De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Mașini de sex

Buletin informativ

Mașină de sex cu Vac-U-Lock - Dicktator 2.0

Mașina noastră de sex Dicktator 2.0 compatibilă cu Vac-U-Lock este doar upgrade-ul sexual potrivit pentru a vă transforma fanteziile în realitate. Această mașină de sex vă va îndeplini visele de penetrare intensă anală sau vaginală și este echipată cu tot ce aveți nevoie pentru a vă bucura de sex în pozițiile preferate.

Mai multe informații

3322/00

disponibil

  Mai multe informații

  Mașina noastră de sex Dicktator 2.0 compatibilă cu Vac-U-Lock este doar upgrade-ul sexual de care aveți nevoie pentru a vă face fanteziile să devină realitate. Această mașină de sex vă îndeplinește toate visele de penetrare intensă anală sau vaginală, fără partener! Nu am precupețit nicio cheltuială și am echipat mașina de sex Dicktator 2.0 cu tot ce ai nevoie pentru a te bucura de sex în toate pozițiile tale preferate.

   

  Ce face ca sentimentul de lipsă de apărare în timpul bondage-ului să fie și mai bun? O mașină de sex care poate face tot ceea ce ați visat vreodată! Cu noua mașină de sex Dicktator 2.0, poți lăsa o mașină de sex să te penetreze extrem de intens - cu până la 195 de împingeri pe minut. Ca să fim sinceri, nu cunoaștem niciun bărbat care să aibă aceste talente. Așa că bucurați-vă de această experiență extremă atât timp cât o puteți suporta.

   

  Puncte de atracție:

   

  • Mașină de futut detașabilă: Obțineți propriul upgrade sexual personal cu această mașină de sex puternică, care poate împinge de până la 195 de ori pe minut! Trebuie doar să conectezi cablul la o priză de curent și ești gata de plecare! La nevoie, puteți detașa mașina și folosi "Free Style" sau o puteți fixa pe suport pentru a vă bucura de sex confortabil și fără mâini în toate pozițiile!
  • Suportul ajustabil al mașinii: Reglați înălțimea și unghiul mașinii de sex Dicktator 2.0 pentru a profita la maximum de fiecare poziție în timpul sexului! Folosiți mașina cum doriți: pe o canapea, pe pat sau folosiți-o cu banca noastră de sex FUCKTORY ® / Fuck Bench (nr. articol 1665), astfel încât să puteți sta confortabil pe spate în timp ce mașina de sex face ceea ce face cel mai bine!
  • Dildo de înaltă calitate: Dildo-ul atașat la mașina de sex este robust, gros și de o calitate optimă. Mașina de sex este echipată cu un adaptor Vac-U-Lock. Acest lucru înseamnă că puteți folosi practic toate dildo-urile cu Vac-U-Lock de la Doc Johnson, Hung System, Fucktools, Hunglock și mulți alți producători cu mașina noastră de sex (click aici).
  • Control cu mai multe viteze: Controlerul portabil are un control al vitezei care vă permite să setați viteza de împingere perfectă pentru dumneavoastră!
  • Cadru robust din oțel: Mașina de sex este susținută de un cadru robust din oțel, ușor de asamblat. Pentru a îmbunătăți stabilitatea mașinii de sex pe suprafețe alunecoase, partea inferioară a bazei mașinii de sex are ventuze opționale care pot fi folosite.

   

  Echipat cu un cablu de alimentare care se conectează direct la priză, nu trebuie să vă faceți griji că bateriile se vor termina. Aparatul sexual este întotdeauna gata atunci când sunteți dumneavoastră. Suportul reglabil al mașinii este fabricat din oțel de înaltă calitate. Ventuzele din partea de jos stabilizează suportul și mențin aparatul în permanență în poziție sigură, chiar și pe suprafețe alunecoase. Folosiți mașina de sex cu sau fără suport, așa cum preferați. Fără suport, mașina de futut devine o versiune "free style". Dacă folosiți mașina de futut cu suportul reglabil, puteți seta înălțimea și unghiul exact pe care îl doriți în timp ce vă aplecați pe spate și sunteți pătruns! Combinați mașina de sex cu mobilierul nostru BDSM, suportul de sex FUCKTORY ®, cu care este pe deplin compatibil (articol 1665)! Brațul stabilizator poate fi ajustat în lungime și înălțime pentru a folosi mașina de futut în toate pozițiile posibile sau combinat cu mobilierul sexual precum cuști, slings, fotolii sau bănci.

