De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Cleme pentru sfârcuri

Buletin informativ

Cleme pentru sfârcuri 

Cleme pentru sfârcuri - stimularea uneia dintre cele mai erogene zone

De la tandru la tare, clemele pentru sfârcuri oferă și mai multă plăcere și durere dulce în timpul BDSM. Cumpărați cleme pentru sfârcuri și cleme BDSM la MEO ✓ Rapid ✓ Discret ✓ Ieftin.

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 45 elemente
Afișează 1 - 12 din 45 elemente

Cleme pentru sfârcuri - stimularea uneia dintre cele mai erogene zone

 

Sfârcurile sunt una dintre cele mai erogene zone ale corpului, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Clemele pentru sfârcuri pot stimula și mai mult sfârcurile, nu doar în timpul sexului, ci și în viața de zi cu zi. Clemele și clemele pentru sfârcuri nu numai că au un efect extrem de excitant, dar sunt populare și ca accesoriu sexy care poate fi purtat pe sfârcuri sub haine.

 

Clemele de sfârcuri, suzetele de sfârcuri și clemele de sfâr curi sunt disponibile în magazinul nostru BDSM în nenumărate variante și materiale, cum ar fi metal sau cauciuc, pe care le puteți ajusta individual, în funcție de senzația de durere și de preferințele dumneavoastră. Fie pentru tine sau pentru partenerul tău - clemele pentru sfârcuri oferă o doză suplimentară de erotism în timpul sexului!

Clemele pentru sfârcuri sunt un tip de jucărie sexuală BDSM folosită pentru a stimula sau tortura sfârcurile. Ele constau, de obicei, din două clești mici care sunt atașate de sfârcuri și pot fi comprimate printr-un mecanism cu arc sau cu șurub. Clemele pentru sfârcuri pot fi fabricate din diferite materiale, cum ar fi metal, plastic sau piele. Ele pot fi reglate cu diferite intensități, iar unele modele au chiar vibrații sau impulsuri electrice pentru o stimulare suplimentară.

Clemele pentru sfârcuri pot fi folosite atât de bărbați, cât și de femei și pot fi folosite atât pentru durere, cât și pentru plăcere. Unele persoane se bucură de senzația de durere produsă de clemele pentru sfârcuri, în timp ce altele apreciază senzația de sensibilitate crescută și de excitare sexuală sporită. Este important ca persoana care utilizează clemele pentru sfârcuri să respecte limitele și preferințele persoanei care primește clemele pentru sfârcuri și să fie sigură și competentă în utilizarea instrumentului.