De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Dușuri anale

Buletin informativ

Duș anal din silicon Aquameo Drizzle - 15 cm lungime

Experimentați o revoluție în domeniul igienei intime cu dispozitivul flexibil de 15 cm lungime Drizzle din silicon de la Aquameo, experimentați o revoluție în igiena intimă. În calitate de experți în lubrifianți personali de înaltă calitate, ne extindem acum gama pentru a include o duș intim care a fost dezvoltat pentru prospețime și curățenie zilnică - atât pentru uz anal, cât și vaginal.

Mai multe informații

3566/00

disponibil

Mai multe informații

Igiena intimă nu a fost niciodată atât de ușoară cu dușul anal flexibil din silicon Drizzle!

Experimentați o revoluție în igiena intimă cu dușul anal flexibil din silicon de 15 cm lungime Drizzle din silicon de la Aquameo, experimentați o revoluție în igiena intimă. În calitate de experți în lubrifianți de înaltă calitate, ne extindem acum gama cu o duș intim care a fost dezvoltat pentru prospețime și curățenie zilnică - atât pentru uz anal, cât și vaginal. Drizzle" este deosebit de potrivit pentru începători, datorită lungimii sale mai scurte. Începutul unei noi ere de confort și curățenie. Cu dușul anal Drizzle de la Aquameo, igiena intimă devine o joacă de copii. Lasă-te surprins de cât de ușor și eficient te poți simți complet curat!

Cu Aquameo, optați pentru o igienă intimă delicată și plăcută - pentru o curățenie interioară pe care o puteți simți.

Dușul anal Aquameo, realizat din silicon igienic, promite o curățare delicată și completă din interior, adaptată la nevoile dvs. individuale. Manevrarea ușoară și discreția sunt o chestiune de la sine înțeleasă. Prin urmare, dușul anal poate fi utilizat fără probleme și în timpul călătoriilor.

Cum se utilizează o duș anal?

Pentru o aplicare plăcută și eficientă a dușului anal, este indicat să încălziți apa la temperatura corpului. În mod ideal, anusul trebuie curățat cu aproximativ 45 de minute înainte de actul sexual anal pentru a asigura o curățenie optimă. Cei doi companioni indispensabili nu trebuie să lipsească în timpul actului sexual sau al dușului anal: Lubrifiantul și o atmosferă relaxată. Un lubrifiant pe bază de apă de înaltă calitate, cum ar fi Aquameo, asigură că dușul anal poate fi introdus fără efort și cu delicatețe, fie că este vorba de un duș anal sau vaginal.

Punctele forte ale dușului anal flexibil Drizzle realizată din silicon:

 • Dușul anal de la Aquameo punctează pentru ușurința de utilizare. Fiind un accesoriu de încredere pentru ritualul de duș, dușul intim poate fi conectat cu ușurință la furtunul de duș.
 • Materialul flexibil din silicon se mulează ușor pe anatomia dvs. și permite o curățare sigură și temeinică - ideal pentru zona vaginală și anală. Curățarea eficientă vă face să vă simțiți proaspătă și curată în orice moment.
 • Aceste dușuri anale au fost special dezvoltate pentru a trata cele mai sensibile părți ale corpului dumneavoastră cu cea mai mare grijă și dedicare. Dușurile anale din silicon nu sunt doar ușor de utilizat, ci și extrem de durabile, deoarece siliconul este cunoscut ca fiind un material robust și rezistent.
 • Fie că sunteți nou în utilizarea dușurilor intime, fie că aveți experiență și căutați un produs de înaltă calitate, un duș anal din silicon vă oferă ce e mai bun din ambele lumi - confort și siguranță. Vă puteți relaxa, vă puteți simți în siguranță și vă puteți concentra asupra a ceea ce contează cu adevărat - igiena și bunăstarea corpului dumneavoastră personal.


Dușuri anale din silicon sau metal?