   

  Cu ajutorul telecomenzii, puteți seta viteza care vi se potrivește cel mai bine. Puteți reduce sau mări viteza, dar nu uitați să folosiți întotdeauna mult lubrifiant! Aparatul vine cu un dildo ferm, dar flexibil, fabricat din TPE, așa că cel mai bine este să folosiți doar lubrifiant pe bază de apă.

   

  Mai multe detalii:

   

  ACEST LUCRU AR PUTEA SĂ VĂ INTERESEZE ȘI PE DUMNEAVOASTRĂ ....

  RECENZII ALE CLIENȚILOR

  Evaluare 

  Tremenda maquina

  El mejor regalo de reyes que podría haber hecho. Excelente maquina de follar, tremendas embestidas y mucho morbo.

   Evaluare 

   Unglaublich gut

   Dringend habe ich was gebraucht womit ich mich nach dem Feierabend mal richtig hart durch***** konnte und mir den Stress des Tages wegfi**** kann. Ich war erst skeptisch, was solch eine Sexmaschine angeht um aufrichtig zu sein, hab das gute Stück aber dann doch bestellt. Und ich war total positiv überrascht. Die Lieferung von MEO kam sehr schnell am nächsten Nachmittag, in diskreter Verpackung und sehr unkompliziert per Post.

   Die Sexmaschine mit Gestell an sich ist sehr einfach zusammenzubauen. Die einzelnen Teile der Sexmaschine fühlen sich hochwertig und schwer an, was bei entsprechender Nutzung von Vorteil ist. Hier geht nichts so schnell zu Bruch, wenn ich es mir mal richtig hart besorgen lasse! Als die Sexmaschine zusammengebaut war ich erstaunt, wie leise und wirklich robust sie ist. Auf der höchsten Stufe der Geschwindigkeit ist nur ein leises Geräusch zu vernehmen, das überhaupt nicht stört. Der Hub, also das Zustoßen in den Ar*** hinein ist wirklich mehr als ausreichend und bietet was für Anfänger und Profis Man sollte es allerdings wohl nicht direkt übertreiben LOL .... Zum Lieferumfang gehört ein Dildo, der aber austauschbar ist. Ich habe noch 6 andere, vor allen größere und dickere Dildos mit Vacu Lock von MEO in verschiedenen Größen bestellt die viel Spaß und Abwechslung versprechen :-)

   Diese Sexmaschine kann ich jedem empfehlen, der so etwas mal ausprobieren will und offen für Neues ist. Die Qualität ist super und der Preis dafür ist auch absolut angemessen.

   • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
   Evaluare 

   Love it

   Showed this to the wife online before purchase, and she was kinda on edge about it. So we took a chance and ordered it. Very easy to assemble and attach to the fucktory meo fuck bench we got also. Used it the first night it got here and she fell in love with it. She want to use it all the time now.

   • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.

   Scrieți-vă propria recenzie

   Mașină de sex cu Vac-U-Lock - Dicktator 2.0

   Mașină de sex cu Vac-U-Lock - Dicktator 2.0

   Mașina noastră de sex Dicktator 2.0 compatibilă cu Vac-U-Lock este doar upgrade-ul sexual potrivit pentru a vă transforma fanteziile în realitate. Această mașină de sex vă va îndeplini visele de penetrare intensă anală sau vaginală și este echipată cu tot ce aveți nevoie pentru a vă bucura de sex în pozițiile preferate.

   Scrieți-vă propria recenzie

   Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și ...

   30 alte articole din aceeași categorie: