest motiv, Tenga a lansat în fiecare an, de mai mulți ani, cu ocazia LGTBI Pride, o Cupa Tenga specială. Tenga se străduiește să îmbunătățească masturbarea de la an la an, dar nu exclusiv pentru propriul profit. O parte din încasările obținute din vânzarea acestor produse colorate merge către organizații care sprijină minoritățile sexuale. Wow!

 

Celebrul ou Tenga, celebrul ou Tenga! La ce ar trebui să te uiți când cumperi un Tenga Egg? Aici, la MEO, veți primi sfaturi de cumpărare, veți afla care sunt diferențele și care sunt criteriile de alegere.

 

Să ne întoarcem la celebrele ouă de masturbare, Ouăle Tenga, pentru a explica de ce au devenit un adevărat atu pentru bărbații din întreaga lume. De asemenea, vom aborda caracteristicile diferitelor Tenga Eggs pe care Tenga le oferă astăzi. Pe lângă edițiile speciale și colaborările cu alte mărci, puteți alege între diferite varietăți de Tenga Eggs. Tenga vă oferă două serii diferite: "Regular", cu stimulare standard, modelele Wavy, Clicker, Spider, Twister, Stepper și Silky și seria "Strong", modelele Thunder, Crater, Misty, Cloudy, Shiny și Surfer, șase ouă pentru cei mai experimentali dintre voi.

 

Acest lucru înseamnă că vă puteți bucura de senzații mai moi cu șase ouă standard, în timp ce linia "Hard" este pentru cei care preferă o textură mai intensă și mai puternică. Fiecare Tenga Egg are, de asemenea, o culoare și o formă diferită. Vreți să aflați un secret? Uită-te bine la contururile desenate pe suprafață, pentru că le vei simți pe penisul tău după ce vei expune Tenga Egg.

 

Produsul principal Tenga are câteva caracteristici comune tuturor modelelor. Nu ești sigur dacă Tenga Egg se va potrivi penisului tău? Îți putem pune capăt îngrijorărilor: DA, pentru că sunt fabricate din elastomer, un material extrem de elastic care se poate adapta la orice dimensiune a penisului și se simte moale, sexy și umed. Este bine de știut: Bilele sunt pentru o singură utilizare și vin cu o pungă de lubrifiant. Așadar, tot ce ai nevoie pentru sex solo este deja inclus.

 

Tenga Egg este de mărimea unui ou real, așa că îl poți lua oriunde. Cum funcționează mai exact? Scoateți ambalajul, deschideți-l, scoateți lubrifiantul și umeziți interiorul și exteriorul oului. Tot ce trebuie să faci acum este să îl pui pe penis și să îl miști în sus și în jos. Foarte simplu, dar incredibil de excitant!

 

Dacă ți-a plăcut primul Tenga Egg, atunci trebuie neapărat să încerci întreaga gamă de Tenga Eggs. Există ouă mai strâmte, cu valuri, precum Tenga Egg Wavy; cu textură de plasă; cu fire întrepătrunse care simulează sexul oral, precum Tenga Egg Silky; și chiar cu efect rece, precum Tenga Egg Cool.

 

Care este cel mai bun masturbator de ouă de la Tenga?

 

Asta depinde de fapt de gustul tău personal. Ar trebui să le încerci pe toate pentru a afla care este cel mai bun masturbator cu ou de la Tenga. Dar dacă te întrebi de unde să cumperi masturbatoare Tenga Egg, te putem ajuta, totuși, pentru că poți găsi aproape toate modelele aici, în sex shop-ul MEO.

 

Vreți să oferiți cuiva un tratament special cu un Tenga? Un ou Tenga nu este doar un cadou minunat pentru Paște!

 

Dacă mergi la o petrecere și nu știi ce să dăruiești, poate că noi îți putem da câteva idei. Ce părere ai despre un coș cu ouă? Pentru că Tenga îți oferă un set de șase ouă Tenga diferite. Problema este că, probabil, va trebui să cauți un nou cadou, deoarece ai chef să păstrezi toate cele 6 ouă sexuale pentru tine.

 

Masturbatorul Tenga Air-Tech incredibil de grozav, cu o durată de viață lungă, de la Tenga Air-Tech

 

Cauți senzațiile cu totul speciale pe care doar o jucărie sexuală Tenga ți le poate oferi și, de asemenea, vrei ca jucăria ta sexuală preferată să dureze mai mult? Atunci masturbatorul Air-Tech este alegerea potrivită pentru tine. Diferitele modele au o structură Air Flow uimitoare care permite aerului să iasă în timpul introducerii penisului, creând un efect de vid care te va catapulta în raiul orgasmului, pe nouă nori! În plus, un design în formă de clepsidră asigură o prindere confortabilă. Alege intensitatea și fermitatea care ți se potrivește cel mai bine dintre diferitele modele Air-Tech.

