De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Dildo-uri

Buletin informativ

Dildo-uri 

Dildo-uri clasice, dildo-uri mici, dildo-uri anale, dildo-uri mari, dildo-uri XXL, dildo-uri pentru animale și multe altele pentru o plăcere fără compromisuri.

12
pe pagină
Afișează 13 - 24 din 173 elemente
Afișează 13 - 24 din 173 elemente

Ce este mai exact un dildo?

 

Un dildo este o jucărie sexuală asemănătoare unui falus pe care femeile și bărbații o pot folosi pentru a se penetra pe ei înșiși sau pe partenerul lor. Nu contează ce sex sau orientare sexuală ai. Un dildo poate fi folosit de oricine, indiferent de preferințele tale sexuale. Un dildo este pentru toată lumea! În plus, această jucărie sexuală poate fi folosită într-o mare varietate de situații. De exemplu, un dildo este ideal pentru preludiul cu partenerul tău. Dildo-urile sunt, de asemenea, foarte populare pentru masturbare! Datorită diferitelor tipuri și dimensiuni din gama noastră, puteți găsi rapid și ușor dildo-ul potrivit pentru dumneavoastră!

 

Cum se utilizează un dildo?

 

Introduceți dildo-ul și mișcați-l înainte și înapoi. Controlați singur viteza. Indiferent de mărimea dildo-ului și de material, vă recomandăm să folosiți un lubrifiant. Acesta face ca penetrarea să fie mai lină și reduce riscul de iritații și infecții.

 

Cum funcționează un dildo?

 

Un dildo este complet personalizat în funcție de viteza ta. Spre deosebire de un vibrator, această jucărie sexuală nu funcționează automat. Tu controlezi viteza cu care miști dildo-ul înainte și înapoi pentru a te stimula în ritmul tău! Unele dildo-uri au o ventuză pentru a le putea folosi cu ușurință cu un strap-on. Atașați dildo-ul de perete sau de podea, de exemplu, introduceți-l și stimulați-vă până la un punct culminant intens!

 

Ce dildo-uri există?

 

În primul rând, să ne uităm la dildo-urile realizate din diferite materiale. Dildo-urile din silicon sunt foarte moi și sunt potrivite în special pentru începători. Dildo-urile din materiale mai dure, cum ar fi sticla sau oțelul inoxidabil, sunt perfecte pentru utilizatorii experimentați. Dildo-urile din sticlă și metal pot fi, de asemenea, ușor de încălzit sau răcit. Cum funcționează mai exact? Puteți ține pentru scurt timp dildo-ul sub apă caldă sau rece, iar materialul preia automat temperatura. În acest fel, puteți încălzi dildo-ul pentru o senzație mai realistă, în timp ce versiunea rece oferă un efect surpriză de furnicături pe piele.

 

În afară de material, dildo-urile se diferențiază și în funcție de tipul de stimulare. Dildo-urile pentru punctul G au, de obicei, o tijă ceva mai curbată, astfel încât punctul de plăcere să poată fi atins mai ușor. Același lucru este valabil și pentru dildo-urile pentru prostată și anal. Atunci când cumpărați dildo-uri anale, trebuie să vă asigurați că acestea au o bază sau un mâner mai lat, astfel încât să nu poată pătrunde prea adânc în anus. O altă categorie este cea a mini dildourilor, care sunt perfecte pentru călătorii sau pentru începători datorită dimensiunilor lor compacte.

 

  1. O categorie foarte specială sunt așa-numitele dildo-uri pentru parteneri, dildo-uri strapon sau dildo-uri duble. Dildo-urile duble sunt destinate în primul rând cuplurilor care doresc să fie penetrați vaginal și anal în același timp. Dildo-urile sunt mai lungi decât de obicei și au două capete inserabile, astfel încât ambii parteneri pot folosi dildo-ul în același timp. Pe de altă parte, un dildo cu curea, pe de altă parte, este de obicei atașat la o curea care se plasează în jurul șoldurilor. Acest lucru permite cuplurilor să se satisfacă reciproc pe cale anală și vaginală. Acest lucru este valabil atât pentru cuplurile homosexuale, cât și pentru cele heterosexuale.
  2. Dildo realist: Acest dildo are forma, culoarea și aspectul unui penis real. Deseori, designul include chiar și vene și scrot! După cum sugerează și numele, penetrarea se simte exact ca la un bărbat adevărat.
  3. Dildo mare: Sunteți un fan al dimensiunilor mari? Atunci un dildo mare este exact ceea ce ți se potrivește!
    Dildo mic: Pentru mulți bărbați și femei, un dildo mic este exact ceea ce trebuie pentru a stimula zonele sensibile. Acest dildo este atât de compact încât îl poți lua cu tine oriunde te-ai duce.
  4. Un dildo strap-on este deosebit de versatil. Nu contează dacă sunteți un cuplu heterosexual sau un cuplu de homosexuali, lesbiene sau bisexuali, pentru că pegging-ul este potrivit pentru toată lumea.
  5. Dildo strap-on gol: Un dildo strap-on gol este deosebit de potrivit pentru bărbați. Bărbatul își poate introduce penisul în dildoul gol pentru a o penetra pe femeie. De exemplu, dacă are probleme de erecție sau dorește un penis mai mare pentru noapte.
  6. Strapless strap-on este un strap-on care permite femeii să introducă un capăt al dildo-ului. Celălalt capăt este folosit pentru a penetra bărbatul sau femeia.
  7. Strap-on cu ventuză: Strap-on-ul cu ventuză este ideal pentru a atașa dildo-ul la o curea strap-on cu ușurință și fără inel. Datorită ventuzei, acesta rămâne la locul lui fără probleme.
  8. Strap-on dublu: Cu strap-on-ul dublu, partenera poate fi penetrată vaginal și anal cu un dildo. Există strap-on-uri cu două sau trei dildo-uri.
  9. Curea strap-on: O curea strap-on este potrivită atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Un dildo strap-on sau un alt accesoriu la alegere poate fi atașat la curea pentru a vă penetra partenerul.
  10. Dildo XXL: Un dildo XXL este potrivit pentru oricine care dorește mai mult. Mai multă lungime, mai mult volum și mai multă stimulare. Dildo-urile XXL sunt adesea foarte, foarte mari. Există, de asemenea, dildo-uri mari speciale care pot fi folosite pentru fisting, așa-numitele dildo-uri fisting. Acestea sunt mai lungi decât media și au forma unui pumn sau a unei mâini.
  11. Dildo anal: După cum sugerează și numele, acest dildo este folosit pentru a stimula zonele erogene din anus și din jurul acestuia. Este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei!
  12. Dildo ejaculator: Doriți să experimentați o ejaculare realistă? Atunci acest dildo este alegerea potrivită pentru tine! Pentru că sperma artificială cu aspect realist transpiră din gland.
  13. Dildo dublu: Acest dildo înseamnă plăcere dublă; singur sau cu partenerul tău. Dildo-urile duble vin în multe forme și dimensiuni.
  14. Un dildo pentru prostată este o jucărie sexuală care este folosită pentru a masa prostata unui bărbat. Prostata este un punct din apropierea vezicii urinare și are dimensiunea unei nuci. Punctul G poate fi atins prin anus și are o adâncime de aproximativ 5 până la 6 centimetri. Cu un dildo pentru prostată, puteți ajunge cu ușurință la punctul P, așa-numitul "punct al plăcerii". Toate dildo-urile din această categorie au o curbură și un vârf îndoit pentru a atinge în mod optim acest punct sensibil. Stimularea prostatei vă poate ajuta să obțineți orgasme și mai intense.
  15. Un dildo cu ventuză poate fi recunoscut după ventuza sau ventuza atașată la baza dildo-ului. Datorită ventuzei, acest dildo poate fi atașat cu ușurință de orice suprafață plană și netedă. De asemenea, este posibil să combinați un astfel de dildo cu un ham cu curea. Prin atașarea bazei dildo-ului la un accesoriu, vă puteți crea propriul dildo strap-on personalizat cu care să vă penetrați partenerul. Dildo-urile cu ventuze sunt disponibile în diferite dimensiuni și sunt potrivite pentru sexul vaginal și anal.
  16. Un dildo gonflabil este un dildo pe care îl puteți umfla singur la dimensiunea dorită, datorită unei pompe manuale practice. Acest dildo crește atât în lungime, cât și în lățime. Un dildo gonflabil este potrivit pentru oricine care are deja ceva mai multă experiență cu acest tip de jucărie sexuală. Dildourile gonflabile vă vor oferi o senzație foarte intensă. Puteți folosi dildo-urile gonflabile atât pe cale anală, cât și vaginală.

 

În magazinul nostru online de dildo-uri, veți găsi o mulțime de sfaturi utile pentru a vă ajuta să vă decideți asupra primului dumneavoastră dildo.

 

Ce trebuie luat în considerare atunci când folosiți un dildo?

 

Un dildo din silicon ar trebui să fie folosit doar cu un lubrifiant pe bază de apă, cum ar fi Aquameo, deoarece lubrifianții pe bază de silicon ar putea deteriora materialul. Dildo-urile din alte materiale pot fi folosite și cu lubrifianți pe bază de silicon. Dildo-urile trebuie clătite cu grijă cu puțină apă și săpun înainte și după utilizare. Spray-ul nostru VERYCLEAN poate fi folosit și pentru dezinfectare.

 

Vă rugăm să fiți puțin mai atenți cu dildo-urile din sticlă dacă folosiți lubrifiant sau uleiuri sau dacă le curățați cu săpun, deoarece jucăriile sexuale din sticlă vă pot aluneca foarte ușor din mână. Dildo-urile din sticlă sunt de obicei fabricate din sticlă incasabilă, astfel încât nu există riscul de spargere sau spargere în timpul manipulării normale. Cu toate acestea, acest lucru nu se aplică în cazul căderilor de la mare înălțime și pe suprafețe dure, dacă dildo-ul de sticlă cade pe podea.

 

Puteți găsi jucării sexuale pentru femei, bărbați și cupluri online la MEO. MEO garantează livrarea discretă a comenzii dumneavoastră. Acest lucru înseamnă că numele companiei nu va fi vizibil pe ambalaj. Discreția înseamnă cu adevărat totul pentru noi.

 

Cumpărați dildo-uri online: întotdeauna în siguranță și discret!

 

Cumpărați-vă noile dildo-uri cu metode de plată sigure, cum ar fi Paypal, MasterCard, Amex sau Visa. Atunci când cumpărați de la MEO, vă puteți baza pe o procesare discretă și anonimă a comenzii dumneavoastră. Cumpărați-vă dildo-urile rapid și ușor online. Consilierii noștri vor fi bucuroși să vă ajute dacă aveți nevoie de ajutor în alegerea dildo-ului dumneavoastră.