De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Dildo-uri gonflabile și dopuri anale

Buletin informativ

Dildo-uri gonflabile și dopuri anale 

Dopurile anale și dildo-urile gonflabile garantează senzații uluitoare, deoarece senzația de a fi complet umplut de un dildo gonflabil sau butt plug este de nedescris.

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 35 elemente
Afișează 1 - 12 din 35 elemente

Ce este un dildogonflabil?

Este vorba despre un dildo a cărui dimensiune o poți stabili tu însuți. Acest lucru este valabil atât pentru lungime, cât și pentru diametru. În acest fel, aveți control total asupra experienței pe care doriți să o aveți cu această jucărie sexuală incitantă! Credeți că dimensiunea este importantă și trebuie să vă satisfacă nevoile? Atunci, undildo gonflabil sau un butt plug gonflabil este exact ceea ce ai nevoie!

Cum se utilizează un dildo gonflabil?

Cu această jucărie sexuală inovatoare te poți penetra pe tine sau pe partenerul tău. Un dildo gonflabil este perfect dacă ești la început cu jucăriile sexuale. De asemenea, este posibil să ajustați dimensiunea dildo-ului gonflabil în timpul sexului. Cu toate acestea, este important să fiți relaxat și excitat atunci când introduceți dildo-ul gonflabil. Folosiți întotdeauna o cantitate suficientă de lubrifiant, aplicându-l pe dildo gonflabil și pe propria zonă intimă. Acest lucru face ca penetrarea să fie și mai ușoară și mai plăcută!

Ce fel de dildo-uri gonflabileexistă?

Puteți alege între diferite dildo-uri gonflabile sau butt plug-uri, dintre care unele sunt deosebit de realiste - modele mici sau mari, pentru că doar dumneavoastră decideți formatul!

Pentru o experiență specială, puteți alege, desigur, și un dildo gonflabil cu curea! Umflați dildo-ul până la dimensiunea dorită, introduceți-l și lăsați-vă purtat de pasiunea dezinhibată...

Cum funcționează un dildo gonflabil?

La dildo-ul gonflabil este atașată o pompă manuală, pe care o acționați până când dildo-ul ajunge la dimensiunea dorită. Apoi folosiți suficient lubrifiant pentru a introduce dildo-ul gonflabil cât mai ușor și fără durere. Dacă dildo-ul este fabricat din silicon, se recomandă să nu alegeți un lubrifiant pe bază de silicon. Un lubrifiant pe bază de apă, cum ar fi Aquameo de la MEO, este mai potrivit, pentru că altfel dildo-ul gonflabil sau butt plug gonflabil ar putea fi deteriorat. După utilizare, apăsați supapa pentru a elibera aerul dindildo sau butt plug.

Cum se curăță un dildo gonflabil?

Foarte atent! La urma urmei, nu doriți să se acumuleze bacterii pe vibratorul gonflabil. Pentru a preveni acest lucru, ar trebui să vă curățați bine vibratorul gonflabil, precum și toate celelalte jucării sexuale, cu un detergent special pentru jucării, cum ar fi spray-ul nostru VERYCLEAN, după și înainte de fiecare utilizare. Astfel, vă veți asigura că jucăriile dvs. sexuale sunt întotdeauna igienice și că dvs. și partenerii dvs. le puteți folosi mulți ani de acum încolo. Așadar, vă rugăm să vă asigurați întotdeauna că aveți în casă suficient spray VERYCLEAN pentru jucăriile dumneavoastră sexuale.

Deunde pot cumpăra un dildo gonflabil?

MEO este unul dintre cele mai importante magazine de jucării sexuale și oferă dildo-uri, vibratoare și masturbatoare unice. Vă puteți bucura de sexualitatea dvs. singur sau împreună cu partenerul dvs. Fiecare jucărie sexuală are o funcție diferită, astfel încât toate zonele tale erogene să fie stimulate. Bineînțeles, acest lucru este valabil și pentru partenerul dumneavoastră! Așadar, lăsați dildo-ul gonflabil, butt plug sau orice altă jucărie sexuală de la MEO să facă treaba. Comandă-ți jucăriile sexuale în mod discret de la MEO!