 

Dacă doriți să reglați individual presiunea și dimensiunea jucăriei sexuale, Air-Tech Twist ar putea fi cea mai bună soluție pentru dvs. Poți răsuci masturbatorul Air-Tech Twist de până la 5 ori, iar fiecare răsucire crește presiunea asupra penisului tău. Așadar, cu masturbatorul Air-Tech Twist, vei avea cinci jucării sexuale într-una singură!

 

Vrei să știi care este cel mai bun lucru la un masturbator Air-Tech?

 

Toate modelele pot fi refolosite de câte ori doriți. Vă puteți bucura de ele aproape la infinit. Da, ați citit bine. Condiția prealabilă, desigur, este o igienă regulată. Curățați masturbatorul Tenga după fiecare utilizare cu apă caldă, săpun blând sau cu detergentul nostru pentru jucării VERYCLEAN și lăsați-le să se usuce după ce ați atins punctul culminant. Vă promitem că Air Tech by Tenga este unul dintre cele mai bune masturbatoare masculine pe care le veți încerca vreodată.

 

Cum se utilizează masturbatorul Tenga Air-Tech?

 

Este foarte ușor de folosit. Îndepărtați mai întâi ambalajul care protejează manșonul din polipropilenă; deschideți masturbatorul trăgând de capac; folosiți suficient lubrifiant la punctul de inserție, în interiorul căptușelii și pe penis. Înainte de a introduce penisul, asigurați-vă că ați îndepărtat autocolantul care se află pe gaura de aer din partea superioară a manșonului.

 

Dacă doriți să vă bucurați de efectul unui aspirator manual, tot ce trebuie să faceți este să acoperiți gaura de aer cu degetele, în funcție de intensitatea de aspirare dorită. Sau sunteți unul dintre cei care preferă să se scutească de probleme? Dacă acesta este cazul tău, alege masturbatorul Tenga Air-Tech VC. Acest model este compatibil cu regulatorul electronic de vid. Puneți-l în masturbatorul dvs. și dați-i drumul!

 

Ce face ca masturbatorul Tenga Flip să fie atât de special?

 

Ce este mai exact un Tenga Flip? Masturbatorul Tenga Flip este un masturbator masculin cu un sistem unic, ușor de deschis. La fel ca în cazul oricărei linii de jucării sexuale, Tenga a conceput mai mult de un model de Flip pentru fiecare tip de bărbat. Tenga Flip Hole este poate cel mai cunoscut. Deschideți masturbatorul prin îndepărtarea închizătoarei și controlați intensitatea cu ajutorul panoului de control cu 3 butoane pentru a stimula partea dorită a penisului (rădăcina, axul sau glandul). Fiind un model de top, Tenga a dezvoltat chiar și vibrația electronică Flip Zero. Acesta apasă, vibrează și se adaptează perfect la penisul tău. Acest nou masturbator, la fel ca și predecesorii săi, poate fi deschis prin răsturnare pentru a facilita aplicarea lubrifiantului și curățarea masturbatorului. Ceea ce este deosebit de grozav este faptul că toate modelele Tenga Flip sunt reutilizabile. După ce ați stropit, curățați-l cu apă caldă și cu detergentul nostru pentru jucării VERYCLEAN, astfel încât să-l puteți folosi data viitoare cu toată liniștea.

 

În gama Tenga Flip, veți găsi masturbatorul Tenga Hole, Flip Zero și Flip Orb. Trebuie să știi că unul dintre masturbatoarele Flip 0 are și o funcție de vibrație. Sau credeai că vibratoarele pentru bărbați nu există? Nu există nimic la care Tenga să nu se fi gândit. Trebuie să reții că dacă texturile puternice sunt pasiunea ta, ar trebui să te orientezi către modelele negre. De ce? Pentru că sunt special concepute pentru tipurile de joc mai dure în timpul sexului solo.

 

Și ce îl face pe masturbatorul Tenga Spinner atât de special?

 

Îți place textura foarte specială a bilelor Tenga și vrei să te bucuri de ele de mai multe ori ca jucărie reutilizabilă? Atunci avem masturbatorul perfect pentru tine: așa-numitul Tenga Spinner. Vreți să știți de ce? Nu numai că acest masturbator de la Tenga este un masturbator reutilizabil, ușor de curățat cu apă caldă și spray VERYCLEAN, dar se bazează și pe un design care îți permite să îl rotești pe axa sa, deci nu doar în sus și în jos, ca în cazul bunului și vechiului "hand job". Texturile sale diferite vă vor oferi senzații uluitoare. Ca întotdeauna, Tenga a dezvoltat diferite modele pentru a vă spori plăcerea și pentru a vă face alegerea mai dificilă. În total, există trei versiuni din care puteți alege, cu diametre, forme și durități diferite.

 

Tenga Spinner Tetra are o suprafață cu un interior deosebit de moale pentru o masturbare plăcută. Fabricat din elastomer, cu o adâncime de inserție de 16,9 cm și o lățime de inserție de 5,1 cm, acest masturbator se adaptează perfect la orice dimensiune a penisului.

 

Din familia Spinner face parte și Tenga Spinner Hexa, care a fost dotat cu un efect extraordinar de spirală care se rotește în jurul penisului atunci când acesta se află în interiorul masturbatorului. Cu un diametru mai mic și un design interior care constă în suprafețe hexagonale cu o suprafață mai fermă, puteți experimenta și mai multe senzații.

 

Doriți să păstrați efectul de spirală, dar să vă bucurați de masturbare cu o textură mai dură? O vei găsi la Tenga! Modelul se numește Tenga Spinner Shell. Cu o structură interioară formată din emisfere solide și cu cel mai îngust diametru din întreaga gamă, acest masturbator oferă o stimulare puternică.

 

Un nou model Tenga? Două dintre ele! Și masturbatorul Tengo Geo este pentru tine? Și tu cum folosești masturbatorul Glacier sau Coral de la Tenga?

 

Folosirea masturbatorului Tenga Geo pentru bărbați este extrem de excitantă! Împingeți structura decorativă spre interior și aplicați puțin lubrifiant Aquameo pe deschidere și în masturbatorul Geo Glacier. Apoi alunecați înăuntru și bucurați-vă de interiorul incitant! Masturbatorul îți masează intens penisul cu structura sa canelată. Designul se bazează pe forme și structuri care există și în natură pentru a vă oferi o stimulare uluitoare.

 

Este ușor de utilizat: deschideți carcasa Tenga Geo, turnați o cantitate generoasă de lubrifiant Aquameo la intrare și în canal. Materialul moale se adaptează rapid la temperatura corpului în timpul masturbării. După utilizare, clătiți sub jet de apă din interior și exterior pentru a curăța. Scuturați apa rămasă și uscați-vă prin tamponare. Apoi întoarceți masturbatorul pe dos, astfel încât partea cu textură să fie în exterior. Așezați-l pe suport pentru a se usca timp de câteva ore, fără a pune capacul. După uscare, capacul poate fi pus. Vă rugăm să folosiți masturbatoarele Tenga Geo numai cu lubrifianți pe bază de apă, cum ar fi Aquameo

 

Astfel încât să alunece rece! Ce lubrifiant ar trebui să folosesc cu un Ou Tenga sau cu un Masturbator Tenga?

 

Pentru o experiență cât mai plăcută, asigurați-vă că puneți mult lubrifiant în masturbatorul Tenga înainte de fiecare utilizare. Fiecare produs nou pe care îl cumpărați vine cu o mostră de lubrifiant de la Tenga. Masturbatoarele Tenga Egg și cupa Tenga Original sunt concepute pentru o singură utilizare, astfel încât lubrifiantul furnizat este suficient. Pentru masturbatoarele reutilizabile, ar trebui să folosiți lubrifiantul nostru Aquameo solubil în apă! Lubrifiantul MEO Aquameo este solubil în apă, adică pe bază de apă, și a fost dezvoltat special pentru masturbatoare și jucării sexuale. Aquameo nu vă deteriorează masturbatorul, îi menține textura și facilitează introducerea penisului și oferă mai multă distracție în timpul sexului solo.

 

Sexy, erotic și cald! Ce este mai exact încălzitorul de găuri Tenga?

 

Masturbarea nu a fost niciodată atât de plăcută. Cu Tenga Hole Warmer vă puteți încălzi masturbatorul la temperatura corpului pentru a obține o senzație mai naturală în timpul masturbării. Este o tijă de încălzire pentru încălzirea jucăriilor de masturbare și poate fi folosită de până la 30 de ori. Nu trebuie decât să îndoiți lama metalică a Tenga Hole Warmer și să o introduceți în masturbatorul ales de dvs. După doar o perioadă scurtă de timp, jucăria dvs. va fi la o temperatură plăcută pentru o experiență de plăcere și mai reală.

 

Igiena este o necesitate! Cum îmi curăț jucăria sexuală Tenga?

 

Petreceți MAI mult timp jucându-vă și mai puțin timp curățând! Pur și simplu pulverizați Toycleaner-ul nostru VERYCLEAN pe masturbatorul dumneavoastră Tenga , lăsați-l să se usuce și începeți să vă jucați din nou! Spray-ul igienic VERYCLEAN 2.0 de la MEO este deosebit de potrivit pentru curățarea eficientă a masturbatoarelor dumneavoastră. VERYCLEAN 2.0 este un spray de curățare care se aplică prin pulverizare și este deosebit de potrivit pentru curățarea și întreținerea masturbatoarelor Tenga și a altor jucării erotice. VERYCLEAN 2.0 este un detergent pentru jucării și curăță mâinile, suprafețele, instrumentele și jucăriile sexuale. Compatibilitatea versatilă a materialelor face ca VERYCLEAN 2.0 să fie un detergent pentru SexToy cu aplicabilitate universală.