De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Aspirator de sfârcuri

Buletin informativ

Aspirator de sfârcuri 

Ventuzele noastre pentru sfârcuri au o putere de aspirare foarte mare și sunt, de asemenea, absolut ușor de utilizat. Perfect pentru sfârcuri mari și tari.

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 14 elemente
Afișează 1 - 12 din 14 elemente

Fie că sunt singure sau în perechi, ventuzele noastre pentru sfârcuri oferă o stimulare foarte specială în orice caz

Cât de sexy este utilizarea ventuzelor pentru sfârcuri?

Sfârcurile, atât la bărbați, cât și la femei, sunt considerate zone erogene. Acest lucru înseamnă că sfârcurile sunt foarte ușor de excitat. Uneori, o mică atingere este suficientă pentru acest lucru. Sugerea sfârcurilor oferă o stimulare foarte puternică și intensă. Cu toate acestea, deoarece partenerul nu poate suge tot timpul sfârcurile, există așa-numitele sugătoare de sfârcuri. Acestea sunt mici ventuze care creează un vid și astfel stimulează sfârcurile.

Ce este o pompă pentru sfârcuri sau o ventuză pentru sfârcuri?

O pompă pentru sfârcuri este un mic dispozitiv pentru stimularea sfârcurilor. Corpul gol creează o ușoară presiune negativă care stimulează puternic sfârcurile și oferă o senzație plăcută de furnicături - atât pentru femei, cât și pentru bărbați!

Cum se folosesc ventuzele pentru sfârcuri?

De fapt, ventuzele pentru sfârcuri funcționează foarte simplu. Pur și simplu plasați deschiderea pe sfârcuri. Prin strângerea ventuzelor pentru sfârcuri, se creează o presiune negativă - asemănătoare unei pompe. Stimularea puternică crește alimentarea cu sânge a mameloanelor și le face deosebit de sensibile. Fiecare atingere a sfârcurilor se simte apoi mult mai puternică și mai intensă.

Pompele pentrusfârcuri sunt potrivite și pentru bărbați?

Bineînțeles că da! Sfârcurile nu sunt doar o zonă extrem de sensibilă și sensibilă la femei, ci fac parte și din zonele erogene la bărbați. Cu toate acestea, sfârcurile sunt adesea uitate în timpul sexului. Un adevărat păcat! Merită ca atât bărbații, cât și femeile să își sporească plăcerea cu ajutorul ventuzelor pentru sfârcuri.

Care sunt diferitele ventuze pentru sfârcuri?

Aici la MEO puteți găsi diferite modele de ventuze pentru sfârcuri. În acest fel puteți alege exact pompa de sfârcuri care se potrivește cel mai bine cu dumneavoastră și cu nevoile dumneavoastră. Cele mai multe dintre ventuzele noastre pentru sfârcuri au o pompă manuală pe care o puteți folosi pentru a crea vidul. Cu toate acestea, există și modele cu filet cu șurub. În cazul acestei versiuni, ventuza este plasată pe sfârcuri, iar vidul este generat de firul de șurub... Atenție! Efectul de aspirare este mult mai puternic! Pentru cei cărora le place un pic mai multă acțiune și cărora le place să își răsfețe sfârcurile cu diferite modele de stimulare, în gama noastră există și ventuze pentru sfârcuri cu vibrații.

Pentru cine sunt potrivite pompele pentru sfârcuri?

În dormitor, pompele de sfârcuri pot fi folosite într-o varietate de moduri. Deoarece pompele de sfârcuri pot crește incommensurabil excitarea într-o clipită, acestea sunt deosebit de populare pentru preludiu. Dar și fanii BDSM își merită banii: pompa sau filetul poate crește rapid efectul de aspirație, astfel încât senzația poate fi intensificată până la durere.

Există cu adevărat un orgasm la nivelul sfârcurilor?

Auziți din nou și din nou despre orgasme la nivelul sfârcurilor. Și, într-adevăr, există femei și bărbați cu un sistem nervos extrem de sensibil care au orgasm doar prin stimularea mamelonului. În principiu, atunci când sfârcurile sunt stimulate, sunt abordate exact acele zone din creier care reacționează și la stimularea clitorisului. Cu toate acestea, totul trebuie să fie corect pentru ca un orgasm la nivelul sfârcurilor să aibă loc - de la atmosferă până la mișcările corecte ale mâinilor. Suzetele pentru sfârcuri pot fi, bineînțeles, de un ajutor enorm! Încercați - poate că va funcționa. Dar chiar dacă nu, cu siguranță vă veți bucura de senzații intense!

Care sunt pericolele utilizării ventuzelor pentru sfârcuri?

Atunci când folosiți ventuze pentru sfârcuri, vă puteți aștepta la un vid destul de puternic. Acest lucru, la rândul său, va determina în mod inevitabil ca mameloanele să se mărească în timp. Este important de reținut că acest proces nu provoacă nicio durere celor afectați. Trebuie remarcat, totuși, că multe persoane nu găsesc atractiv un astfel de mamelon mărit. În plus, utilizarea regulată a ventuzorului de mameloane face ca mamelonul să fie mai sensibil, ceea ce poate fi perceput ca fiind deranjant în viața de zi cu zi. Din acest motiv, această jucărie sexuală ar trebui folosită doar timp de 10 minute și nu permanent.

Alegerea sugătorului desfârcuri potrivit

Aceste produse sunt disponibile la MEO fie ca pereche, fie ca set întreg. În acest caz, primiți ventuze pentru sfârcuri de diferite dimensiuni, potrivite pentru fiecare mărime de sfârc.