De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Mărgele anale

Buletin informativ

Mărgele anale 

Cu margele anale, orgasmul este resimțit de 10 ori mai puternic. Perlele anale de la magazinul online MEO ® sunt potrivite atât pentru începători, cât și pentru experți. Datorită flexibilității lor ridicate, a suprafeței netede și a unei bucle de întoarcere practice, mărgelele anale asigură un sex excitant și pasional.

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 29 elemente
Afișează 1 - 12 din 29 elemente

Cu margeleanale, orgasmul este resimțit de 10 ori mai puternic. Perlele anale de la magazinul online MEO ® sunt potrivite ca perle anale atât pentru începători , cât și pentru experți. Datorită flexibilității lor ridicate, a suprafeței netede și a unei bucle de întoarcere practice , mărgelele anale asigură un sex excitant și pasional.

 

Ce sunt mărgelele anale?

 

După dopurile anale, mașinile de sex, dildo-urile anale și vibratoarele anale, bilele anale (numite și lanțuri anale, mărgele anale sau bile anale ) sunt cele care oferă multă plăcere iubitorilor de sex anal. Ele constau dintr-un șir de bile de aceeași mărime sau de mărimi diferite, care sunt conectate fie printr-o sfoară, fie ferm împreună. La capătul bilelor anale se află un mâner de recuperare pentru a împiedica bilele anale să dispară în anus. Bilele anale sunt potrivite atât pentru bărbați, cât și pentru femei și pot oferi orgasme incredibil de puternice atât în timpul sexului solo, cât și în timpul actului sexual comun. Metoda de extragere a bilelor anale în timpul orgasmului este deosebit de populară printre clienții noștri și sporește astfel de zece ori senzația de orgasm.

 

Puteți purta mărgelelenoastre anale pe tot parcursul actului sexual sau le puteți folosi pentru a vă pregăti înainte de sexul anal. Cunoscătorilor le place, de asemenea, să integreze mărgelele anale în timpul unei sesiuni BDSM.

 

Ce tipuri de mărgele anale există?

 

La MEO, mărgelele anale sunt disponibile într-o mare varietate de modele, realizate din tot felul de materiale și în multe dimensiuni. Adesea, mărgelele anale sunt fabricate din silicon prietenos cu corpul, dar există și mărgele anale din metal, cum ar fi aluminiu sau oțel inoxidabil, precum și sticlă rezistentă la spargere. În funcție de preferințele dumneavoastră, puteți alege între bile de diferite diametre și lungimea lanțului anal. Bilele anale pot fi de aceeași mărime sau pot începe cu dimensiuni mici și cresc în mărime spre spate. Există, de asemenea, diferențe în ceea ce privește forma bilelor: de la rotunde la ovale, nu există limite. Pentru o stimulare foarte intensă, unele dintre jucăriile sexuale cu bile anale au vibrații sau electrostimulare încorporate. Înainte de a vă decide asupra unui anumit tip de bile anale , ar trebui să vă întrebați, de asemenea, dacă ar trebui să fie confecționate din material ferm sau flexibil.

 

Cum se folosesc mărgelele anale?

 

Dacă ați ales minunatele noastre mărgele anale, aplicați puțin lubrifiant Alphamale Aqua înainte de utilizare pentru a le face mai ușor de introdus. De asemenea, este o idee bună să vă curățați cu o duș anal înainte. Apoi, aplicați un pic de lubrifiant sau de spray Extremeo pe deget și masați ușor anusul dvs. sau al partenerului dvs. pentru a relaxa mușchiul și a-l pregăti pentru mărgelele anale. Apoi introduceți mărgelele anale la adâncimea dorită. Odată ce anusul este suficient de relaxat, puteți experimenta adevărate valuri de excitare atunci când mutați lanțul anal sau îl lăsați complet introdus în timpul sexului. Stimularea suplimentară în anus asigură o plăcere uluitoare și orgasme explozive.

 

Odată ce ultimul tremur al orgasmului s-a potolit, puteți scoate cu grijă mărgelele anale și le puteți curăța cu apă și săpun sau cu un detergent pentru jucării.

 

Ce lubrifiant anal ar trebui să folosesc pentru margele anale?

 

Un pic de spray EXTREMEO care relaxează anusul va facilita introducerea! Vă rugăm să folosiți perlele noastre anale din silicon numai cu lubrifianți pe bază de apă, cum ar fi Aquameo sau Alphamale Aqua by MEO ® pentru a le prelungi durata de viață! Perlele anale din metal sau sticlă pot fi, de asemenea, utilizate cu lubrifianți pe bază de silicon.

 

Cum pot curăța perlele anale?

 

După utilizare, margelele noastre anale pot fi curățate cu apă caldă și cu spray-ul nostru VERYCLEAN datorită suprafeței lor netede.