Este timpul să spuneți adio dușurilor metalice convenționale și să treceți la noua generație de dușuri intime din silicon, flexibile și prietenoase cu pielea. Acest lucru nu numai că vă îmbunătățește igiena personală, dar contribuie și la bunăstarea dumneavoastră. Cu siguranță veți simți diferența. La urma urmei, cu toții ar trebui să ne străduim să ne tratăm corpul cu dragoste și să îi acordăm cea mai bună îngrijire posibilă. Așa că haideți să începem prin a ne îmbunătăți igiena intimă și să folosim doar cele mai bune produse. Experimentați un nou nivel de curățenie și confort cu revoluționara duș intim din silicon de la Aquameo.

Alegeți Aquameo pentru o duș anal de încredere care aduce calitate și confort în rutina zilnică de igienă - pentru că trupul dumneavoastră merită doar ce e mai bun.

Mai multe detalii:

 • Dușul anal Aquameo fabricat din silicon
 • Poate fi folosit ca duș anal și ca duș vaginal.
 • Principiul Aquameo: produse intime de înaltă calitate pentru bunăstarea ta. Experiența dobândită din producția de lubrifianți este încorporată în dezvoltarea dușurilor intime și impresionează prin calitatea și grija sa.
 • Capul de duș se potrivește tuturor furtunurilor de duș cu filet standard de jumătate de inch.
 • Super flexibil, se adaptează fără efort la anatomie.
 • Potrivit pentru toți lubrifianții.
 • Lungime totală 16 cm, diametru 2 cm, lungime inserabilă 15 cm.
 • Culoare: albastru caracteristic Aquameo.
 • Dușurile intime de la Aquameo sunt disponibile în patru dimensiuni.
 • Material: silicon, fără ftalați și ABS.
 • Nu facem niciun compromis atunci când vine vorba de calitatea și siguranța dușurilor noastre intime și anale. La MEO, lucrăm în fiecare zi pentru a ne îmbunătăți constant calitatea și pentru a pune satisfacția dumneavoastră pe primul loc.
 • MEO și Aquameo sunt mărci înregistrate ale MEO în Germania.


Folosirea unei dușuri anale înainte de sexul anal este importantă din mai multe motive:

1. Igiena: curățarea cu o duș anal în prealabil poate elimina murdăria și bacteriile nedorite, reducând riscul de infecție și asigurând o mai mare curățenie.

2. Confort: Utilizarea unei dușuri anale vă poate ajuta să vă simțiți mai curat și mai confortabil în general, făcând experiența sexuală mai plăcută.

3. Prevenire: În timpul sexului anal, bacteriile se pot răspândi cu ușurință în alte zone ale corpului și pot provoca infecții. O curățare temeinică cu o duș anal în prealabil poate preveni acest lucru.

O spălătură anală poate fi utilă și după sexul anal:

1. Igiena: Dușurile anale ajută la îndepărtarea oricărui lubrifiant rămas, a reziduurilor de prezervativ sau a altor reziduuri.

2. Sănătate: O spălătură anală poate ajuta la reducerea riscului de infecții prin eliminarea bacteriilor dăunătoare.

3. Confort: O duș anal vă poate ajuta să vă simțiți mai proaspăt și mai curat după sexul anal.

Notă: Utilizarea excesivă sau prea frecventă a dușurilor anale poate perturba flora intestinală naturală și poate provoca iritații.

ACEST LUCRU AR PUTEA SĂ VĂ INTERESEZE ȘI PE DUMNEAVOASTRĂ ....

RECENZII ALE CLIENȚILOR

Nici un comentariu din partea clienților încă

Scrieți-vă propria recenzie

Duș anal din silicon Aquameo Drizzle - 15 cm lungime

Duș anal din silicon Aquameo Drizzle - 15 cm lungime

Experimentați o revoluție în domeniul igienei intime cu dispozitivul flexibil de 15 cm lungime Drizzle din silicon de la Aquameo, experimentați o revoluție în igiena intimă. În calitate de experți în lubrifianți personali de înaltă calitate, ne extindem acum gama pentru a include o duș intim care a fost dezvoltat pentru prospețime și curățenie zilnică - atât pentru uz anal, cât și vaginal.

Scrieți-vă propria recenzie

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și ...

30 alte articole din aceeași categorie: